PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mirage said: Iyyy planescape torment... NIGGER YOU DID NOT JUST GO THERE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 indiriyorum bi oynıyım bakalım güzel miymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 şurdan bütün modları falan da kurdum da http://thunderpeel2001.blogspot.ie/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html assertion failed. ccp falan filan diye bi hata alıyorum oyunu başlatırken. kesin burda bilen biri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ben hala zerre mod kurmadan sorunsuz oynuyorum oyunu. Hiç de sorun yaşamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çözünürlük istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Oyunun mevzusu görsellik değil, ha tabi calısıyorsa hd oyna ister deli gönül de, olmuyorsa da kasmana gerektirecek kadar mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Semi-rus kız kardeşimin fotosunun altında "Sen istiyor okula gitmemi verecek 50 gofret daha" yazan bir adam Orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Sadece HD modunu kurarak oynadım ben hep. Ötekiler gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 HD modu kurunca menülerin yeri kayıyormuş diye diğerini kurdum ben de. yokhsa kurcalamam o kadar. kaymıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Çok kaymıyor ama kayıyor. Onu da yükle istersen, fix şeyi bozuyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çözünürlüğü 1600 belirleyip yükleyince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bismillah demeden ilk defa oynayacak birine tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 tek tasiyem kendi kafana göre oyna kimsenin bu lezzeti bozmasına izin verme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 cookie-cutter build yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Wis 18 Int 16 Cha 14 Diğerleri 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Çok düz bir şekilde oyunun combat değil, immersion ve story based oldugunu anlaman lazım. Karakterin Int ve Wisdom stackli başlamazsa çok fazla muhabbet kacırırsın, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 iyi iyi süper. combat olmamasına sevindim. oldum olası becerememişimdir infinity engine'de combatta başarılı olmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 GOG versiyonunu aldım şimdi, ben de oynuyorum tekrar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mage ol bu statlarla, başta zor gelir ama sonra imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bg2'yi nası oynuyoruz widescreen? benim res 1366x768. biri çalışan bi link atsa terazisine tıklıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://www.gibberlings3.net/widescreen/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Oski said: bismillah demeden ilk defa oynayacak birine tavsiyesi olan var mı? int + wis git bunla fighter da olabilirsin çok koymaz ama mage de eğlenceli büyülerin animasyonları falan eğlendiriyor insanı. zaten gruba fighter mage, fighter tarzı karakterler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mirage said: Iyyy planescape torment... Alın bunu, al al al ∞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 PastorOfMuppets said: Çok düz bir şekilde oyunun combat değil, immersion ve story based oldugunu anlaman lazım. Karakterin Int ve Wisdom stackli başlamazsa çok fazla muhabbet kacırırsın, bu kadar. immurshon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 oyuna embed oluyosun. bu espiriyi bir tek diferansiyel geometri bilenler anlayacak. yani ben. heheh çok komikmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar