Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. / Versiyon 2.0

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

importınt notis : ilk olarak orc_lord 'un burada açmış olduğu bir başlık bu , onu uplayacaktım ama 1 yıldan eski hede hödösü verdi , bende devam ettireyim istedim , umarım sabırsızlığımı mazur görür :)

havalarda soğudu yavaş yavaş..yarından itibaren bilmemkaç yerde kar bekleniyormuş..eh kış aylarının vazgeçilmeziydi bu topic , devam ettireyim istedim :)

bembeyaz , bööle pambuk pambuk günler dilerim :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 19 Kasım 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kar yağsında okullar tatil olcaksa tutsun...
Yoksa biz başka bişiyleri tutarız öyle okula git gel dersaneye git gel

Artistik patinaj yapmak ta çok kasıyo yaa[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
salakça değil efendim
kar la ilgili 20 tane topic açılacagına
bir tanesine yazıyoruz
çok önemli bir olay değil kar yagması, ama severiz güzeldir şirindir. her ilde her mekanda yagan karla ilgili topic olursa konu dısının hali ne olur?

"bugün hava ısındı"
"ertesi gün sogudu"
"şuan sanki esiyor"
gibi topiclerde açalım ozaman.
kar yagdıgı zaman paylaşmak istediginiz duygularınızı bu topicde yazabilirsiniz.[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün biz okuldayken kar yağıyodu biz "hüeee kar yaıoooo" diye camlara koşturup dersi bi güzel kaynatçaktık hoca kızdı bize:D

İstanbulda tutmaz bence... Yani tutması baya zor gözüküyo=([signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...