Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bu Topicin amacı, Canlı performans Grup isimleri vermektir. kimi en çok görmek isterdiniz/istersiniz gibi... Ben hayatımda en çok 90'larda bir Pearl Jam Konserinde olmak isterdim diye düşünüyorum. Adamların Performansları aşmış. Stage Diveları ile ünlü Eddie Amcam tabi =) ondan sonra tabi ki Guns n'Roses konserine gitmek isterdim 92 Tokyo gibi heheh. bilmem şimdi aklıma gelmiyor çok kafam dolu.. siz de takılın işte ne bilim =/[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 guns n roses - tokyo metallica - san diego[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Dünya ikiye ayrılır... Pink Floyd konseri seyretmiş olanlar ve seyretmemiş olanlar.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 g8 pink floyd.[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman, Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman, Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman, Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma, Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 radiohead sigur ros mogwai godspeed you black emperor[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Rock in Japan(1987): Bon Jovi - Ratt - Britny Fox - Kingdom Come Savatage Japan(1994) Deep Purple California 1974 - David Coverdale ile Moscow 1989 Peace Festival : Motley Crue, Cinderella, Bon Jovi, Skid Row Van Halen Right Here, Right Now 1991 Van Halen Tokyo 1989 Stevie Ray Vaughan & Joe Satriani - Mtv Blues Unplugged yok bu liste daha cok uzar kesmek en iyisi. Yazdiklarimdan SRV ve Van Halen haric hepsini izledim zaten canli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 tom waits herhangi bi konser pink floyd herhangi bi konser mr. big - budokan konseri metallica - san diego iron maiden - rock in rio daha onlarca varda yazılmaz şimdi hepsi..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 29 Kasım 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Estel_Anorien, 28 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Dünya ikiye ayrılır... Pink Floyd konseri seyretmiş olanlar ve seyretmemiş olanlar. 3 olsun bi de seyredemicek olanlar var... [Bu mesaj aquila tarafından 29 Kasım 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Dream Theater diyeyim bari. En çok arzuladığım konserdi ve 3 temmuzda orgazm olarak izledim coştum eğlendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Pink Floyd Lynyrd Skynyrd The Doors Led Zeppelin... efsaneler.keşke görebilseydik canlı olarak...geçtim bunları... şu sıralar en çok görmek istediğim şey ;) DJ Tiesto... amsterdamda.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 metallica - san diego ve monsters of rock 91[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Pink Floyd tabiki. Dayım izlemiş İngiltere'deyken. Biz de rock'n coke'a getirirler inşallah diye temenni ediyoruz :][signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Metallica Iron Maiden RHCP[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 blink 182 - 2000 sydney[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster <3 apathetic www.dudeband.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: sir, 28 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: sigur ros [signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 benım gormek ıstedıklerım Haggard my dyıng bride empyruım metallica[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Estel_Anorien, 28 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Dünya ikiye ayrılır... Pink Floyd konseri seyretmiş olanlar ve seyretmemiş olanlar. Berlin 90 konseri ühü =([signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Pantera-Seul konseri Pantera-Metallica-Ac/Dc---Monsters of rock(91 moskova) Metallica-Cunning Stunts Iron Maiden-Rock in Rio Bi de J.Hendrix'li bir Woodstock izlemek isterdim...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 -Iron Maiden'den "1981 Killers" turnesininin herhangi bir konseri; -Rock in Rio (kapağına da hasta olurum) -Ve herhangi bir metallica konseri -Bi de nirvana [signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM [Bu mesaj Sabrina tarafından 29 Kasım 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Opeth.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Iron Maiden - Live After Death Kesinlike daha fazlası değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 evanescence...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konser gördünmü gidicen, dayak gördünmü kaçıcan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ben de Metallica - San diego diycem.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Iron Maiden, Led Zeppelin, Blind Guardian, Van Halen[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar