Chasten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Selam, Bilgisayara bir şey oldu benimde çok fena sinirlerimi bozuyor bu olay neyse sağ alt köşede bole bişler cıkıyor işte bööle... ondan sonra pc kendi kendine spyaxe 3.0 Bilgisayar açılınca direk bole bişiler oluyor işte bööle. Sonra web sayfası açtıgımda giriş sayafası olarak about:blank seçili olduğu halde bole bişe açılıyor işte bööle Neyse sanırım sorunu güzel anlattım :) yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim...[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 spyware nuker 2005 ad-aware updated olmazsa spy sweeper[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Nolmu$ :D anlamadım[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: VipeR, 29 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: spyware nuker 2005 ad-aware updated olmazsa spy sweeper bu programları indir! spy denetimi yaptır. spy bulaşmış.temizlemeye çalış.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Saolasın ad-aware ile olmadı diğerlerini deneyin.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hala sorun devam ediyor anlamadım gitti.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bendede aynı sorun oldu dün.avastı yükledim virüs falan buldu sildim sora spy sweeper ı yükledim update edip tarattım buldu ve sildi şu an herşey iyi :)[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Her şeyi denedim olmuyor.... ama kendisi bilir şimdi verecem beynine formatı o olacak.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben sıyırodum az daha nasıl halledicem derken :d[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 C:Windowssystem32services.msc burdan Security Center'i Disable yapip stop'a bas Windows karismasin ona buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bilgisayarıdan SpyAxe adındaki o programı sil öncelikle. Sonra bahsi edilen programları yükle update et ve daha güvenli olsun diye güvenli kipte çalıştırıp öyle sil. Sonra üstüne birde virus taraması yaptır sisteminde hiç bişi kalmaz.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: lordgnr, 30 Kasım 2005 09:31 tarihinde demiş ki: C:Windowssystem32services.msc burdan Security Center'i Disable yapip stop'a bas Windows karismasin ona buna Karışan belli ki Windows değil,kesinlikle spyware girmiş o yapıyor,Türkçe Windows'ta niye orda ingilizce uyarı versin? Aynısı banada oldu,msconfig'den başlangıçta çalışan programlara baktım spydoctorms bla bla .exe diye dosya vardı,kaldırdım onu sonra Ara'dan buldum o dosyayı sildim,üstünede full-scan çektim adaware ve spy sweeper'la sorun ortadan kalktı. edit: hatta bu aslında spyware'de değil sanki spyware varmış gibi göstertip kendi programlarını yükletiyorlar işte o zaman ya spyware giriyor yada başarı ile kendi programlarını senin bilgisayarına kurdurmuş oluyorlar. [signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail [Bu mesaj chagy tarafından 30 Kasım 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Pardon ben yanlis gormusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya aklıma gelmişken bende de bi sorun var. şimdi sürekli durup dururken ie kullanmıyorum ama sürekli ie bannerları çıkıp duruyor, tam oyun oynuyorm çıkıyor iki saat uğraşıyorum. ms antispyware, ad-aware se prof., spybot s&d, kav, avast, adwarenuker, trojan remover, webroot spysweeper programlarıyla, kısacası hepsiyle denedim :(. format atıyorum bi süre sonra yine bu dosya giriyor, sistemde birüslü dosya yok. temp'de sürekli se.dll olarak oluşuyor, ms antispy görüyor searchextender diye siliyor ama tekrar oluşuyor, killboxla denedim yine de oluşuyor. ms antispy'daki registrydekilerin hepsini regeditten girip siliyorum, üstüne se.dll'yi de siliyorum, msconfig'de kaldırıyorum ama yine de kendisini rundll32'yle çalıştırıyor. oooof OF.[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Eger registry kodlari hakkinda aceme degilsen sana iki sey oneririm 1- Xoft Spyware ( ad-aware falan hikaye database ve tanimlamalari zayif ) 2- MS antispyware ( yada oteki adi ile Giant Antispyware) bunlarin yanina birde google'dan araip indirebilecegin HiJackThis ile temizleyebilirsin. Eger registry konusunda tecrübeli degilsen hijackthis ile tarayip save log deyip o logu burdan bana pm ile atarsan sana silmen gereken keyleri gösterebilirim. Kolay gelsin.[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Kafayi yedim ya bana da oldu bugün. Temizlemedigim ne registrysi kaldi. Kullanmadigim ne virus programı ne addavere ne spy sweep vs. Bana misin demiyo namussuz. Bi de kendi bi weallpaper koydu ve degistiremiyorum. Daha bilgisayari dun kurmustum yahu :(. İlk kez firewall ve AVGyi kurmadim bi gunde gitti. Neyse vercem kafasina formati bugun ama hirs yaptim :(([signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Trojan dioruz biz bunlara spyware deil. Spyware'den daha tehlikeli bunlar. www.pandasoftware.com/activescan ile arama yapın. Silmese bile ne olduğunu öğrenin ona göre hareket edin.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 öncelikle firewall kurup bağlantını kontrol altına al sonrada spyware nuker bitdefender 9 pro gibi seçeneklere yönel[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadasın sorununun aynısı banada oldu simdi off[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 spyware nuker register code istiyo baska türlü calısmıyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: VipeR, 29 Kasım 2005 20:59 tarihinde demiş ki: said: VipeR, 29 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: spyware nuker 2005 ad-aware updated olmazsa spy sweeper bu programları indir! spy denetimi yaptır. spy bulaşmış.temizlemeye çalış. o nası bi cümle öle BU PROGRAMLARI İNDİR ! BU BİR EMİRDİR!!11birbir[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar