Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinmi wairrormu

Lethious

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 27 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
"senin warriorun 8-9k armoru nasıl dinlemeden dmg verecek sen ona gıdıklar gibi vururken"

it's fine, learn turkish..

1h + kalkan warrior = 8-9k armor (epicleri giysin)
1h + kalkan şaman = 5-5,5k armor (aynen)

warrior 120 vuracak şaman 1200 vuracak. şama healleniyor da. buyrun hesaplayın siz..

Sen git Tekken oyna abi en iyisi..
Bu kadar kabaca 2 satır şey yazıp 2 classı kıyaslayacak bir zihniyetle tartışmak boşuna[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 27 Kasım 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
earthfury setli lvl 60 resto+elemental shaman'da 7200 mana var nerde bitiyor manası? 1200 vuruyor critleyince earth shock. zaten +spell dmg/healing eşyaları ekledin mi bütün şaman pve setleri bile onlarla dolu. onun manası bitene kadar kesemeyeceği kimse yok, keseyim desen kesemezsin arka arkaya heallerini interrupt etmezsen..

Full Earthfury setinde 2% crit var.
1200 Crit atma ihtimalinden hiç bahsetmiyorsun ama degilmi ?[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 27 Kasım 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
said:
Regalya, 27 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Warrior 6 snyde 800 vuracak araya bi kac ateşli ww eklicek her vuruşu şamandan fazla olacak melede
Armor+ap > şaman
Şaman 6 snyde bir 600 10-15 de bi 1k vuracak
warrior iki şok arasinda şamani yarmaya devam edicek
şaman ölcek

alternatif warrior /dance yapicak şaman şok spamlicak
warrior inti shout basip bandaj basicak şaman /oom basicak atlayıp zıplayıp ölcek
Vs vs
Sana kalsa bütün şamanlar 4k wf yapiyor ve o şamanlar her şokda 1200 vuruyor.

evete şaman bu arada heallemeyecek kendini. kafası çalışmıyordu şamanın sadece şok atıyordu. 7200 manalı şaman şok atmadan da keser öyle bir warrioru güle oynaya..

Evet haklısın MS diye bişi yok zaten adamlarda 150-200 vura vura 6K HP yi bitiriyorum.. Hatta üstüne /spit yapıp Learn to play diyip gidiyorum[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

Sam Allah cezanı kaldırsın diyorum sonun da yeter bea abi tükettin beni, antishaman die bi forum aç kendine orda takıl. sen en iyisi biran önce bu paladininide bırak oyunuda bırak yedin bitirdin ya her topic in sonu senle girilen laf dalasmaları..[signature][hline](EU) Magtheridon
[b]<
Grimsoul Legion> OmeN
[b](EU) Burning Legion
Toraman -
Catch
Sosyal ağlarda paylaş

Ya madem high hp high armorla sapikca 1 v 1 yapiliyor. Spamlersin Sunder Armor'u. O kalkan bisi olur Shaman'da...
Hocam gec yani. Oyle warrior sana vuracak da sen sadece shocklayacaksin? Tarihi dayak yer buraya gelip nerf warrior diye aglarsin...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

tamam ben elemental gidenleri söylüyorum. neyi anlatıyorsun ki? aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun, kalkanlı şaman kalkansız warrior ile aynı ya da daha fazla armorla gezmiyor mu? armor tanımayan dmg vermiyor mu? ben bunu diyorum, bildiğim şeyleri çevirip çevirip anlatıyorsun lakin benim anlattığımı çürüten bir yanı yok..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

bastan asaa mor itmle %50 phys damage reductiona sahip olabilir bir shaman.

ayrica buffsuz 4.5k health 6k mana yapabilir.

ama ayni seviyedeki bir warriorun 6k healthi ve de OEB ya da SR i olur.

shamanin warriora karsi duelda sansi olabilir ama AB de filan hic sansi olamaz. cunku charge + hamstring + ms = olu shaman. ayni item seviyesindelerse tabii. ha bi de protection ise hic sansi yok, ms siz warrior pvpde sifirdir :)

budur. yani belki 2 kere ust uste critlerse ES, eh belki oldurebiliriz chargedan sonra, ama SR + MS crit = 2.5k crit :) ve de critleme sansi %15 20 filan.

alma sansimiz var ama dusuk.

bide paladinmi warriormu sorusuna direk warrior derim bir paladin olarak. dusunme bile.[signature][hline]nerf shamanz
bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299%
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 27 Kasım 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
tamam ben elemental gidenleri söylüyorum. neyi anlatıyorsun ki? aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun, kalkanlı şaman kalkansız warrior ile aynı ya da daha fazla armorla gezmiyor mu? armor tanımayan dmg vermiyor mu? ben bunu diyorum, bildiğim şeyleri çevirip çevirip anlatıyorsun lakin benim anlattığımı çürüten bir yanı yok..

Sen ya hayatında warrior görmemişsin yada bol keseden atıyorsun artık Sam.
Diyecek hiçbirşey kalmadı artık armor'lara b.k atıyor duruma gelmişsin.
120 vuran warrior şakasından sonra hala savunuyorsun düşüncelerini Harmstrin ve MS den bir habermisin de gelip armor muhabbetleri yapıyorsun Sunder Armor hiçmi duymadın hala savunuyorsun..
Bi ara bozuk plak benzetmesi yapmıştım, bizim orda onlar hurdaya gider ama sen hala aynı mantıksız fikirleri saçma sapan iddiaları ve kendi classınla ilgilenmektenn çok başka clasasları kıyaslamaya gidiyorsun..
Çöplük bu düşünceler çöplük..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu başlatan arkadaş...paladin fln açma zaten neredeyse herkes paladin ve zaten paladin sıkıcıdır...arkadan heal atarsın BG de millete korursun kimse ölmez ama priest kadar takdir alamassın(priestden çok iş yapmış olsan bile(ki zor)priest alır tüm alkışları) paladin oldunmu karşına bi priest çıktımı da kalırsın ölece oturduun yerde ağlarsın adam seni mana burn le yer bitirir sömürür başlarsın küfretmee "wtf?!neree gitti bnm manam" die ,norveçlilerde bakar sana ne dio bu adam.shamansan zaten aptal değilsende adamın sana mana burn atmasına pek izin vermessin 3.5 sanielik bi büyüde imp MB olsada 2.5 sanieye düşttünü war sayarsak adam snn bi gıdım mananı götürceim derken zaten res olmakla meşgül hale gelir.sense çoktan farmı ele geçirmiş olup "inc farm" die bağırıo olursun
Ama senin asıl sorun warrior mu paladinmi? idi bence warrior aç .Marshall/warlord set yap (ki yaparsın eğer wow alıp 100milyon verip her ay kredi kartıla para yatırıosan)o zamanda pvp ye gir arkana bi healer al bide...zaten daha başka bi lükse sahip değilsin[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
-aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım?
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin mi warrior mu die sorulan bi soruya cevap vermek çok zor degil mi? Paladin oynamadım su an warrior kasıyorum main charım roguedu , ama gözlemlerime dayanarak şu kadarını söyleyebilirim ki ikisi de çok farklı zevklere hitap eden classlar ..
Bir classın digerine olan üstünlüğünü belirlemek de zor bana kalırsa , çünkü cok farklı kıstaslar var.. Evet bi warriorun 1 vs 1 de itemlerini kasmış başarılı bir talent ayarlamış bi paladini alması zor.. (Tabi warriorun itemlerine de baglı) Ama şu da var gerçekten paladin dmg verme pvp yapıp üstün gelme karakteri degil.. Tek olayı var o da zor ölüyo olması.. Özellikle melee classlar ile paladin almak gerçekten zor ama ne biliim bi shadow priest de paladini oynaya oynaya alıyor gözlemlediğim kadarı ile..
>Warriorun tek dezavantajı mage vs warriorda gerçekten çok zorlanması ..
Sonuç olarak warrior oyunun en keyifli classlarından biri ama paladin bambaşka bi çerçeve açıkcası zor seçim.. Benim tercihim warrior olurdu sizinki ne olur bilemem..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 27 Kasım 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
earthfury setli lvl 60 resto+elemental shaman'da 7200 mana var.

Ya bu earthfury set bakkal da filan mı satılıyor?Yani bildiğiniz yer varsa bana da alın gitmişken.Cidden bu karşılaştırma çok komiğime gitti.Söylesenize shaman nufusunun yüzde kaçında earthfury set var?Birde bu adamlar nasıl 1200 criticliyo?Mana Tide'sız shamanları MC'ye filan mı alıyorlar?Kafam karıştı vallahi...

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 28 Kasım 2005 07:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Başka class'lara b.k atmayı bırakıp kendi sorunların üzerinde yogunlaştıgın zaman daha yapıcı cozumlere ulaşacaksın bence..

Kesinlikle katiliyorum. Sam, yanlis anlama ama aylardir tek yaptigin burada NERF SHAMAN, NERF WARRIOR, BUFF PALLYDAN diye bagirip cagirmak.
Magtheridon gibi kimi inspectlesen en az 5-6 parca tier 1 parca ile gezen, bir cok full tier2 li adamin oldugu bir sunucuda oynuyorum. Bu senin garip gerceklerinden hicbiriyle karsilasmadim daha.
O imba dedigin shaman sadece 1v1 de imba. Gerizekali Blizzard BGleri cikardigindan beri kac defa 1v1 denk geldin Shamanlarla? Milyonda bir teketek kaldiginda herif yenince imba mi oluyor sence? Bence Shaman gayet dengeli su an, zamaninda ben de cok elestirdim ama o sinir etme ve eglence amacliydi. Özellikle senin gibi BG yapan bir adam hala Shaman elestiriyorsa ya satasacak birsey ariyordur ya da art niyeti vardir.

Warriora gelelim. O Pat tarzi movieler warriori imbaya cikardi. Cok abartilacak bir durum da yok. Crit gidersen HP düsük olur, HP gidersen crit düsük olur. Crit = rage ve damage, HP = daha uzun ayakta kalma. Kisaca, birinden biri olacaksin, ikisini adam gibi bir noktada dengelemek icin harika bir setin olmasi lazim, o da elde etmesi kolay birsey degil. Kendine heal atamayan bir class warrior. Ve paladin adini bilmedigim seallari procladiginda resisti de olmayan holy dmglar veriyor, üstüne bu da critlerse warrior critinden yüksek rakam cikiyor ortaya. Ve bu paladin kendini heallayabiliyor, saatte bir full hp yapabiliyor, shield acabiliyor, blessing of protection atabiliyor... Ama damage i kontrolsüz ve Sam buna agliyor. Ok Sam, kontrollü damage verip warrior sinifini kaldiralim direk. Bak ciddi söylüyorum hesabimi ve sifremi vereyim sana, gir bizde bi kere BG veya duel falan yap adam gibi nerdeyse full tier2 adamlarla, gör nasil paladin oluyor. Sende hic instance itemi yok, crit gear yok, 6 tane pvp set parcasi mi kurtaracak abi seni? Senin karsina end game instancedan cikma bi warrior gelince tabiki agzina cakar MS leri.
Ayrica, yeni gelen Enrage nerf u Warrior'in Fury agacini bitirmis bulunmakta. Sanki enrage isteyince actgiin bir talentmis gibi nerflemisler ya. Paladinde 15% dmg increase var yanlis hatirlamiyorsam crit atinca mi ne. Bizse kafamiza en az 800 dmg yiyince aciliyor bu meret, rogue gelip de daggerla vurmaya calismadigi sürece.

Bu arada paladin imba fala ndemiyorum yanlis anlasilmasin. Sadece, testteki hale de gelince, gayet dengeli olacak. Hatta su anki haliyle tüm siniflar dengeli bile diyebiliriz. Bir tek holy tree cok sacma priestte, ki o da bir sonraki patchte gözden gecirilecek, bu da pvp ye etki eden bir tree degil sonucta. Guildimden paladinlerle konustum, 15 dakka regli buffa hepsi sevinirken bi Sam aglar iste. Bu bile neyi baz almamiz gerektigini gösteriyor bize. Sam her seye itiraz ediyorsun her seye bir kulp buluyorsun ben stress oluyorum bazen yazdiklarini okurken, abi bu BG yaparken falan nasil bir kin, nefret bürüyor gözünü paladin haric her classlari nerflemek lazim sana kalirsa göründügü üzere.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

bence shamanlar suan gayet dengeli shaman oynamıyorum
ama cafede cok iyi seti olan shaman arkadaşım var bazen onun ab ye girdiğinde oyununu seğrediyorum
ve pvp de karsısına hangi class cıkarsa cıksın yaptığı shokların
geneli resist oluyor
kısacası bi haksızlık varsa oda shamanların attığı büyülerin resist olma ihtimalinin yüksek olması
o yüzden kimse shamanlara b.k atmasın
paladin olayı tam bi facia hiç bir paladin warrior gibi değildir
ve hangi iteme sahip olursa olsun warrior gibi olamaz[signature][hline]http://addict3d.org/index.php?page=viewarticle&type=news&ID=5889
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır olmaz, kontrollü demage demek daha çok vurmak demek deildir, şu andaki paladin 250 normal 2000crit demage vururken (rakamlar sallamadır) samin istediği paladin 500 normal 1000 crit vurandır. ( rakamlar sallamadır). Yani Sam'in istediği paladin, birinci örnekteki paladinin 1000 normal 2000 crit vuran hali deildir.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...