Gunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Türkiyede ikinci sezon fikstür oluşmuyor ve lig başlamıyor. Biri daha sormuş bu forumlarda ama kimse cevap vermemiş. v6.01 patchiyle düzelmiyor. başka da patch yok (biri 02 ile düzeliyor demiş ama öyle bir patch yok) bu sorunu başka yaşayan yok mu yoksa kimse 1. sezonu bitirmedi mi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben tsl'de 2 sezon oynadım da sezon sonunda klübe para gelmiyordu, yoksa lig devam ediyordu, sinir oldum italyaya geçtim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 6.0.1 ile çözülmüş olması gerekior bu sorunun[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hayır 6.01 ile hallolmuyor. 6.01'in 12MBlık yeni bir buildi var onu çekiyorum şimdi ama acaba savelenmiş oyunu tamir edecek mi yoksa yeni kariyer mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yeni kariyer gerekiyor sanırım.[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 fixture çekiliş tarihinden önce save'in varsa ordan devam et...[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben 2008 e kadar geldim turkiye liginde.. sadece sezon sonunda 0 euro gelio herseferinde onun disinda bir bug olmuyor. hatta simdi juventustan teklif geldi oraya gectim biraktim tr ligini. 6.01 patch yuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Aynı sorun bende de var ve patch yüklü değil baştan mı başlayacaz şimdi oyuna patch yükleyip?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 FM 2006 yazilari Turkce yapan patch ciktimi ?[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar