Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Evet bulunurmu harbimki ya![signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bulunmaz, free bir oyun çünkü. Knight Online bulunmuyorsa bu hiç bulunmaz.[signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo SO: daha başlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sitesinden indirmeyi neden denemiyorsun?[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 imkanı yok diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Burdan indirebilirsin. 507 mb yanlız...[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 imkanın yoksa üzgünüm...[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bulunmaz anlamında imkanı yok dedim ben =) yoksa oyunu edinmenin birsürü yolu olabilir. git bi cafeye çek ordan cdye götür evine kur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben sana satayım dvd halinde istersen sadece 7 YTL :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Fly, 01 Aralık 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Bulunmaz, free bir oyun çünkü. Knight Online bulunmuyorsa bu hiç bulunmaz. kim demiş bulunmuyo diye :hrr: bizim dükkanda herçeşit oyun satıyoruz sarsie gel kırşehire sana beleş vercem hangi oyunu istersen :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:45 Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Harbimki nedir? Knight Online aslında Cd satışıyla alakalı birşeyler yapacak gibiydi ama malezya serverı bir tanıdığıma teklif etmişlerdi oradan biliyorum.Aslında popüler oyunlar yaparsa iyi olabilir.Zaman kaybı önlenir.(Bağlantısı yüksek olanlar zaten 2 saate işi bitirir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kadıköyde cd aldığım yerlerin birçoğunda Knight Online cd si satılıyor.Buda düşer yakında piyasaya. Ama şu anda bulabileceğini hiçmi hiç sanmıyorum.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar