axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 int 19 unbroken circleın son seviyesini açmak için, sanırım daha fazla isteyen yerler de var. Brotheldaki satranç oyunu falan. Mortuarynin ordaki hatun ilerde bi questte yardım ediyor sadece çok bi olayı yok diye hatırlıyorum. Kutuyu sakın açma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çan çan çan çan saatlerce süren dialoglar oyunu 2 nci defa bitiremeden silmeme sebep oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Karag8z said: çan çan çan çan saatlerce süren dialoglar oyunu 2 nci defa bitiremeden silmeme sebep oldu. DI DIT DI DIT DI DIT Oblivion-fag detected http://img291.imageshack.us/img291/9453/1213258054647jx3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aha gaza geldim tekrar başladım widescreen mod falan yükledim baya iyi oldu oyun sormak istediğim şey, başlangıç olarak neye ne kadar vermeli mage oynamak istiyorum ve biyerde str9 dex11 con9 int15 wis18 cha13 başlayın demiş. yoksa bunun yerine dex 9 yapıp int 17 mi versem? 11dex in mantığı nedir(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hiç yok. Ha 9 ha 11 farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ben de geldim, hatta eski DVD'yi buldum yüklüyorum. Şu konuyu her uplayışınızda hayatımdan bir haftayı siliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben de bitirdim bu arada güzelmiş baya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o zaman bi soru daha ilk int mi 18 wis mi 18 veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Dengeli git, wis hep 1 puan yüksek olsun int 18 olana kadar. Sonra wisdom 25le, daha sonra int. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ok teşekkür ediyorum(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Karag8z said: çan çan çan çan saatlerce süren dialoglar oyunu 2 nci defa bitiremeden silmeme sebep oldu. oha, ARCANE duy sesimizi. Planescapein diyaloglarını begenmedi herif. Permament ban pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu oyunda sadece wis-int abanın başka bir stata vermek günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 What can change the nature of a man ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Banlandıktan sonra yine gelen bleda'nın altına "what can change the nature of a man" çok güzel gitmiş. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 What can change the nature of a man yazıcam, ben de banlanırım diye korkuyorum =/ Infinity oyunları için yapılan widescreen modu tormentta sorun çıkartıyordu, onun için de mod yazmışlar baya güzel. Orjinal topik burda http://www.rpgcodex.net/phpBB/viewtopic.php?t=26591&highlight= http://img262.imageshack.us/img262/9964/inventorypicresizett9.jpg Öncelikle baldurda kullandığınız widescreen modunu yükleyin http://www.gibberlings3.net/widescreen/ Sonra bu modu torment klasörünün içine kurup çalıştırın http://rapidshare.com/files/147867902/PST_1280x800_UI.rar.html Yalnız eski savelerle sorun çıkarabiliyormuş, yeni oyuna başlamanız gerekiyor. Bu arada benim gibi gaza gelip torment yüklediyseniz önce patchi çekin, üstüne platterın 1.37 fixini kurun sonra modları yükleyin. Platterın site hala duruyor bu arada http://planescape.outshine.com/index.html Son olarak cdsiz oyun çalıştırma geyiği var, onu da aynen kopyalıyorum said: After you have installed the game via the installer program, do the following: 1.) Create a folder on the hard drive that you wish to install the game data to. For this example we'll create a folder on the C drive called TData. 2.) Insert Torment CD2 and copy the entire contents of the CD to the TData folder (for example, to C:TData). NOTE: On the CD there should be a folder called CD2. Do not copy the folder itself, only copy the files located in it. 3.) Repeat step 2 with CD3 and CD4. Choose to overwrite files when prompted to do so. 4.) Edit your Torment.ini file using Notepad or some similar text editor. This file can normally be found in C:Program FilesBlackisleTorment. At the very top of the page you'll want to edit the lines that start with CD2, CD3, CD4. Edit them as follows: CD2:=C:TData CD3:=C:TData CD4:=C:TData 5.) From time to time the game will ask you for disk two to authenticate the game. When playing the game keep this disk in your CD tray. You have now completed the full install of Planescape: Torment. İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 posterlerden ekranlara background yapmaları güzel olmuş.bi load ekranı boş kalmış onuda yeni sistemlerde fazla görmezsiniz zaten :P bu iyi olmuş, 1024x768 yapan moda baktımda bunun kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Axe'in yazdıkları dışında şehirleri explored yapan ve level atlayınca max hp verdiren ufak eklentiler var, platter'ın sitesinde olması lazım, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ulan ne rahatsiz herifleriniz ya girmim girmim diyordum başlığa en sonunda girdim cd lerde yanımda değil aferim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 lvl atlayinca max hp veren options/hede/hodo ayari yok muydu zaten oyunda... Gecen oynadigimda (3-4 ay oluyor) aldigim butun lvllarda kasmadan max hp geldigini hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Olmaması lazım. Ben daime save/load yapardım >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Revangelis said: o zaman bi soru daha ilk int mi 18 wis mi 18 veriyim oyunda fighter bile gitsen en onemli stat wis. sonra int ve charisma. surekli dirildigin icin sta, str ve dex in pek bir olayi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 HellHound said: lvl atlayinca max hp veren options/hede/hodo ayari yok muydu zaten oyunda... Gecen oynadigimda (3-4 ay oluyor) aldigim butun lvllarda kasmadan max hp geldigini hatirliyorum oyunun kurulu olduğu yerde bi cfg dosyası falan vardı yanlış hatırlamıyosam, ordan ayarlanabiliyordu max hp olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 daha yeni bitirdim oyunu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yarın yeni başlıycam , spoiler yumağı rehberlere bakmak istemediğimden , noob planescapeçiler için önerileriniz nelerdir? oyun hakkında nerdeyse HİÇBİRŞEY bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Int ve wis yüksek olsun. Diğer statlar fazla fark yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar