Phlox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aynı sorun bende de var abso. oyuna girince error veriyo ama çalışıyo bütün komutlar falan. ayrıca auctiona item koyarken auctioneer tabı çıkmıyo ve scan tuşu yok. yardım edebilcek biri ? :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hallettim problemi. Öncelikle auctioneer ve enctooltip directorylerini sil Sonra wowun içinde auctioneer.lua dosyasını arat ve onuda sil. Daha sonra ise auctioneer paketini yukle mumkun ise release veya gamanın bir önceki halini yukle son versiyon bende sorun yarattı ama bir önceki versiyon problemsiz çalıştı. 3 directory var auctioneer için Auctioneer, EnhTooltip, Stubby bunlar olması lazım dusgun calısması için indirdigin dosyada.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hımmmmm 53g oldu ama tek bir item bile yok /auctionner bidbroker diyince kıllandım :) Ben bu ozelligini bilsem şu an Samden bile zengin olurdum hehe geç öğrendim geçççç[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben bu addon'da yeniyim , kullanmayi bilmiyorum dolayisiyla , turkce olarak aciklayacak bir arkada$ olursa cok sevinirim.[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Addonu kurdun isen ve calısıyor ise /auctioneer scan yaz sonra git AHdeki amcaya sag clickle ve bekle. 5*6 dikakaya datayı indirir ordan. Ondan sonra bu topiğin en basındaki 2 komut ile hangi malzemeleri bidlersen karlı çıkarsın, hangilerini buyoutlarsan karlı çıkarsın diye 2 komutu kullanarak parana para katmaya calıs. Yalnız her zaman kontrol et ne olur ne olmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Şöyle birşey mümkün mü? Uyduruk bir itemı AHye koyalım 10 tane ve hepsine 20g fiyat cakayım. 1 tanesine 10g fiyat koyayım. Acemi bir kullanıcı bu malzemeye aha ucuz diye atlayıp alsa auctioneer scan alarm vereceginden bu ucuz bu ucuz diye acaba işe yarar mı hehe :) Tabi koydugum malzeme 1s bile olmayan kıl tuy ama adı bilinmeyen bir drop olcak hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Şimdi bu addon ile AH deki ucuz itemları bulup satın alıyorsun, sonra tekrar daha fazla bir fiyata AH ye koyuyorsun öyle mi? Doğrumu anlamışım?[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 cidden guzelmi$ yahu.[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Evet ama dikkatli olmak almadan evvel incelemek lazım :) Bende bi addon var adını unuttum AHdeki itemların birim fiyatını yazıyor yanlarında yani 20 tane runecloth var ise bid fiyatına göre birim fiyatını parantez icinde yazıyor boylece en ucuzu hangisi gorebiliyorsun bişi alırken yani 20 tane runecloth (tanesi misal 15s) yerine 12 tane runecloth tanesi (11s ise kapıyorsun hemen ) hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 o addon`un ismi de auctioneer veya auctioneer in o ozelligi de var. yanin da gelen enchantrix var. o da super. disenc yapinca ne cikacagini AHG fiyatini filan soyluyor. ben lvl 10-20 yesil itemlari ucuza toplayip disenc itemlari AH ta satiyorum. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 23 Kasım 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj rahatsiz tarafından 23 Kasım 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hehe riske girdim ve su an 24g param var bakalım ne olcak beklemedeyim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sölede bişey var bi çok kiide auctionner olduu için diğer oyuncularla bid savaşına giriyosunuz bazen ama oda ayrı bi zevk tabi. Bu arada kazık yememek içn ufak bit ucu. Satın alacağınız malların "Last seen:XXX" yazan yerine bakın sayı yüksekse 50-60 rahatlıkla alıp tekrar satıp kar edersiniz. Ama 1-5 falan sa item hakkında hiç bilginiz yoksa riske girmeyin. Bide bu auctioneeri kullanmaının en iyi yolu ayrı bit char caip IF de devamlı tutmak vede türkiye saatli ile 20-23 arasında alıp satmak. Bide serverinize auctioneer kullanan sayısı çoksa pek kar edemeyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Abi bu ne ya borsacılıkta artık addon'a kalmış.