hellspe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 [spo1=TIK 1][/spo] [spo2=TIK 2][/spo] bu resmler aidsliyken ölmeden önce son 1 ayının resmleri cok kotu olmus ya :S[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Kimdir ya bu,ben neden bilmiyorum?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 =( zavallım yaa..dünyanın en ii seslerinden birinin düştüü hale bak..cık cıkk=([signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Sensible, 28 Kasım 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Kimdir ya bu,ben neden bilmiyorum? freddie mercury bilmemek? oha abi ya cidden..[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 e hakkaten oha[signature][hline]Lorddan çok lordcuyuz bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Şaka mı bu?Queen işte. Fotoğraflar çok üzücü gerçekten:/[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sunuda ekliym gozundeki morluklar aids'in yol actıgı bir şey ve bu halde show must go on,mother love şarksını söyler freddie mother love ın ilk 2 kıtasını söyler..ve daha fazla gücü olmadığını iyi hissedince gelip söyliceğini belirtir..ne varki bir daha iyi hissedemez yakşalık 2 ay sonra ölür[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Miraul, 28 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki: said: Sensible, 28 Kasım 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Kimdir ya bu,ben neden bilmiyorum? freddie mercury bilmemek? oha abi ya cidden.. alla alla üstüne gitmeyin... Freddie Mercury Queen grubunun efsanevi Frontmaniydi. 24 Kasım 1991 de AIDS ten öldü. (Biseksüeldi ama AIDS ten ölmesinin dışında Freddy Mercury kesinlikle Rock dünyasının gelmiş geçmiş en iyi vokalistlerinden biriydi. Eşcinselliği ile ön plana hiç bir zaman çıkmadı.)[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 vay anasını vay gariban laa[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 fredie bi efsaneydi keşke bu fotoğrafları göstermeseydin de bazılarımızın (örn.ben)gözünde eski ii halleri kalsaydı zatenshow must go on da da dediği gibi makyajım dökülüyor ama devam etmeliyim[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die slash duff matt toplanırsa ne olur velvet revolver olur axl ve dizzy toplanırsa ne olur bütün kızlar toplandık olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 dun sabah dinledik daha bangir bangir im the invisible man![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 çok iyidi ya. cidden iyiydi.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 içim parçalandı lan. zaten kılım öldü diye.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: _Mikael_, 28 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Şaka mı bu?Queen işte. queen iste diyince sanki ingiltere kralicesiymis gibi olmus =p. i'm just a poor boy i need no sympathy...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 iyi ses ok ama kendi sonunu kendi getirmiş işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 AIDS kötü bir şey; işte bu yüzden korunmalıyız [spo=korun freddie!] [/spo][signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 giden gitmişde bari kalanlar korunsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Çok üzündüm bu halini görünce. Too Much Love Will Kill You[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 "yaptığı en büyük ..nelik aramızdan zmansız ayrılışıydı."[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sokellaliekmek_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 gerçekten fotoğraflar çok kötü ya.. gelmiş geçmiş en iyi frontman lerden biri son hali gerçekten üzücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sokellaliekmek_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 söylemeden edemicem we will rock you!!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: DoGMeaT, 29 Kasım 2005 15:01 tarihinde demiş ki: "yaptığı en büyük ..nelik aramızdan zmansız ayrılışıydı." Ehehe çok güldüm buna :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 resimleri görüğüm zaman barcelona dinliyodum daha bi kötü oldum o hellspenin bahsettiği şarkıda 2. kıtadan sonra devam edemiyecegini söyler sonra muhteşem insan brian mayin yazık oldu adama der gibi ağıtımsı solosu girer ve şarkının vokaline o devam eder freddieninb milyonda biri olamıyacak olsa bile oda harika bir vokalisttir aslında....[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 I was born to love you... ne şarkılardı be hakkaten yazık oldu.. Saygıyla anıyoruz tekrar..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 genckende pek yakışıklı oldugu soylenemez.=) ama gercceten yazık.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar