Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın bana gircek

duende

Öne çıkan mesajlar

butun yazililar quizler sözlüler sadece literature olsa :D uf yaa hazirliga mi gitsem napsam :D ne güzel gunlerdi :( hep uyurdum uyurdum 100 alirdim :D ehehehe ,matematigi Allah kahretsin nefret ediyorummmm!

pazartesi mat giricek de o bakimdan .;)[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy
ik hou van je pascal :) jeej

[Bu mesaj ruby tarafından 25 Kasım 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ruby tarafından 25 Kasım 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haftayada bize gircek[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Lise 3 matematiğinden kalıp sözel olmuştum (Genel Kültür diploması) O günü aklıma getirdiniz.

Yapılmayacak şeyler değil ama düzenli çalışmak lazım. Ben derste çözüp çözüp "bu ne ki lan hah, kralı gelsin" diyordum, hiç çalışmayıp unutup sınavda 30 40 ları dizince anlıyorsunuz ne halt ettiğinizi (geçme notu 60 tı bizde) :lol:

İyi ki kalmışım. Yoksa Marmara Sinema yalan olurdu.

Herkese kolay gelsin yazılılarda, ben tam zamanında kurtardım paçayı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben hiç üniye kadar matematiğe falan çalışmadım, bi derslere giriyodum 80-90 alıyodum, ünide hala çalışmıyom bu sefer 10-20 alıyom sorun nerde şimdi?
ya sanırım üniversite kötü bişey, bi an önce bitirmeliyim, hm[signature][hline]Boo, are you happy now?

[Bu mesaj wildpervert tarafından 26 Kasım 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bana girecek. Akşamdan kalmayım ve kızla ilk buluşmam olucak okulda. Artık nolacak bakalım.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...