Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silisthus mount[patch 1.9]...wtf?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hmm....Vardı bu resim zati patide koymuşlardı ama neyse...Bu ne hakikaten bir bilenler açıklama yapsa...Fake?Gerçek?Gerçekse nedir bu...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
bunu ninjalayan ninjalar hiç bişi denmez tadından yinmez de ben ninjalamam üstüne bi de greed atarım şahsen :)[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Mesaj tarihi:
abi bocek mount ıyk.
IYYYKKK[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Mesaj tarihi:
ohoo 2 hafta oldu nerdeyse =) neyse ben buna hayatta binmem. malum ÖRÜMCEK FOBİSİ :D. ya şimdi ab'nin önünde beklerken millet buna binip hava atcak ve etrafta bunnarla gezinenler olcak demi. ya düşünsenize bu janjanlı yemyeşil mahluk if'nin ortasında o sarı renk cümbüşünde yeşil olcak süper olcak demi haha. ıyy zaten gördüğüm yerde yolumu deiştiririm[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
Bide bu mountu kimden nasıl alıcaz?Bi kere bunlara dusmanız abı gidip scourge dan mount almak gıbı bısı bu[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Mesaj tarihi:
drop olmasi lazim. ZG deki raptorla tiger gibi, veya deatchrager. 1.9da AQ gelince...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
bu temple kısmında kullanabilecek mount arkadaşlar. trash moblardan bolca düşüyo. 2-3 haftada 40 kişiye toplanabiliyormuş bi blue postu görmüştüm offical forumlarda[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Mesaj tarihi:
bu mahluklak temple'ın derinliklerinde yaşıyo işte taş maş var sıkıyosun bunlar geliyo yerden biniyosun ustune temple'dan cıkmıyolar yanı, If de orgrimmarda bununla gezen olmıycak[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
şapirt, agzımın suyu aktı.[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:
undeade yakismista taurende gnomeda guzel durmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 01 Aralık 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
undeade yakismista taurende gnomeda guzel durmaz...

niye ki gnomeda super olur
toplu tasima araci diye kullanir iste 3-4 gnome
raid icin ekonomik olur mis gibi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Brewers
Mesaj tarihi:
Mount'ın Black Quirajı Tank Olanı Turuncu Her Tarafta kullanılabilen yani.

Mavi Olan Orange Green Quiraji Tank'lar Sadece Ahn'Qiraj Temple içinde kullanılabilecek.[signature][hline]Exodus of WoWTURK
Eéroverian of Decerto , EU-Frostwhisper
  • Yeni Oluştur...