Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killer Quiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9/10 yaptım
arka plana bakarak yaptım ben. Böle daha iç karartıcı yerlerde dusunduklerimi katil yaptım :)

[Bu mesaj bravecik tarafından 03 Aralık 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
4/10 :|[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Mesaj tarihi:
abi basitti ya 9/10 yaptım. tek yanlışım da ilk baştaki o adam. bu kadar basit deildir die düşündüm. halbuki basit düşünseydim 10 da 10 hehe. katili gözünden tanırım affetmem. deli kadir uleeeeeen.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
8/10 en olası sonuç bi ilki çok yanıltıcı hani quizin yapısına alışık olmamanın yanılgısında asıl düşündüğünüz şeyi işaretlemeyebiliyorsunuz. bitanede insanlık hali herkes hata yapar yanılgısı[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane
Yoksa sana bi zararım içerim
İkimiz gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..!
Mesaj tarihi:
8/10 :-)[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Rira ediyorum canım patilerim
Biraz uslu olalım.
Israr edersen eğer cıvıtıcam diye
Çok dikkat et baş harflere
Mesaj tarihi:
hepsi piskopat tipli kardeşim, ben nerden biliyim adam saçları adam keserekmi dökmüş yoksa klavye başındamı? heh[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
6/10[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
  • Yeni Oluştur...