TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 arkadaşlar kafayı yicem charımı horde açcaktım millet beni soğuttu diolar ki aynen şöle; 1)Horde san kasarken ağlarsın 2)Guild bulmak zor 3)Sayısı az 4)Horde u ezerler 5)Kimse yardım etmez vs... ama ben buna inanmıyorum bunlar doğrumu eğer doğruysa sizce orc warrior nasıl bir seçim ve hangi serverı önerirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 horde hic oynamadım bilmiyorum ama soyle diyim lowbie donemlerinde cok kesiliyosun fakat bu sayede pvp yapmayı ogreniyosun sonra allyeri kesiyosun:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Horde sayısı cok olan bir serverda oynarsın sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 benim için önemli olan guild konusu hangi serverı tercih etmeliyim ilerde mc yapabilmek için....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ayrıca karakterini baskaları soluyo diye secme kendi istedigin seyi sec her karakter güclüdür bu senin nasıl oynadıgına baglı[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bizim durumumuz iyi. Vashj da tam bir denge var şuanda,2-3 guclu horde guıldı var bizim gibilerde arkadan gelıyor.1-2 aya kalmaz mc deyız. kesilme olayı şu,evet belki daha fazla oluceksın ally lara gore ama bu bir eksi değil artı. Daha iyi oynadığını farkedeceksin onlara göre,zaten olmek hıcbırsey kaybettımıyor bu oyunda ki zaten oynun olayı olmek oldurmek.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 crusher öle olduğunu kim söylediyse anlını karışlayabilirsin. dediğin gibi şeyler yok rahat ol. oyuna girince kendin görcen oyun nasıl. milletin dolduruşuna gelme. horde olcaksan mesela tauren şaman oyna, imba imba dolaşırsın :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 horde daha iyi =) hiç horde da oynamadım ama 35 kişinin 1 kişiye dalması insanın canını sıkıyor (alliance)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ehe lopeth deme kuzum bizde 1 e 2 girmek kitaba sığmaz. Horda a geçmiş bir alliance ı hemen tanırsınız.Ölünce local defense kanalında hemen An ally killed me pls help!! yada olmese bile i saw an ally!! diye saçma sapan mesajlar gorebılırsınız. Halbukı horde olan adam bu duruma cok alıskındır local defense sadece ciddi bir raid varsa kullanılır.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 nerde cokluk orda b.kluk:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abi hem horde hem ally charım war ally kasması daha kolay 30a kadar hic kesilmezsin belki ama horde daha zevkli bence themaelstromda charım war nefastus guildinde onun dısında zaten bircok serverda turklerin kurdugu yada bulundugu guildler war onlardan birine girebilirsin bence eminim patiden olanlarda sana yardım edicektir bu konuda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bide 3 4 yaşındaki çocuklar hep alliance a toplanıyor =) Niye ? Hoca ben inek olmam ben karizmayım elfim ben" düşüncesindeler[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya aslında güzel kafa bir guilde girersen 40-50 den sonrası bebelerle ugrasmıyosun 40 a kadar takılırsın bebelerle anca:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ama allyda gnome lar var.Erkekleri çok piç kızlarıda ınanılmaz tatlı oluyorlar.Gülüşlerine hastayım kikikikikiki[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 suan lvl 42 ud priest kasıyom.tam 17 kere ab ye girdim.1 kere bile ally kazanamadı.tabi server a göre deişir ama yaılmıyosam ally ın genel durumuda bu öbür serverlarda.[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 vashj da eşitiz.1 onlar 1 biz.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 güzel nokta. ally'nin yaş ortalaması daha düşük. bebeler oyuna girerken bir kere şunu düşünüolar, ally ii; horde kötü :D horde tarafındakiler görece daha tecrübeli playerlar oluyor. ama bilmiyorum toplamda ally sayısı daha fazla olması beni şaşırtmaz.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 horde cok guzel bence paso actıon halındesın lvl 25 ten sonra hep ganka kurban gıtme ıhtımalın var ama cok zevklı bole ally kesmek ac bı taouren saman gel BL ye taklırız nick deli dana lvl 26 yım sımdıden 100 kusur killim var beni kesmeye calısıp kesılen allyler sayesınde :) hem ınekte baya karızma bence ama ben danayım Delidana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ilk başladıgımda n.elf hunter açmıstım simdi undead priest oldum 4 the hordeath ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ac horde ya bakma kimseye. yazılanlar dogru. bizim serverda benim girdigim cogu oyunu hep horde olarak kazandik. ayrıca guild bulunmaması gibi bir sorunda olmaz gibi gelio bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 valla bana hordelar daha karızma gelıyo kıbunun ıcın night elf rogue lvl 52 charımı ragnarosta bıraktım şimdi mahgteridon da undead warrior kasıyorumşu an lvl 19 um bana daha hoş geliyo ve hiç bi eksiğini görmedim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 horde oynıcam ama genk yemek ısemıyorum dıyorsan PvP dııl normal server a gırıcen sole bı olay var ama mılelt sanıyorkı normal serverda PvP yok hiç yok ole bişi normal serverda sen ıstemedıgın surece kımse sana PvP yaptıramaz halıyle genk fılanda yemessın kendıne guvenen PvP tagını acar sade[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Viktor, 27 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: horde oynıcam ama genk yemek ısemıyorum dıyorsan PvP dııl normal server a gırıcen sole bı olay var ama mılelt sanıyorkı normal serverda PvP yok hiç yok ole bişi normal serverda sen ıstemedıgın surece kımse sana PvP yaptıramaz halıyle genk fılanda yemessın kendıne guvenen PvP tagını acar sade pvp tagı 'ben gank yemek ıstıyorum ama atmak ıstemıyorum' tagıdır.Adamlar yanından geçiyor nanık yapıyor sonra senın canın azalınca dalıyor. Gank yemek kotu bişey değil,atmanın tadına varınca =).[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Gececeksiniz. Realmine gore degisir.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tekrar horde diyorum[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar