Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAHİN K [Röportaj]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır yaw şahan la yaptığı röportaj değil.. gercek şahin k ta kendisi.. bi kaç makineci arkadaşla yapıyoır.. üni li elemanlar.. nasıl becermişler bunu anlamadım ama helal olsun çocuklara gidip bulup röportaj yapmak[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
çok büyük boyutu biraz kaliteyi düşürüp biri upload ederse indirelim.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
yapılan bu kötü girişim tüm makinacılara mal edilemez :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
abicim sabır inmiyo ha deyince geliyo işte ince ince.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Ne videosu bu?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
said:
oper, 03 Aralık 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
hayır yaw şahan la yaptığı röportaj değil.. gercek şahin k ta kendisi.. bi kaç makineci arkadaşla yapıyoır.. üni li elemanlar.. nasıl becermişler bunu anlamadım ama helal olsun çocuklara gidip bulup röportaj yapmak

nası yani? şahan'nın yaptığı gerçek şahin k değil mi? :)[signature][hline]--
homines libenter quod volunt credunt.
Mesaj tarihi:
abi mukemmel ya ahahahahahahaha

ben sizin yaşınızdayken günde 7 kere diyo ahaha[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
bir videonun içinde şahin k varsa,bunu indirmek bizim erkeklik görevimizdir.
de 10 kb/sn ile çekiyor kızıcam.[[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 03 Aralık 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehehe bunu bana baya bi önceden söylediler çektim. bomba bişey. KRALIN ASKERLERİYİZ!

ps: bu arada şahin ağamın forumları niye kapandı bilen varsa pm pls!!![signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
off indirdim bi saat basit bişimiş tipik şahin tripleri yaratıcı bişi yok sırf küfür sevmedim ben.

gerçi şahin k dan ne bekleyip hangi akla hizmet indirdiysem[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
bizim arkadaşta şahin k nin msn'i varmış bende dün öğrendim :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
lan insanlığımdan mı utansam, güle güle izlesem mi karar veremedim.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
Ahah
Cekenler cok iyi sorular soruyor..
Motoru tamir edemezseniz hepinizin ... =)
Şahin K arsivime yerlestirdim =P[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

• Yeni Oluştur...