Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece merak ettim

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bir sorum olacak sözüm meclisten içeri

Bu forumda sevgilisi olanlar sırf bir sevgilim olsun karizma yapayım etrafa diyemi sevgili ediniyorlar yoksa gerçekten severek aşık olarakmı?

Kişisel bölümü maşallah Şahandaki Aşk doktoru bölümüne dönmüş te ondan merak ettim.:]

[Bu mesaj _TaYFo_ tarafından 03 Aralık 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@_TaYFo_

ya dostum saçmalama forumlarda kime ne havasıı. Çok yanlış bir düşünce hem patidekilerin öle hedö hödösüne sevgili sahibi olduklarini düşünmek yanlış. Mesela benim bi sevgilim yok arayışı içindede değilim. Saplığın maneviyatının değerini bilen biriyim. :-)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sapım(saplık rulaz:P) da millet sırf isimlerinin altında kalp olsun diye sevgili arıyo ona kopuorum:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 03 Aralık 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu soru bana bayaa sacama geldi ben haytımın aşkını yaşıyorum sadece sorunlarım olduunda burdaki dostlarımdan yardım isterim bunda hava atılcak bişi yokki kim hava atmak için biriyle çıkar ki[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
///////////////////////////////////////
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Sosyal ağlarda paylaş

@stifler
@yigito2005

İşte budur be yaw. Sevdin mi böle sevicen. Aşk bize göre değil diosanda bizim gibi saplığın manevi değerini bilicen :D _Tayfun_ tabi döngel karhanesi gibi olur abi. Biliosun abazalık Türkiye ile sınırlı değil :-) ülkeleri aştı maşallah.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

sadece bir tane kalp ikonuna sahip üye mesaj atmış

kalpsizlerden oalrak bend e mesaj atayım

evet var yani havalı tabanca gibi ego tatmini yapmak isteyenler var bariz şekilde. bu bir rahatsızlıktır yani yapılacak çok fazla şey yok

sonuçta yarın öbürgün her üyenin koluna bir erkek/kız takıp gelebilmesi olasıdır ne olacak ki şehirler arası hatta ülkeler arası sevgili ilişkisine girebilecek kapasiteye sahip insanlar varken :)

iki kabloyla bağlanmış sevgilisinin kalbine o da olur elbet

sorunun cevabı evt tir ama o kişilerden birinin çıkıp "evet kardeşim ben öyleyim" demesini bekleyemeyiz ha çıkıp der o zaman cesaretli bir salağımız var demektir :)

bu tür fikir yazılarıı yien aynı rutin şekilde bitiriyorum

no comment..[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 03 Aralık 2005 22:26 tarihinde demiş ki:

evet var yani havalı tabanca gibi ego tatmini yapmak isteyenler var

sorunun cevabı evt tir ama o kişilerden birinin çıkıp "evet kardeşim ben öyleyim" demesini bekleyemeyiz ha çıkıp der o zaman cesaretli bir salağımız var demektir :)

arkadaşın söylediklerine aynen katılıyorum.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kız erkek farketmez
yeterki iyi anlaşılsın

edit: oha ne yaptım, erkek sevgili olarak deil tabiki :D[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal
forgotten realms campaign settings
forgotten realms 21 kitap(eng)

[Bu mesaj codename_curse tarafından 03 Aralık 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında hiç bir şey yapmamak. çünkü bu özel hayattır mesela benim kzıa arkadaşım gelse buraya üye olsa (ki olmaz öyle şey) kalp de koydurtmam bana burada alenen "şekerim bir tanem" de dedirtmem (ha karım olur o zaman değişir iş) kimseler anlamaz kimseler bilmez

benim sevdam saklı yaşanır ulan!

haydarinnnaaa riiina rinanaaaayyy!![signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim manita tak çıkarlı , oynar başlıklı , titreşimli ,178 beygir ve ses yalıtımı süper yaa :D

Oha be kardeşim forumda da insan böyle şeylerle hava mı atar.Forum da post kasarak laf koyyarak kavga ederek egotatmini yapılır.(lan hala 1000leyemedik püü =)) )
Cık cık rezillik...Ama kişisel şeyler genelde karşı cinse karşı olanlar oluyor o yüzden de insanlar buraya açılıyorular.

@babacum ; aslansın erkek adamın kalbi olmaz di mi? :P[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum...
Sosyal ağlarda paylaş

ya varya benimkiler hep farklı oldu. buyüzden kısmet denilen olaya inanıyorum..öle aşırı bi çaba içinde olmadım hiç..şimdi sevdiğimkızla bile öle bi arkaaşın vesilesiyle hiç planda yokken tanıştım..yani kısmet yaa..sadece iş olsun die olmuo bence bu işler[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...