ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Zuhahah iyimiş bu grafik görmemiştim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 2 dakika oldu yapalı zaten abi. normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kalitesiz olmuş olm bu. ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 aga ben upladım. sarhoştum. sori edit: grafikten de bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ginaly said: üffff.... lan keşke karşımda böyle bi problem yerine integral problemi olsaydı:( en azından onu çözdüğümde tüm doğruları bana gösterirdi.... BU NE LAN GERİZEKALI AHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAAH olm çok fena lan eskiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ohaaaa nörd! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oha 2005 25 Oct 2005 ben nerdeydim bu tarihte balıkesirdeyim galiba evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ginaly said: saolun pati kardeşlerim aydınlattınız beni...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hahahahahahahah tepki süper ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 fede said: olm ben bu kişisel bölümünde savunduum şeyi gene savuncam. kızlardan tırs. ama onları çok sev ( sevilebilecek biriyse tabi ). eğer birini çok seversen o dünyanın en güzel insanı olur (bkz.natalie ) kızlardan çok büyük darbe yememe kuralları 1.İyice sevdiğinden emin olmak için fedakarlık yapabileceğin şeylerden yavaş yavaş başla ve bunları değerlendir. 2.Sevdiğine (çıkmak manasında kullanmıyorum dikkat ) kanaat getirdikten sonra alttan alttan direk söylemeden ısıt ve kendine aşık ettirmeye bak 3. Kız naz yapıyosa yavaş yavaş geri adım at ama hızlı değil. birden kaybetme ihtimali de var çünkü. 4. kız son hamleni yerse işin en kolay kısmı. NİKAH DAİRESİ mi desem artık ne desem.. 5. kız 3teki hamleni yemezse sen kafayı yemeye başla. Ferdi Tayfur öneririö iyi gidiyo. şaka tabi. Geç kızın karşısına restini çek. Böle böle seni seviyorum de. Bana inanman için ne istersen yaparım de. köpeğinim ayaklarına yat. kız %90 bu hamleden etkilenecektir. bu hamleden sonra yavaş yavaş 3. maddeye dön ( 2 ay içinde filan ) yukarıda yazılanlar ginalynın durumu içindir. Denemeye kalkarsanız müessese mesuliyet kabul etmez[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. HİTCH misin mübarerk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ahah yengemiz natalie'ymiş o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ginaly said: ginaly said: üffff.... lan keşke karşımda böyle bi problem yerine integral problemi olsaydı:( en azından onu çözdüğümde tüm doğruları bana gösterirdi.... BU NE LAN GERİZEKALI AHAHAH. ginaly bu nasıl bir yaklaşımdır ben bile çözemedim matematik seni affetmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 abi rezalet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ginaly said: allah belanızı versin. hocam o kırmızı çizginin düzleme dik değil paralel olması gerekmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 paralel olursa t=0 anından beri zihniyet bozuk olur. fakat t=topiğin uplanması ile beraber zihniyet bozuk. AYRICA NE DİYE KONUYU TEKRARDAN YUKARILARA TAŞIYOSUN, ÖM ATSANA BE ADAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bağa mı didin bağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 fede grafik tobb etünün renkleri lan asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 fede said: bağa mı didin bağa bebeem ben onu senin sanatçı kişiliğine dedim ama lütfen artık kitlensin şu konu. dinana söylesene lan kitlesin zibidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 adam benden çok biliyo benim okulu hehe hadi bakalım edit: gel kendin söyle. dur söylüyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 saan özel bebeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 pipiniz düşer inşallah ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 lolsticky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar