Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hemen sakın sallamayın +10 itemleri var diye sadece restat yaptım 90 a kadar mp verdim lycaon staff için gerisi ne peki? HPPPP:d [spo1=ASDA][/spo][signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bende 3.4 k :P[signature][hline]CamthalionTasardur A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 asdasf tank olmuşun :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 imza hakkinda yorum yapayim ben: Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? veya yapmayayim ne yapacam. klasik bir galatasaray'li ve el $eyi ile bir yerlere girme durumu.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 normalde 3.4k civarı bide full hp vereyim dedim böyle oldu ahaha:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: tosun_pasa, 02 Aralık 2005 12:32 tarihinde demiş ki: imza hakkinda yorum yapayim ben: Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? veya yapmayayim ne yapacam. klasik bir galatasaray'li ve el $eyi ile bir yerlere girme durumu. looool valla ben beşiktaşlıyım XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: polifonik_osuruk, 02 Aralık 2005 12:33 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 02 Aralık 2005 12:32 tarihinde demiş ki: imza hakkinda yorum yapayim ben: Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? veya yapmayayim ne yapacam. klasik bir galatasaray'li ve el $eyi ile bir yerlere girme durumu. looool valla ben beşiktaşlıyım XD e daha kotusuymu$... neyse gs'yi bjk ile degi$tir gerisi gecerli hala :)[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrAg0NaiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 olsa ne yazar hp olmasa ne yazar eziq her zaman yine eziqtir öptüm poli:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 poli bu 5000 HP ile attack nasıl yani novanın damagei kaç oluyor 90 MP ile?[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bi de undying buf alsana bakam kaç oluyo %60 yani :)[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: NAYTONLAYN, 02 Aralık 2005 14:05 tarihinde demiş ki: poli bu 5000 HP ile attack nasıl yani novanın damagei kaç oluyor 90 MP ile? human'a 400 falan vuruo afnsadgjsgsafgs düzelttim XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Purgatory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 benden bi oneri denenmis butun statları hp ye ver. Talia set cek flame resistli lycaonuda al eline tabi flame resistde bastır yada scorpion sheal falan al işte ona göre ayarla tabi saglam nova towncu arkadaşların olması lazim günde 10 k dan fazla kasarsınız tabi away bekleyen human kalırsa cz de:) git hb ye tank ol novatown kurun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Poli her topicde senin imzan konusuluyo valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 :horace:[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: PiCaLLo_TR, 02 Aralık 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Poli her topicde senin imzan konusuluyo valla :D xD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Oha o nasıl Hp lem :D Dalarım sana da biraz uğraşırım :D Eskisi gibi 1 Scream olmas :D asdfasfdsadsa XD[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Bjork, 02 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Oha o nasıl Hp lem :D Dalarım sana da biraz uğraşırım :D Eskisi gibi 1 Scream olmas :D asdfasfdsadsa XD ahaha lam snn kadar noob olmaz haaa vallahi bak bir kerede 1vs1 de al beni ahaha:D noob warrior XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bundan sonra sana ilk vuruşum drain olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 cherokee şirketi yeni bir jeep çıkartıomuş adı ne tahmin edin hemde dört çeker:-P[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ehuehuee cz için çok akıllıca warriorlar korkun poliden :D:D[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 55 / 52 Race: Mage / Rogue Clan: Yok / __sVc__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ehüehüehüeh murtaza iş başındaymış o ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 skill dizişine hasta oldum poli :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: xXTaLkativeXx, 02 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki: skill dizişine hasta oldum poli :D ahaha kötümü :([signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: polifonik_osuruk, 02 Aralık 2005 19:24 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 02 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Oha o nasıl Hp lem :D Dalarım sana da biraz uğraşırım :D Eskisi gibi 1 Scream olmas :D asdfasfdsadsa XD ahaha lam snn kadar noob olmaz haaa vallahi bak bir kerede 1vs1 de al beni ahaha:D noob warrior XD Tamam kanka 1 ara Cz de Kapışcaz Sen ve ben Ama üzerinde 50m olsun benimde üzerimde 50m olcak 25m + 50 nps Kabul müsün :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Bjork, 02 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 02 Aralık 2005 19:24 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 02 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Oha o nasıl Hp lem :D Dalarım sana da biraz uğraşırım :D Eskisi gibi 1 Scream olmas :D asdfasfdsadsa XD ahaha lam snn kadar noob olmaz haaa vallahi bak bir kerede 1vs1 de al beni ahaha:D noob warrior XD Tamam kanka 1 ara Cz de Kapışcaz Sen ve ben Ama üzerinde 50m olsun benimde üzerimde 50m olcak 25m + 50 nps Kabul müsün :D hehe kabul ama 50m az ^^[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar