Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saw II

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

katılmıyorum
[spo1=çünkü]bence bahsettiği oyun 2 saat süresince sabretme meselesiydi.amanda'nın fikriydi belki bu. john'un polis'le konuşurkenki laflarla da bir amaç çıkartılabilir pekala.
ayrıca amanda aynı ilk film gibi bitiriyor ve game over diyip kapatıyor kapıyı yani sen kaybettin oğlun serbest ama sen burda çürüyeceksin demek istiyor gibi geldi bana[/spo][signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

Bende dun ilk seansta gıttım..(Hatta bıde armadada fılmden sonra bır oyun hazırladık armada halkına ya nese :)..Ole gırmısızkı etkısıne :))Sımdı yazmak nasıp oldu :)..Gercekten muthıstı ..Saw 1 dekı gerılımı dehsetı bundada tattım...Devam fılmının bu kadar ıyı gelecegını beklemıyordum..Bızde 3 arkadas gıttık..Gercekten ılk yarı bıtımınde ıkısı umutsuzdu guzel degıl dıyordu..Ben kesın bır birseylık cıkarırlar dıyodum ..Son 10 dk zaten artık yuh dedırttı ....Senarıst ve yonetmene baktım ... Darren Lyn Bousmandı sanırım ...Kım bu adam?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet,birinci filmi izlemeden ikinciyi izlemeyin sakın...
filmin 3.sü gelecek gibi gözüküyor,her ne kadar Saw'a tapıyor olsamda gelmemeli bence.
[spo1=Çünkü]John'un karizmasını amanda sergileyemez bence...[/spo]
3. film gelse bile cidden çok çok iddalı bir senaryoyla gelmeli ki bu da çok zor gözüküyor...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Tapılası bir film.

[spo1=Incoming Saw III]Amanda: ve sen benim ilk deneğimsin.[/spo]

Merak ettiğim bir şey var eğer 3. bir film olursa sanırım o kadın tekrar olayların içine çekilebilir mi? çünkü uzun süredir olayları takip etmiş ve parçaları yerine koydum falan diyodu.

[signature][hline]Corald | Pain Train |
In Flames We Trust

[Bu mesaj Chris_Metcalf tarafından 12 Kasım 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chris_Metcalf, 12 Kasım 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
[spo1=Incoming Saw III]Amanda: ve sen benim ilk deneğimsin.[/spo]

+10 aynen katılıyorum bence saw 3 kesin gelir[signature][hline]May The "K" Be With You

[Bu mesaj Padi tarafından 12 Kasım 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Saw III yolcu evet. Ama film beni benden aldı. [spo1=oy oy]Kasa açılınca ve oyunun kuralları tekrar anlatılınca bittim ben orda[/spo]. Helal olsun. Beklediğim gibiydi.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

[Bu mesaj Dynun tarafından 12 Kasım 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce geldim sinemadan, bu 2. izleyişimdi hatta.Gerçekten harika bi film..

tamam 3. gelecek belki ama,

[spo1=sorular]John'un bunları yapmakta belli bi görüşü ve arkasına sığındığı düşünceleri vardı, adam kanser hastasıydı.. Amanda niye yapıcak peki bunları ? John'un ideolojisini benimsediği için mi ?

Bide şu var ki, " sen benim ilk deneğimsin" derken neyi kastetti sizce? Yani eric'i kullanarak bi şeyler mi yaptırcak ona yine psikolojik baskıyla cinayetler mi işlettirecek yoksa -hani bak eric ben seni öldürdüm bu işte ilk denediğim insan sensin- gibisinden mi sööledi acaba ?[/spo][signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece capitol'de izledik saat 00:00 olduğu için heryer kapalıydı. girişleri çıkışları bile kapamışlar. sinemadan çıkınca da herkes çıkış arıodu topluluk halinde. aralarından biri çıkıp "aha adam kapadı bizi buraya" gibi bişi dedi :D helal olsn çok güldürdü bizi :)

ayrıca,
[spo1=2]kadına yüklemeleri tam olmamış ama genel olarak filmi süper toparlamışlar.[/spo][signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
a.k.a. Dextra
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=sp]niyeki??? bence kadında gayet psikopata bağlamış bi tarzda konuşuyodu. yane bu düşünce akımını gayet iyi devam ettirebilir amanda.ayrıca herkes ona güvenirken kimsenin aklına bile gelmez o saw3ün amanda olacağı buyüzden tam adamını bulmuşlar.saw 3ü amandaya yüklemeleri iyi olmuş bence[/spo][signature][hline]May The "K" Be With You

[Bu mesaj Padi tarafından 13 Kasım 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=..]oha nasıl ölmedi ağzını burnunu dağıttı eric onun adam zaten zor nefes alıyor ayrıca film bitince en son olarak yüzü kanlar içinde john'u gösterdiler...ha ne olabilir 3.film de süpriz olarak çıkıp "eheheh john ölmemişti amanda hastaneye yetiştirdi onu ehehh" gibi bir şey diyebilirler ama şimdilik öldüğünü varsayıyoruz.[/spo]

[Bu mesaj regulus tarafından 13 Kasım 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...