ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yaklaşık 9-10 senedir bi kızı tanıyosunuz... ii de arkadaşsınız, fakat birden (nası olduğunu bilmiyoruz orası muallakta) ona aşık oluyorsunuz... derdinizi anlattığınızda size inanmadığını söylüyor inanana kadar yıllarca beklerim ve inanman için herşeyi yaparım diyorsunuz... o da tamam bekle, belki bir gün diyor... sizce beklenirmi???[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kız sanki senle kaşak geçmiş... bunu derken yüz hali nasıldı ?? :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gayet ciddiydi... işin garip tarafıda bu zaten...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bekleme bence daha önüne ne kızlar çıkar[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bak şöyle yap: onu bekliyomuş gibi yap ve karşına çıkan tüm fırsatları değerlendir..bunu gizli yapmana gerek yok.. zaten eger o seni seviyosa seni kıskanacaktır, sahiplenmeye falan başlıycaktır.. yani kuş kafese girecektir.. :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bekle[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 zaman kaybı bu kızı beklemek[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bekleyeceğime de inanmıyo "şu an beklerim diyosun, karşına bi kız çıkar unutursun beni" diyo[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @oper kelimesi kelimesine katılıyorum eet beklermiş gibi yap onune gelenleri degerlendir....[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 al gitarı eline, böyle tellere vur vur, "çptak" diye elini koy sonra. öyle öyle şarkı yap bi tane. kıza söyle sonra. hatta belki biri cep telefonuna filan kaydeder "cicibici sevgilim" diye ünlü olursun.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 cicibici sevgilim lol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hımmm... önce gitar dersi almalıyım o zaman daha da öncesinde gitar... bide meşhur olursam beklermiyim?????? galiba beklerim:([signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: ginaly, 25 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki: yaklaşık 9-10 senedir bi kızı tanıyosunuz... ii de arkadaşsınız, fakat birden (nası olduğunu bilmiyoruz orası muallakta) ona aşık oluyorsunuz... derdinizi anlattığınızda size inanmadığını söylüyor inanana kadar yıllarca beklerim ve inanman için herşeyi yaparım diyorsunuz... o da tamam bekle, belki bir gün diyor... sizce beklenirmi??? valla bekle ama 3-4 hafta filan bekle bu sürede kızı onu gerçekten sevdiğine inandırmaya çalış. şiir yaz, ne biliyim konuş, ikna et. olmadı tokatla...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 meşhur olursan bekleyecek taraf o olur merak etme orasını :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: oper, 25 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki: meşhur olursan bekleyecek taraf o olur merak etme orasını :D good idea!!![signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 zarek ciddimisin yaw? tokat olayı çözermi? .... .... yok artık!!![signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: ginaly, 25 Ekim 2005 23:16 tarihinde demiş ki: zarek ciddimisin yaw? tokat olayı çözermi? .... .... yok artık!!! e tabi sinek küçüktür ama besleyicidir. son çare olarak deneyeceksin ama.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çareden çok ümidi kestiğim an denesem.... al san bi problem daha: ümidi kesermiyim:([signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: ginaly, 25 Ekim 2005 23:21 tarihinde demiş ki: çareden çok ümidi kestiğim an denesem.... al san bi problem daha: ümidi kesermiyim:( ibrahim erkalin emine un e vurdugu gibi tokatla havuza dussun. havuzlu bi yerde buluşun. daha önce de tavsiye edilmişti bu. düzgünce konuş kızla. de işte içimde bi umut oluyo sen böyle yapınca, lütfen işkence gibi bişey bu bi karar ver de. yok olmaz ben seni arkadaş olarak görüyorum derse bas tokatı düşsün havuza.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 biraz uzaktan da olsa işin içinde olduğum için yorum yapayım: değmez! sen kendin ol. büyük ihtimalle şimdi senin onun için yandığını tutuştuğunu ve senin peşinden sürüklene sürüklene geleciği düşünüyor. Tam tersini yap![signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bence önce kendinden emin ol bu benim aşkm olmalı çok mutlu olucaz diyosan mutlaka bekle çünkü hayatta elimize belli şanslar geçiyo belli dönüm noktaları oluyo ve bu fırsatlar çooook nadir çıkıyo karşımıza hayatının aşkıyla karşılaşmak inan çok zor ,elinden geleni yap derim ben...Tabiki boş boş bekleme onun için çabaladığını hissettir..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 [Bu mesaj Viskhii tarafından 25 Ekim 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hadi yaw dynun:( gerçekten onun için değmezmi diyosun... yoksa sadece beni yatıştırmak içinmi söylüyosun??? abi sen bişi diyosan mutlaka bi bildiğin wardır... ama ne biliyim... belkide bilkentin ortamı böyle yaptı beni.... olmayana ergi... daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu??? acaba böylemi ?? zaten bunu bilsem ortada sorun kalmıycak... ama beni arkadaşı olarak görmekten çok mutlu olduğunu,beni sevdiğini söylüyo, lütfen görüşmeye devam edelim falan diyo... ilginç bi sürünceme dimi???[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: ginaly, 25 Ekim 2005 23:32 tarihinde demiş ki: hadi yaw dynun:( gerçekten onun için değmezmi diyosun... yoksa sadece beni yatıştırmak içinmi söylüyosun??? abi sen bişi diyosan mutlaka bi bildiğin wardır... ama ne biliyim... belkide bilkentin ortamı böyle yaptı beni.... olmayana ergi... daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu??? acaba böylemi ?? zaten bunu bilsem ortada sorun kalmıycak... ama beni arkadaşı olarak görmekten çok mutlu olduğunu,beni sevdiğini söylüyo, lütfen görüşmeye devam edelim falan diyo... ilginç bi sürünceme dimi??? sürünceme evet. senin ondan hoşlanman hoşuna gidiyor belli ki. o bu durumdan mutluyken sen olamazsın. sonu kötü... bence boşver direk.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 içinden gelen sesi dinle doğru yolu gosterecektır[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 famyyy, çok klasik :-p[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar