hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Tna, 03 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki: ehe bnce drek senden hoşlanıorum de=) yüzüne sölesen daa ii olur ama olmas diosun drek?? drek kim yaa?[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: fastreload, 02 Aralık 2005 17:56 tarihinde demiş ki: ben ilk teklifimi telefonla etmiştim olmuyo denemeyin Olmaması doğru ama yine de daha iyi bence çünkü ben ilk teklifimi yüzyüze etmiş biri olarak o stres sinir harbi ve baskıyla öyle saçmalamıştım ki, hala hatırlar ve kendime lanet ederim nasıl öyle yaptım diye... Böyle içinizde kalması daha kötü olabilir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben telefonla ettim olmadı. üzüntüm kısa ama yoğun oldu. zaten kızı görmedim bi daha. yüzyüze ettim yine olmadı. üzüntüm uzun ve yoğun oldu. ve kızı hergün görüyorum aynı sınıftayız.. swear was here[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: fastreload, 03 Aralık 2005 01:11 tarihinde demiş ki: said: Tna, 03 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki: ehe bnce drek senden hoşlanıorum de=) yüzüne sölesen daa ii olur ama olmas diosun drek?? drek kim yaa? direkt yani evirip çevirmeden, doorudan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 lol ben geyiine yazmıştım onu -drek benimle çıkar mısın? -benim adım leyla. şrrrakk [signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? [Bu mesaj fastreload tarafından 03 Aralık 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 reload senin de kafa iyi galiab :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: RayCharles, 03 Aralık 2005 01:09 tarihinde demiş ki: said: Tna, 03 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki: ehe bnce drek senden hoşlanıorum de olmaz öyle şey saçmalama aahaha diyene bak sen de öle demştn cnm hatırlatırım=P seviosa ben de senden hoşlanıorum der iştee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 iyide sadece ben senden hoşlanıyorum derse olmaz bi soru sorsun ki cevap alsın dimi.. -ben senden hoşlanıyorum -hmm. ok @ray yok sadece kola içtim kafam ayık ama uykum var ve keyfim yok biraz kafa dağıtıyorum burda işte[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 :utaniem:[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: fastreload, 03 Aralık 2005 01:19 tarihinde demiş ki: iyide sadece ben senden hoşlanıyorum derse olmaz bi soru sorsun ki cevap alsın dimi.. -ben senden hoşlanıyorum -hmm. ok ehe doru da bu arkadaş hala bişe demedi mi kıza acaba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: fastreload, 02 Aralık 2005 17:56 tarihinde demiş ki: ben ilk teklifimi telefonla etmiştim olmuyo denemeyin Valla kızın gözü sende varsa zaten teklifi bekliyordur. Yada teklif mi kalmış senden bi hareket bekliyordur. Mesaj atsanda yüzüne söylesende farketmez. 2 sinide denedim oldu. edit: haraket ne kardeşim kareket olacak yau [signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. [Bu mesaj Muhallebi tarafından 03 Aralık 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 muhallebi katılıyorum :) ben msnden çıkma teklifi etmiştim hatta tnaya!!! :-)s[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 heyt şu an çok mutluyum isteyene aracı olunur, beleş çöpçatanlık yapılır, nickin özelliği kullanılır.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ne iş muhallebi yenge mi buldun bize :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Aradın mı ki bulamadın onu bi sor kendine, sonra yardımcı oluruz :D[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: fastreload, 02 Aralık 2005 17:56 tarihinde demiş ki: ben ilk teklifimi telefonla etmiştim olmuyo denemeyin Valla kızın gözü sende varsa zaten teklifi bekliyordur. Yada teklif mi kalmış senden bi hareket bekliyordur. Mesaj atsanda yüzüne söylesende farketmez. 2 sinide denedim oldu. edit: haraket ne kardeşim kareket olacak yau [signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. [Bu mesaj Muhallebi tarafından 03 Aralık 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 muhallebi katılıyorum :) ben msnden çıkma teklifi etmiştim hatta tnaya!!! :-)s[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 heyt şu an çok mutluyum isteyene aracı olunur, beleş çöpçatanlık yapılır, nickin özelliği kullanılır.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ne iş muhallebi yenge mi buldun bize :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Aradın mı ki bulamadın onu bi sor kendine, sonra yardımcı oluruz :D[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar