hellspe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 [spo1=savaşta bayram :@]Savaşta bayram (milliyet 14 kasım pazar) Bir süre önce çok yakın bir dostla, üstü açık bir arabayla yola çıktık. Karayolunun uçsuz bucaksızlığında saçlarımızı rüzgarın okşayışına bıraktık. Arabanın teybinde Metallica çalıyordu. Ve hoparlörlerin gümbürtüsü arttıkça arabanın hız göstergesi de artıyordu. Teypteki grup, elektro gitarların ve cehennem tamtamlarının eşliğinde çığlık çığlığa haykırdıkça çılgın bir hıza ulaştığımızı fark ettik. Müzik, adeta ölüme çağırıyordu. *** O çağrının intihar sarhoşluğunu hissettiğimden, Felluce'yi cehenneme çeviren Amerikan askerlerine, harekata başlamadan önce heavy metal dinletildiğini öğrendiğimde hiç şaşırmadım. Haberlere bakılırsa Coni'ler, operasyon arifesinde M - 16'larını kaldırarak müziğe eşlik etmişler ve bu ecel dansı esnasında "Siz, hükümdarsınız. Kutsal bir ışıksınız" diye pohpohlayan bir kadın sesiyle hepten ajite olmuşlardı. Bu "metalik ayin"in, savaş sırasında da sürdüğünü Fahrenheit 9/11 belgeselinde görmüştük. Kulaklıklarından beyinlerine akan müziğin afyonuyla kendinden geçen Amerikan askerleri, yok etme iştahıyla ana avrat küfrederek katliama girişiyordu. *** Heavy metalin, dünyanın en gürültülü uçağı sayılan Concorde'un sesiyle yarışan bir volümde korku, şiddet, hiddet ve ırkçılık yayan türlerini tanıyanlar için normal bütün bunlar... 80'lerin apolitik isyanında palazlanan bu müzik, bir yandan Neo - Nazilerin gözdesi olurken, öte yandan da "şeytani" tınılarıyla Kilise'yi ayağa kaldırmıştı. Ancak görünen o ki, Pentagon, "şeytanın müziği"nden, bir "ayin metalikası" yaratmayı becermiştir. Ve "ağır metal", 21. yüzyılda "katliamın fon müziği" misyonunu üstlenmiştir. *** Direnişin sancaktarı olan Iraklılara gelince... Onların "ayin musikisi", Kelime - i Şahadet... Kadir Gecesi başlayıp Ramazan Bayramı'na sarkan bu katliamda şehitlik dışında mükafat tanımıyorlar. Tam teçhizatlı 15 bin işgal askeri karşısında cılız 1500 direnişçi, insanlığın son kalesini savunur gibi çarpışıyor bir haftadır... Tanıklar, Felluce sokaklarının, çürümüş kadın ve çocuk cesedi koktuğunu söylüyor. İşgalini bir yalana dayandıran pervasız süper güç, işbirlikçi Irak yönetiminin gözetiminde, vatanını savunan insanları "terörist" diye suçlayarak Ortadoğu'yu ateşe veriyor. Yaktığı her yerde, daha radikal yeni kuşakların tohumunu atıyor. *** Bu bayram günü kalbimiz Felluce halkı için atıyor. Direnişin haklılığı kadar, tarihin tanıklığına da güveniyoruz. Biliyoruz ki, haksız işgalin kaba gücü, Cezayir'de isyanı bastırmaya yetmedi. Vietnam'da yetmedi. Irak'ta da yetmeyecek. Ve metalik ayinlerle afyonlanmış paralı askerler ne kadar zulmederse etsin, işgal bitmeden bu savaş bitmeyecek. Daha barışçıl bayramlarda buluşmak ümidiyle... Hepinize iyi bayramlar! [/spo] yine metal muzige karsı bi olay ne zmn bitcek bu önyargı[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Can Dündar Hip hop dinlemeyi bıraktığı zaman desem... Ya da insanlar kulak zevkiyle kişiliğin kültürün bambaşka şeyler olduğunu anladıkları zaman desem... Bu arada Amerika askerlerini metal müzik dinleterek gaza getiriyor olabilir ama Bin Ladin de dini temalardan yola çıkarak binlerce insanı katlediyor. Şimdi bu Can Dündarın yaptığı Müslümanlık ile heavy metalin işlevini aynı göstermek olmuyor mu??? Dinini savunmaya çalışır beğenmediği bir müzik tarzını tu kaka ilan ederken bu Bay Bilge cahilce dinini yerden yere vurmuyor mu?? Haksız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tın tın teneke vak'ası..[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bu kdr sacma bişi olurmu ya yok metallica dinleyerek savasa giriolar zati hep metallica baska heavy grubu yok yok savaş=heavy metal ne kdr geri kafalı insanlar ya[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 herkes kendi işini yapmalı,can dündar bi yazar olabilir ama bilmediği bişey hakkında sadece yüzeysel görmekte bence bi yazar için tamamen acemilik.kendi görüşlerini açıklıyo ama bunu binlerce insan okuyo,yurdum insanı ne okusa inanır..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 can dündardan böyle bişi beklmezdim açıkcası ama yapmış bi acemilik işte koraxa katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 http://www.milliyet.com.tr/2005/11/27/yazar/dundar.html hala kendisini one cıkarmaya calısıo tepklere cvp hesabı[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 "İslam ile terörü bağdaştırmak" olayının aynısı.Bi fark göremedim ben?