Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAHİN K [Röportaj]

oper

Öne çıkan mesajlar

hayır yaw şahan la yaptığı röportaj değil.. gercek şahin k ta kendisi.. bi kaç makineci arkadaşla yapıyoır.. üni li elemanlar.. nasıl becermişler bunu anlamadım ama helal olsun çocuklara gidip bulup röportaj yapmak[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oper, 03 Aralık 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
hayır yaw şahan la yaptığı röportaj değil.. gercek şahin k ta kendisi.. bi kaç makineci arkadaşla yapıyoır.. üni li elemanlar.. nasıl becermişler bunu anlamadım ama helal olsun çocuklara gidip bulup röportaj yapmak

nası yani? şahan'nın yaptığı gerçek şahin k değil mi? :)[signature][hline]--
homines libenter quod volunt credunt.
Sosyal ağlarda paylaş

bir videonun içinde şahin k varsa,bunu indirmek bizim erkeklik görevimizdir.
de 10 kb/sn ile çekiyor kızıcam.[[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 03 Aralık 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe bunu bana baya bi önceden söylediler çektim. bomba bişey. KRALIN ASKERLERİYİZ!

ps: bu arada şahin ağamın forumları niye kapandı bilen varsa pm pls!!![signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...