Önceden biz AH'yi kendimiz izler kendimiz riske girerdik.Artık millet Auctiooner'a yaptırıyor.Yok kardeşim herşey de böyle otomatiğe bağlanmaz ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Auction dediğin haftasonu konmalı. Ne superiorlar hafta içi elimde kaldıda hafta sonu normalden pahalıya sattım..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Nihahahahahaha paraaaaaaaaa[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Ringeril, 23 Kasım 2005 14:21 tarihinde demiş ki: Şimdi bu addon ile AH deki ucuz itemları bulup satın alıyorsun, sonra tekrar daha fazla bir fiyata AH ye koyuyorsun öyle mi? Doğrumu anlamışım? Aynen öyle , ama dikkat etmeli böyle adı sanı duyulmamış zilyon tane item söylüyor bazen[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Absolut, 23 Kasım 2005 14:16 tarihinde demiş ki: Şöyle birşey mümkün mü? Uyduruk bir itemı AHye koyalım 10 tane ve hepsine 20g fiyat cakayım. 1 tanesine 10g fiyat koyayım. Acemi bir kullanıcı bu malzemeye aha ucuz diye atlayıp alsa auctioneer scan alarm vereceginden bu ucuz bu ucuz diye acaba işe yarar mı hehe :) Tabi koydugum malzeme 1s bile olmayan kıl tuy ama adı bilinmeyen bir drop olcak hehe scam diyoruz biz buna lol çok ayıp[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşlar bu programı nerden indirebilirim :D yaralı geldi bende kullanmak isterim. bi site adresi verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşlar auctioneer 3.0.10 adlı bi dosya indirdim zip olarak. ama nerden ve nasıl çalıştırılacağını bulamadım. dosyanın içinde bir sürü .lua ile biten belge var. bunları kopyalıyacakmıyım anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Zip dosyasını Temp folderına ac daha sonra odaki auctineer ve enctooltip folderlarını addon folderına tası.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Absolut çok saol ama yine çalıştıramadım :D sanırım sorun bende ne /auctioneer scan i alıor nede Ah de browser ın altında scan yazısı çıkıyor anlayamadım bi tüürlü. bişileri hala yanlış yapıyorum ama ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İlk iş addon folder altındaki auctioneer ve enctooltip folderını sil daha sonra wow klasorunu auctioneer*.* search edip bulduklarını sil ve baştan yukarda dediğim şekilde yuklemeyi dene.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yazilari okuyanlar da aha bir program var cekyiorsun gunde 100g geliyor zannediyor sanirim. O kadar kolay degil bu ise girenlerin bircogu zarar ediyor cunki. Sadece siz degil herkez kullaniyor bu program(lari) Ilk olarak ach kullanacaksaniz en az 2-3 aylik bir DB niz olmasi lazim yoksa yeni bashlayanlari cok ta guzel dolandirabiliyorlar. [spo1=Bkz > Scam]Ben degeri 1 g olan bir itemdan 5 tane koyarim tanesi 10g dan ertesi gun 5 tane daha koyarim tanesi 9 g den. 3. gun 8 g den. Yeni bashlayanlarin ach sapitir . Sonra ben bu itemi 5g den koydugumda tum yeni ach kullanicilari aha zengin olduk diye alir ben zengin olurum onlar deneyimli...[/spo] Bu isten gercekten para kazanmak istiyorsaniiz 2 tane accountunuzun olmasi horde ve alliance AH fiyatlarini caok iyi bilmeniz gerekiyor. ACH sadece sizin sayfalarca veri aramanizi engeller. Bashka birsey yapmaz. Siz fiyatlari ve server ekonomisini bilmiyorsaniz program ne yapsin. Unutmayin AH de aly tarafinda 10g olan bir essa karsi tarafta 30g olabilir ;) Denemek isteyenler son full versiyonunu ceksinler ; http://www.auctioneeraddon.com/ Ach kullananlara yaninda kesinlikle IM tavsiye ederim ve unutmayin sistem kaynaklarini cok fazla derecede somurur bu program. Komutlar /auctioner broker 300 3g ve ustu(Bkz Dikkat spam var) BO kar edebilceginiz tum mallari siralar /auctioner bidbroker 300 3g ve ustu Bid edip kkar edebilceginiz itemlari siralar.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Biri şunu adam gibi açıklar mı bişey indirdim ama nereye kurucam ?[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 onemli not: eger bir tarafta bir itemı almıssanız ve bır turlu elınızden karla cıkaramıyorsanız gadgetzan daki AHyi deneyin. dumrulunda dedigi gibi bazen bir item bir tarafta cok ucuza gıderken diger tarafta rare muamelesi goruyor...[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar