Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Penguen Kanlanmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende 750 civarında bişey yaptım bunun hakikisinde bu kadar yapılmıodu dimi? ben mi yanlış hatırlıyorum[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi.
Mesaj tarihi:
bende başka kanlı versiyon çıktı sandım bi an , zamanında bunda 2000 i geçmiştim :) balına sırf mayına basmıştım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
içim cız etti oynarken bide ilk seferde 842 yaptım yavrucağız surekli ağladı mayın manyağı oldu[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
1006.7 oleey[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:

ohahaha O.o 666 yaptım LOL
resmini atıciim birazdan

edit buyrunuz
[spo1=ahada 666 :-)][/spo][signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 30 Ağustos 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Valla ilk denememde 692.7 yapmışım...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
İkincide 807.8 oldu:)Ama çok vahşi bir oyun yav...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
  • Yeni Oluştur...