[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ehah yollıcaksın adama bi cenotaph albümü bak bidaha yazabiliyo mu böyle hede hödö[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben mail attım siz de istiyorsanız atın. [email protected][signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 swarrm albumu upload ediorum ben. gondericem. bok atacaksa ona atsin, ne bu metallicaya laf yapma cilginligi ya. metallica yani, komik. [Bu mesaj thanatos tarafından 29 Kasım 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Basit bilgilerle yazi yaziyorlar. Metallica nedir hakkaten ? Cok hit almis bir grup olup, adi da metallica olunca , cogu kisi tarafindan Metal'in baslangici olarak görüldügünden ve metal denince akillara ; bu piyasayi yakindan tanimayan insanlar icin önce metallica geldiginden , direkt metallica'ya bok atiyorlar. hic takmaya degmez. gülüp gececeksin.[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 29 Kasım 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mama Said dinleyip savaşa giden askerler, Nothing Else Matters eşliğinde ayin yapan satanistlerden daha mantıklı geldi bana? Komik.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Sabrina, 29 Kasım 2005 16:46 tarihinde demiş ki: "İslam ile terörü bağdaştırmak" olayının aynısı.Bi fark göremedim ben? +1[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: thanatos, 29 Kasım 2005 17:14 tarihinde demiş ki: swarrm albumu upload ediorum ben. gondericem. bok atacaksa ona atsin, ne bu metallicaya laf yapma cilginligi ya. metallica yani, komik. [Bu mesaj thanatos tarafından 29 Kasım 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Upload edersen linkini koyarmısın buraya onu arıodum ne zmndır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yanlış yorumlamayın bence. yazıda yazanlar yanlış şeyler değil. bıçakla ekmek de kesilir adam da. kullanım farkı.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Chuck, 29 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: said: thanatos, 29 Kasım 2005 17:14 tarihinde demiş ki: swarrm albumu upload ediorum ben. gondericem. bok atacaksa ona atsin, ne bu metallicaya laf yapma cilginligi ya. metallica yani, komik. [Bu mesaj thanatos tarafından 29 Kasım 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Upload edersen linkini koyarmısın buraya onu arıodum ne zmndır :D [spo1=sayfayı kaydırmiyim]http://students.sabanciuniv.edu/~goksu/Swarrrm%20-%20Nise%20Kuseishu%20Domo%20(Thee%20Imitation%20Messiahs)/[/spo][signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! kodu duzelttim /doggy [Bu mesaj HellHound tarafından 30 Kasım 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noregret Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 genellemi yapması yanlıs ama yazdıklarının cogu dogru sonucta[signature][hline]live free,die well.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Akerfeldt, 29 Kasım 2005 18:43 tarihinde demiş ki: [spo1=sayfayı kaydırmiyim]http://students.sabanciuniv.edu/~goksu/Swarrrm%20-%20Nise%20Kuseishu%20Domo%20(Thee%20Imitation%20Messiahs)[/spo] aha çok saol bende istiyodum(:[signature][hline]In flames we trust. [kodu duzelttim /doggy] [Bu mesaj HellHound tarafından 30 Kasım 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 pantera - fucking hostile şarkısını hediye ediyorum en içten sevgilerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 guzel yazmis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 cahillik etmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yazmış öyle.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Faşisti, neo-nazisti metal dinliyor diye metal suçlanıyor. Yazdıkları doğru.. Ama Felluce'de müzik katletmiyor insanları... Kökten dinci hristiyanlar katlediyor. Metal müzikteki nefreti kan kusmaya alet ediyorlar. Halbuki o nefret Felluce'deki müslümanlara karşı değil, o katliamları yapanlara karşı...[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! [Bu mesaj Rebelution tarafından 29 Kasım 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bunu yazalı uzun zaman oldu ya.. eskilerden hatırlıyorum bunu.. metal ne zaman popüler,saygıdeğer bir müzik oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar