Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

old school abiler bi yardım edin be

ana_sayfa

Öne çıkan mesajlar

said:
Tna, 03 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
ehe bnce drek senden hoşlanıorum de=) yüzüne sölesen daa ii olur ama olmas diosun

drek?? drek kim yaa?[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 02 Aralık 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
ben ilk teklifimi telefonla etmiştim
olmuyo denemeyin

Olmaması doğru ama yine de daha iyi bence çünkü ben ilk teklifimi yüzyüze etmiş biri olarak o stres sinir harbi ve baskıyla öyle saçmalamıştım ki, hala hatırlar ve kendime lanet ederim nasıl öyle yaptım diye... Böyle içinizde kalması daha kötü olabilir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

ben telefonla ettim olmadı. üzüntüm kısa ama yoğun oldu. zaten kızı görmedim bi daha.

yüzyüze ettim yine olmadı. üzüntüm uzun ve yoğun oldu. ve kızı hergün görüyorum aynı sınıftayız.. swear was here[signature][hline]FASTRELOAD
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 03 Aralık 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
said:
ehe bnce drek senden hoşlanıorum de=) yüzüne sölesen daa ii olur ama olmas diosun

drek?? drek kim yaa?

direkt yani evirip çevirmeden, doorudan:)
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben geyiine yazmıştım onu

-drek benimle çıkar mısın?
-benim adım leyla. şrrrakk [signature][hline]FASTRELOAD

[Bu mesaj fastreload tarafından 03 Aralık 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RayCharles, 03 Aralık 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
said:
ehe bnce drek senden hoşlanıorum de

olmaz öyle şey saçmalama

aahaha diyene bak sen de öle demştn cnm hatırlatırım=P seviosa ben de senden hoşlanıorum der iştee
Sosyal ağlarda paylaş

iyide sadece ben senden hoşlanıyorum derse olmaz
bi soru sorsun ki cevap alsın dimi..

-ben senden hoşlanıyorum
-hmm. ok

@ray
yok sadece kola içtim kafam ayık ama uykum var ve keyfim yok biraz kafa dağıtıyorum burda işte[signature][hline]FASTRELOAD
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 02 Aralık 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
ben ilk teklifimi telefonla etmiştim
olmuyo denemeyin

Valla kızın gözü sende varsa zaten teklifi bekliyordur. Yada teklif mi kalmış senden bi hareket bekliyordur. Mesaj atsanda yüzüne söylesende farketmez. 2 sinide denedim oldu.
edit: haraket ne kardeşim kareket olacak yau
[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 03 Aralık 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heyt şu an çok mutluyum isteyene aracı olunur, beleş çöpçatanlık yapılır, nickin özelliği kullanılır.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

Aradın mı ki bulamadın onu bi sor kendine, sonra yardımcı oluruz :D[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...