ofs Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 1dk ssleri aldım geliyo yolda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 konuyu ss lerle acsaydın ne bu acele ? :D[signature][hline]http://img209.imageshack.us/my.php?image=daggerphobia0zg.jpg www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 12 resim var upload ediyorumda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 olmaz böle bişi dicem ama alıştık artık robot gibi olduk ama merak ettim senden başka miken varmıymış :) [Bu mesaj sedron tarafından 02 Aralık 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 rofl[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya ben bunları gördüm paso bunlardan bahsedionuz ne şerefsizler warya imdattt ii demişşin ama az bile[signature][hline]"ÇARŞI" "Beşiktaş Ovası Bozkurt Yuvası" "Burası Türkiye ya sev ya terk et" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya ben bunu yiyen salaklara gülüyorum :P[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 500 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR0ST Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 O son cümleyi gördüğündeki yüzündeki ifadeyi merak ettim, o ifadeyi kayıt etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 [email protected] ye hasta oldum ama :D[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 500 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 cok var bunlardan vatanima .. Bunlara inanip gidenlerde birakin gitsinler. Safralar bosalir. iki tarafli temizlik iste ...[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 abi alttan shouttan yazan yazıya bakarmısın öldüm gülmekten ya =)[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 way aq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 helal olsun son lafi iyi oturtmussun hem bide su olay war msn'e eklediqin zmn o mail adresini e mail adresi dogrulanmamis vs vs orda goruyorsun ztn dusen sazanlar nasil dusuyor acaba merak ediyorum cok :)[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 aga bana 1m verirsin dimi ? =)[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 iyide ben KO değil wow oynuyorum bu adam kendi beni eklemişti password@knight... diye bana geldi ing. herhangi bir yardıma ihtiyacın varmı dedi ne gibi dedim KO da şifre değişimi veya herhangi problem online destek veriyoruz falan dedi türçe teyzen nasıl? dedim engelledi :P oysa ben wow oynuyorum nerden beni bulduysa LAMER :)))[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Aman aman diyorum sakın kimse böyle çakallara inanmasın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Zaten chatte yazıyo ronaldinho_17 banned hacker diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar