Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
18 ınt 18 wıs ıle baslanan ve hemen mage e donulen bır char dıyorum. baska bir sey demiyorum. hatta mage e donmeden bu statlarla fıghter bıle oynayabılırsınız. kalkıp duruyorsunuz zaten.

oyunun basında daha maxlayın wıs ve ınt ı. sonra dıyalogların tadını doya doya cıkarın.
Sosyal ağlarda paylaş

@kaede
la olm second edition da büyücüysen atıyorum 7. lvl büyü yapabilmek için en az 17 int. in olması gerekmiyo muydu?yani yanlış hatırlamıyorsam int. i minimum 19 yapmak lazımdı mage sen.sonra onu 19 da bırakıp wisdom a abanmak iyidir.wisdom bayaa işe yarıyo konuşmalarda.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Oyundaki önemli dişi karakterler arasında Nameless One a aşık olmayan bitek grace var.

eee aslinda oyunun bir noktasinda Fall from Grace'in bu konudaki dusuncelerini gayet degistirebiliyorsun, ama hic o yolu takip etmedim oynarken daha da ilerisinde ne olur fikrim yok. Annah kadar "explicit" oluyor mu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu max derken 14 ten önce her hangi birini maxlamayın diye söyledim eger mage oynıycaksanız. Tabiki 25/25 bitirmek tercih edilir (25 wis +35% exp mi ne demekti).

Edit: Annah yazıyorduda Grace o yönden pek birşey göstermiyordu. Annah sürekli kıskanıyordu, hatta Fortress of Regrets girerken tek tek soruyordun karakterlere benimle gelmek istiyorsanız diye. Grace gayet güzel bir cevap verirken Annah "o ırıspı geliyorsa bende geliyorum" falan diyordu.

Annah tarafından sürekli bir itme vardı da Grace pek oralı olmuyordu diye hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
fall from grace nasil yazmiyor be bize
ben mi yannis hatirliyorum
tieflingle paso cekismiyolar miydi bu konuda

cekisen tiefling sadece. Annah kiskanc bir sekilde Grace'e laf atip dururken, Grace gayet "Heh heh genclik iste, biz neler gorduk, neler gecirdik Lower Planelerde?" tarzi bir hatunu oynamakta ("A Lady must have her secrets"). Bir yerde pozitif etkileyebiliyorsun dedigim gibi sonrasini bilmiyorum n'oluyor

Ayrica evet Wis, Int ve Cha olmadan bu oyunu oynamak, oyunu oynamamak ile esdegerdir...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
int/wis direk maxlamayın büyük hata olur. Mage olunca belli levellarda, sanırım en son 14. lvlda, bonus geliyor int/wis e. ona göre hesaplayın işte :>

istatistiki olarak bakiyorsunuz, ama oyun istatistik degil dialog oyunu. direk makslayin, ve ardindan da tatoo larla abanin. level alarak yukselmesini beklemeyin. yoksa oyunun ilk 1/2 sinde dialoglarin yarisini gormeden tamamlarsiniz.

ozellikle wisdom daha onemli. en cok ona abanilmali karakteri yaratirken digerine vermeyecekseniz bile. int in actigindan daha fazla dialogu wis aciyor.

ama ikisini de isin basinda 18 leyip ardindan tatoolarla once wis sonra int abanilmasindna yanayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 25 charismayla falan gracele aramı iyi tutup yazmaya çalışmıştım ama yok, en fazla senden etkilendiğini saygı duyduğunu falan söylüyor bi romance gelişmiyor aranızda.

Bu arada oyunun eksik noktalarından biri de charisma. Int ve wisdoma göre sönük kalmış bi ability, çok az dialog ekleniyor yüksek charismayla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Ragpicker's Square'e geldiğinde Mebbeth's Hut a gir. Sanırım mage questini açmak için -are you a witch?- diye sorman lazım. Yok ben mageim istersen sana da öğretirim falan diyor baya ilginç bi quest serisi var ondan sonra.

Oyunun combatları genel olarak kolay. Bide morte varken sana gerek bile kalmıyor taunt ve phsycal resistanceları iş yapıyor baya. Mage olunca sadece int e yüklenme, wisdomla dengeli götür pek çok quest ve ekstra konuşma seçenekleri bu ikisiyle açılıyor. Ben 25 charismalı bi thiefle de bitirmiştim cha çok az etkiliyor oyun gidişatını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...