Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horde-ally

TheCrusher

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar kafayı yicem charımı horde açcaktım millet beni soğuttu diolar ki aynen şöle;
1)Horde san kasarken ağlarsın
2)Guild bulmak zor
3)Sayısı az
4)Horde u ezerler
5)Kimse yardım etmez vs...
ama ben buna inanmıyorum bunlar doğrumu eğer doğruysa sizce orc warrior nasıl bir seçim ve hangi serverı önerirsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

bizim durumumuz iyi.
Vashj da tam bir denge var şuanda,2-3 guclu horde guıldı var bizim gibilerde arkadan gelıyor.1-2 aya kalmaz mc deyız.
kesilme olayı şu,evet belki daha fazla oluceksın ally lara gore ama bu bir eksi değil artı.
Daha iyi oynadığını farkedeceksin onlara göre,zaten olmek hıcbırsey kaybettımıyor bu oyunda ki zaten oynun olayı olmek oldurmek.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

crusher öle olduğunu kim söylediyse anlını karışlayabilirsin. dediğin gibi şeyler yok rahat ol. oyuna girince kendin görcen oyun nasıl. milletin dolduruşuna gelme. horde olcaksan mesela tauren şaman oyna, imba imba dolaşırsın :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

ehe lopeth deme kuzum bizde 1 e 2 girmek kitaba sığmaz.
Horda a geçmiş bir alliance ı hemen tanırsınız.Ölünce
local defense kanalında hemen An ally killed me pls help!! yada olmese bile i saw an ally!! diye saçma sapan mesajlar gorebılırsınız.
Halbukı horde olan adam bu duruma cok alıskındır local defense sadece ciddi bir raid varsa kullanılır.[signature][hline]By blood and honor we serve
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

abi hem horde hem ally charım war ally kasması daha kolay 30a kadar hic kesilmezsin belki ama horde daha zevkli bence themaelstromda charım war nefastus guildinde onun dısında zaten bircok serverda turklerin kurdugu yada bulundugu guildler war onlardan birine girebilirsin bence eminim patiden olanlarda sana yardım edicektir bu konuda[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ama allyda gnome lar var.Erkekleri çok piç kızlarıda ınanılmaz tatlı oluyorlar.Gülüşlerine hastayım kikikikikiki[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

vashj da eşitiz.1 onlar 1 biz.[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

güzel nokta. ally'nin yaş ortalaması daha düşük. bebeler oyuna girerken bir kere şunu düşünüolar, ally ii; horde kötü :D horde tarafındakiler görece daha tecrübeli playerlar oluyor. ama bilmiyorum toplamda ally sayısı daha fazla olması beni şaşırtmaz.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

horde cok guzel bence paso actıon halındesın lvl 25 ten sonra hep ganka kurban gıtme ıhtımalın var ama cok zevklı bole ally kesmek ac bı taouren saman gel BL ye taklırız nick deli dana lvl 26 yım sımdıden 100 kusur killim var beni kesmeye calısıp kesılen allyler sayesınde :) hem ınekte baya karızma bence ama ben danayım Delidana :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla bana hordelar daha karızma gelıyo kıbunun ıcın night elf rogue lvl 52 charımı ragnarosta bıraktım şimdi mahgteridon da undead warrior kasıyorumşu an lvl 19 um bana daha hoş geliyo ve hiç bi eksiğini görmedim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

horde oynıcam ama genk yemek ısemıyorum dıyorsan PvP dııl normal server a gırıcen

sole bı olay var ama mılelt sanıyorkı normal serverda PvP yok hiç
yok ole bişi normal serverda sen ıstemedıgın surece kımse sana PvP yaptıramaz halıyle genk fılanda yemessın kendıne guvenen PvP tagını acar sade[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 27 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
horde oynıcam ama genk yemek ısemıyorum dıyorsan PvP dııl normal server a gırıcen

sole bı olay var ama mılelt sanıyorkı normal serverda PvP yok hiç
yok ole bişi normal serverda sen ıstemedıgın surece kımse sana PvP yaptıramaz halıyle genk fılanda yemessın kendıne guvenen PvP tagını acar sade

pvp tagı 'ben gank yemek ıstıyorum ama atmak ıstemıyorum' tagıdır.Adamlar yanından geçiyor nanık yapıyor sonra senın canın azalınca dalıyor.
Gank yemek kotu bişey değil,atmanın tadına varınca =).[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...