Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

azerbeycandaki hayalet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
link

burdaki videoyu nereden bulabiliriz ? merak ettim şimdi ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
Patide linki vardı 6 ay oldu sanırım. Zaten dl edilen kblere zarar bir video, hiç merak etme.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Mesaj tarihi:
hatırladım ya baya garip bi olaydı
vardı o olayın içinde bişi...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
hayalete baktım yok azerbeycanda da yok. eee nereye açılmıştı bu ? linkini nasıl bulcaz ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
23 eylül 2005'te açılmış yıl oldu diyenlere oooeeeh diyorum. zaten orda da açılmış olsa bile linki yok çalışmıyor.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
nerde yeni link ? çalışan bi link yok.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
o konu açıldığında buralar hep yeşillikti.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
puahahha çok güseldi bence[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane
Yoksa sana bi zararım içerim
İkimiz gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..!
  • Yeni Oluştur...