ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 olay benden çıktı famy malik düellosuna girdi beee içimi anlamsız bi sevinç kapladı bu insanlar bana yardım ediyor.... ne güsel... saolun pati kardeşlerim tekrar saolun....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya nedemek ıns doru yolu bulur we mutlu olursun yasasın patı kardeslığııı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: LordOfBlood, 26 Ekim 2005 12:10 tarihinde demiş ki: said: ginaly, 25 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki: o da tamam bekle, belki bir gün diyor... Yani diyor ki; "Dur şöyle ben bir ortama bakaytım, peşimde olan var mı yok mu kontrol edeyim.Eğer varsa senden daha iyisi ona koşarım. Ama eğer yoksa mecbur seninle çıkarım" aşk 3 kişiliktir diye boşuna dememişler aşk birbirine mecbur olmayan sonsuz seçenek arasında birbirini bulan 2 insandır ama durumu en iyi bilen sensindir...[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 waaoooaaaw supe r demıssın abı yaa[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: ginaly, 25 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: bekleyeceğime de inanmıyo "şu an beklerim diyosun, karşına bi kız çıkar unutursun beni" diyo Al işte abi klasik kız sözü nefret ediorum bunnardan ya..uLan sana aşık oldum dio cocuk zaten daha önce cıksa değerlendirirdi dimi.Sendede bişiler var demekki böle konusuosn.Bu kızlar hakatten kafayı yemiş ya pff..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Off bekle abicim gerçekten seviyorsan bekle ama arkadaş olarak kal ilişkini kesme kesinlikle,9-10 senedir tanıyorsan onun uğuruna beklenip beklenmeyeceginide gayet iyi biliyorsun ona göre karar ver...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Demise, 26 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: ginaly, 25 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: bekleyeceğime de inanmıyo "şu an beklerim diyosun, karşına bi kız çıkar unutursun beni" diyo Al işte abi klasik kız sözü nefret ediorum bunnardan ya..uLan sana aşık oldum dio cocuk zaten daha önce cıksa değerlendirirdi dimi.Sendede bişiler var demekki böle konusuosn.Bu kızlar hakatten kafayı yemiş ya pff.. +1000[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 olamaz mı cok mu yanlıs tabı kız emın olmak ıstıyoo anlamak ıstemeyınce hemen kafayı yemıs deyın afferın[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 son bi haftada şunu iice anladım: kızlar çok zeki ve asil yaratıklar... ama bir o kadarda gaddar:([signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 cinali ben kız değilim ama bekleme[signature][hline]- hüsto abi ruslarla kenetlenme olayı vardı ya. - evet canım vardı, burda yazıyo raporda. - hah işte mehmet ruslara nah yaptı camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo. - aferin canım.. ben arıyorum konsolosu. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 erkekler bu kadar ınce dusunelı ne kadar oldu acaba ya?ılgınc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: ginaly, 26 Ekim 2005 23:49 tarihinde demiş ki: son bi haftada şunu iice anladım: kızlar çok zeki ve asil yaratıklar... ama bir o kadarda gaddar:( +1[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Deniz, 27 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki: erkekler bu kadar ınce dusunelı ne kadar oldu acaba ya?ılgınc.. neden ilginç? erkekler kızlardan daha duygusaldır fakat fizikleri bunu ifade etmek için yeterli değildir....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 valla yaptıklarımı saysam erkek olduuma inanmazsınız =P[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sadece bi süre bekle ama kendinide üzme sakın..baktın tık yok sende hiç takma unut gitsin..[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 unutmak kolay olsa....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 çoktan unuturdum boşvermek kolay olsa kendmi avuturdum faydalar faydasız imkanlar imkansız..[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kudurtursuuunnnnnn[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 abi sen hala bekliyomusun ??? :d[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bekle abıcım senn bakma bunlaraaa[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 beklicek tabi.. kız bekletiyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: fede, 30 Ekim 2005 14:36 tarihinde demiş ki: beklicek tabi.. kız bekletiyo çünkü bak beni bekletiyo sonra oda beklemek zorunda kalıyo... demin aradı, tren arıza yapmış eskişehir garında saatlerce beklemiş yaaa:) böyle olur işte..... tabi bende değişen birşey yok hala.. keep waiting...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: ginaly, 26 Ekim 2005 00:13 tarihinde demiş ki: lan çok acayip yaaa... ilkokul 4teyken aha bu kıza ilerde aşık olacan deseler "hadi len" derdim... way anasını... hayat böle bişi işte.... hiçbir zaman yarını göremiyosun... Katılıyorum,ama sonuç sana kalmış.Biz seni ne derece anlayalım ki.Yalnız sen beklemeye yeni başlamadın ki ginalycım,unutma bunu...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sağ cebinde beklet kızı.ama bu arada alttan alttan sol cep içinde birini ara..sonunda sol cep için bulduğun sağ cebinde bekleyenden daha iii se sağ cepdekini çıkar yerine onu koy:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Haka bekliyomusun?Tebrikler....(Kök salan insan olarak tarihe geçicek.Paticik turizm olarak gezi düzenliycez....$_$)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar