Just4u Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bence bi ayrım yapmak yanlış iki taraf arasında. Birinde ne varsa diğerinde de aynısı var. Sadece şunu söyleyebilirim, Horde seçebilmek bence bi ayrıcalık. Gerçek farklarsa şunlar. 1- Ally'larda paladin gibi bi uyuz class var hordelar için. *Hordelarda shaman gibi kral bi class var. (Biri defansif, biri offensive bence dengeli) 2- Ally'ların ortamlar daha içi açıcı. *Undead oynarken bazen içimin karadığı oluyor. 3- Oyunu hiç bilmeyen veya bilipte pvp si olmayan adam asla horde açmıyor. Hatta pvp den korkan adam tanıyorum :) *Horde Pvp bilmese bile savaştan asla kaçmaz bişeyler öğrenmek, tecrübe adına. Ölmekten korkmaz ! 4- Ally'larda yardımlaşma daha fazla. *Horde ise ben herşeyi kendim yaparım gururunda. Bu yanlış. Her iki taraftada ninjalama olayı oluyor. Genel farklar bunlar bence. Son olarak nedense kestiği playerın cesetini yiyebilen tek ırk var :) Karşı tarafın içine oturuyor bu :) O yüzden ally lar adamı kesince güler, dans eder. Onlarıda anlamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symbolic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben derim ki oyunun boku çıkmış.. derken denge bozulmuş . mesela paladin in yardımcı char olduğunu söylüyorlar duel de bi boku yoktur madem yardımcı char sa o zaman nie grup duel koymuyorlar oyuna ally ler le de horde larda eşit deil :) paladin de işe yaramaz bi karakter :) ( Bende var ondan biliyorum ) shaman la pala arasında dünya fark var ve herkesin bildiği gibi shaman fazla über....!!! paladini def. olarak nitelendiremezsin bunların hepsi talent a bakar zaten def. yapcaksan protection var offansive istersen retri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 su horde dan ally a gecme olayına bi yasanmıs ornekte ben veriyim..maraudon portal ın orda grup elemenlarını bekliyoruz bi ben(warrior) bide tauren shaman(?!) abimiz..birden ally grubu gorundu ben hazırım tabi biri range e girse charge basıp allah ne verdiyse dalacam..ordan shaman abimiz demez mi sakın dalma belki bizi es gecerler.. WTF?! oldum charge a basamadan yanıma gelmislerdi zaten dan dun vururlar ken 1 adam kestim shaman sa kacmaya calısıyo hala..bu olay sonunda git alliance da oyna aptal herif diyip attım gruptan :) hani derler ya (lol komik oldu ama neyse) horde soledir horde boledir..o sole bole olayları degismeye basladı gozle gorulur bicimde..diger serverlardan cok alliance baska bi server da horde olmaya basladı..yukarda bahsettigim tip te adamlar cogaldi..BG lar da aptal aptal tipler olmaya basladı olmemek icin kacan AB de engellmek icin bile 2 kisiye dalmayan..uzar gider bu ornekler eskiden horde daha seviyeli daha iyi pvp yapar diyebiliyoduk simdi bu adamlar yuzunden horde horde luktan cıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bende horde um, öyle saldırmayalım es geçer durumlarında (yanımdaki öyle derse), /y ULAN BIZ HORDE UZ SALDIRACAZ yada /y FOR THE HORDE yazıyorum, yiyorsa saklansın kacsın yanımdaki eleman, manyagım walla saldırırm hordeum ben...[signature][hline]Viddii /BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Andy, 02 Aralık 2005 16:43 tarihinde demiş ki: manyagım walla saldırırm hordeum ben... Owned[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Shamanın nesi über? *Warior harmstring atar ne kacabilirsin, ne kesebilirsin. 1v1 çok nadir warior kesiyorum hele elinde epic weapon varsa ki bende de var ama ! *Mage Silience atar 10 saniyede sen shock bile atamadan keser seni bosuna damege dealer değiller. *Paladinle kapışırsın sen tüm manayı harcamıssındır neredeyse hp dusurmek için adam acar invulluk heallanır tekrar dalar sense manasız ve caresiz izlersin. *Hunter uzaktan saydırır yanına gidemezsin bile. ne blink ne charge ne sprintin vardır nede detect trapın ! Rogue keseyim dersin tam kesiceksin adam koyar blindı 10 saniye ister heallanır dalar ister kacar sen izlersin. *Druidle kapısırken %50 sansın var. *Warlockun dodları kaldıramazsın.Tremator totemle fearı yemezsen kesebiliyorsun oda wandla 1 vurusta totemi kaldırmazsa. *Priestın Dod larını kaldıramazsın. Aynı şekilde fearı yemezsen kesebiliyorsun oda 1 vurusta totemi kaldırmazsa. İyi yanlarıda var tabiki ama überlik bunun neresinde ! Allah aşkına biri sölesin. Her zaman her classa kesilmiyorum tabiki ama üstekilerin hepsi başıma gelmiş şeyler. Her classı alma şansı olduğu gibi her classa kesilme şansıda var. Bende ortaya başka bi şey atıyorum paladin über. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 shaman grupta uber.Harbi über ama =).Yani tremor atıyosun düşman priestlerin savunmaları cokuyor nerdeyse.Ne bili bi suru abuk subuk totemınızvar hele o 60 agi 60 str verenler var onlar aşmış bitirmiş[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 pardon pala grup pvp de ezik zayıf dimi[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır, Druid savaşırken grubu korur, Shaman karşı tarafı engellerken savaşır BY suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 değil,Ama kısmen yetersiz shamana göre. Bence paladine Sadece başkalarını heallayabilecegi bir instant heal vermeliler [kendine atılamayacak].30 sanıyede cooldown verılır ya da 1 dakıka.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Acaba şamana grp pvpsinde uber diyen paladinler Wsg de ne kadr küfür yiyorlar biliorlarmi ? :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: değil,Ama kısmen yetersiz shamana göre. Bence paladine Sadece başkalarını heallayabilecegi bir instant heal vermeliler [kendine atılamayacak].30 sanıyede cooldown verılır ya da 1 dakıka. Sen şakamısın? :) [Bu mesaj Virtue-L tarafından 02 Aralık 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 palalar warsongda hıcbı ıse yaramıyolar anca kıllıng blow alabılmek ıcın amele gıbı gerıde bekleyıp adam zayıflıyınca woreeeghh dıye dalıyorlar onun dıısnda akıllı bır adam paladın ı sallamayıp cok guzel casterların anasını aglatıyor paladın vursun o arada belkı aksama fılan geberıo adam[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Suark, 27 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki: ehe lopeth deme kuzum bizde 1 e 2 girmek kitaba sığmaz. Horda a geçmiş bir alliance ı hemen tanırsınız.Ölünce local defense kanalında hemen An ally killed me pls help!! yada olmese bile i saw an ally!! diye saçma sapan mesajlar gorebılırsınız. Halbukı horde olan adam bu duruma cok alıskındır local defense sadece ciddi bir raid varsa kullanılır. ehe niyew ben barrensda düşük lvl allie görünce /3 a XX lvl allie inspected any one want to get some honor? I'm chasing him/her now /invite me[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar