Baluu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arkadaslar, filmin adi benimde anladigim kadari ile melissa p. dir. Film italyada gosterime gireli cok oldu. Elde etmek isteyenler, dc++ dan italyan serverlarina girip aratabilirler, ben buldum download'a koydum ama emin degilim.. Vel hasil melissa p nin kitaplarini begenmiştim, ozellikle bir cogumuzun geri bir anlayisla baktigi, uzerinde fazla konusamadigi sex'i bana hayatin bir parcasi gibi anlatanlari severim. ( Bknz : Ahmet ALTAN )... Filmin'de de o duygulari yansitabilecegine inandigim bir kimsedir.. Down bitince bi bakariz neymiş, inş altyazi buluruz : )[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sanat için mi soyunmuş o ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sex hayatin parcasi da... haftada ortalama 5 erkekle yatan bir kiz olsa olsa... Neyse, filmi izlemedim, fragman italyanca bir halt anlamadim... O sebeple bos bos yorumy yapmayayim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Valla ben dedigin gibi dusunmuyorum, onun da haftada digil 5, 15 - 20 yapsa bu beni ilgilendiren bir şey degildir, kulp takmak gerekmemektedir.. Ben hoslasiyorum o hatuna : )[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Eh hayırlısı olsun ne diyeyim... Türkiye'ye gelirse, hasılat rekoru kırar, TV'ye düşünce, rating rekoru kırar, reklam geliri tavan yapar vs...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Penth o kitabı okuduktan sonra akla zarar işler yapmaya başladı . Penthi seviyoruz . Oley .[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sektörden arkadaşımdı melissa. asıl adı rıfat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ehühe cok komik olacak yada cok acık[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 heyecanla beklıyoruz :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Jenna Jameson'un kitabını okuyan var mı?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya bu kiz butun haftalik haber dergilerine defalarca kapak oldu inanilmaz merak edilicektir filmi bencede,tr ye gelirse baya bi izlenirde izlettirirlerse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Penthesilea, 30 Kasım 2005 12:23 tarihinde demiş ki: Dejavu olur heralde kiz icin : P HAHAHAHAH çok iidi abi[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar