Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Female - Male dönüşümü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunu ilk açarken female açtım eğlenceli olur diye. Ama orc female ufacık bişi. Üstüme epik giyiyorum belli bile olmuyo. Millette çok gösterişli duruyo. Var mı benim gibi sorunu olan? Hani varsa diyorum, bildiğim kadarıyla böyle bir dönüşüm yok, hepberaber bi mail döşensek blizzarda da yapsa bööle bir güzellik.
Mesaj tarihi:
bende keko gibi undead female warrior açtım şimdi pişanım levelıda 42 kasmaya üşeniyom 1 deiştirseler süper olur ama o zmn ismide deiştirmeleri lazım Anjelique diye male ismi ayıp :P
Mesaj tarihi:
said:
Boci, 02 Aralık 2005 10:48 tarihinde demiş ki:
Oyunu ilk açarken female açtım eğlenceli olur diye. Ama orc female ufacık bişi. Üstüme epik giyiyorum belli bile olmuyo. Millette çok gösterişli duruyo. Var mı benim gibi sorunu olan? Hani varsa diyorum, bildiğim kadarıyla böyle bir dönüşüm yok, hepberaber bi mail döşensek blizzarda da yapsa bööle bir güzellik.

benim 2 60 charımda female orc hunterim epic full giant ve o kadar güzel duran bi char daha bilmiyorum ben giantın hordede :) tauren belki :)I[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Mesaj tarihi:
Male female turende de fena durmuyor male tanker gibi oluyor femalede böle tatlı şeker bişi oluyor inek işte ne olacakdi :P
Female troll zaten çok cute[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar
  • Yeni Oluştur...