Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinmi wairrormu

Lethious

Öne çıkan mesajlar

aslında bu iddialar ikisinin de yakın savascı olusundan kaynaklanıyor ama wow sitesinde de yazdıgı gibi warrior tam bir yakın savas uzmanıdır ama paladin bir kahramandır can almaya o kadar hevesli degildir ozellikle kurtarmaya hgeveslidir tabi pvp serverında paladin oynanmaz bu yüzden rp de oynansa ii olur :) ama paladinlerin ne günahı varki yani di mi onların da tek secenegi crit item toplamak %15 crit veren bi toplama set vardı yanlıs hatırlamıyorsam bunu yükseltebiliriz tabi ama buda ii %20crit az diil anca böle biraz ilerler paladin elindede hand of ragnaros olucak bence en iisi o 80dps fln[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 27 Kasım 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
Sonunda Sam şamanlari anladi ! :)
Mail armor sux

NS + healing wave

yok eğer NS almayacak kadar abuk bir buildi varsa şamanın EB at yürü, heal at, yürü, heal at. 1,5sn heal zaten adam yanına gelip vuramadan healliyorsun. rogue peşindeyse bir de poison cleansing at. paladinle araya mesafe koyamıyorsun, beynine beynine yiyorsun dmg'leri, ne scream var ne aoe slow var ne travel form var. zaten AQ'ye şimdi 3036 armorlu mana regen shield koyuyorlar, warriorlardan çok armoru var şamanların epiclere geçtikleri zaman, bu bir gerçek..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 27 Kasım 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 27 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
ya ben anlatamıyorum sanırım paladin shield acmassa o heal sana 100yıl gibi gelir zaten hunter la bi güzel 1.00hızındaki peti üstüne salar ve sen heal atana kadar ohooo....

druidlerin bi talenti vardı ismini bilmiyorum
heal atarken 70% ihtimalle damage alırken heal büyülerinin kesilmesini engeliyordu
paladindede olsa bole bi talent güzel olur
mesela paladin heal süresi 2.5 saniye paladin nekadar damage yerse yesin
bu sürede bu heal büyüsünü yapmalı gibi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 27 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
Warriordan cok armoru olan Shaman neyle vuruyor? One Handed'la. E Warrior da Shield takip One Handedla vursun. Kimin cok armoru oluyor?

şaman armor tanımayan 1200dmg sallayabiliyor ama warrior 120 filan vurursa kalkanla öpüp başına koyar..

porsuk o talent zaten var ve onu almayan hiçbir paladin yok. ne pve'de ne pvp'de hiçbirşey yapamazsın o talent olmadan. yamadan en büyük şikayetlerden biri de bu talentın tier 1'den 2'ye kaydırılmış olması. madem tier 2'ye kaydırıyorsun bunu, diğer ağaçlara adamakıllı talentlar koy. her paladin 5 talentı havaya savuracak artık, 5 talentlık bir nerf var bunu almak için işe yaramaz pre-req'lere harcamak gereken..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 27 Kasım 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 27 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
Warriordan cok armoru olan Shaman neyle vuruyor? One Handed'la. E Warrior da Shield takip One Handedla vursun. Kimin cok armoru oluyor?

sen ne yazmışsın, şimdi ne diyorsun..

1h + kalkanla eşit değerde eşyaya sahip resto + elemental şaman yener bize anlatırsın sonra sırrını. senin warriorun 8-9k armoru nasıl dinlemeden dmg verecek sen ona gıdıklar gibi vururken..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Sam , yapma allah askina. 1H silahli Shaman dmg mi vercek ustunde o kadar Armorla vurarak?
Hayir shock aticak... Shockla da olmezsin. 1200 vuruyor diyorsun. 1200 nasil vuruyor bu Shamanlar size 1h silahla? Anlatsana bana?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

"senin warriorun 8-9k armoru nasıl dinlemeden dmg verecek sen ona gıdıklar gibi vururken"

it's fine, learn turkish..

1h + kalkan warrior = 8-9k armor (epicleri giysin)
1h + kalkan şaman = 5-5,5k armor (aynen)

warrior 120 vuracak şaman 1200 vuracak. şama healleniyor da. buyrun hesaplayın siz..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi her iki class ı da level 60 yapmış ve derinden bilen birisi olarak anlatayım , eğer paladin açacaksan asla adam kesip doğrayacam misali açma... paladin support class tır , etkisi en çok dostlarını bless of freedom , salvation , protection ve heallerıyla ayakta tutar... damage dealerlığı sadece kendini koruması gerektiğinde veya düşmanı yannız başına dezavantaj bi modda bulduğunda yaparsa gayet iyi damage koyuyor , ama pek instant atakları olmadığından 3 saniyede bir vuruyorsunuz iyi bir silahla(ki iyi bir silahında ağır vurup yavaş olması gerekir bence) , ki o sıradada Seal of command yani weaponun o anda koyacağı damage ı iki katlayıp holy damage olarak weapona eklediği bir özellik , bunun çalışması için dua ediyorsunuz... manasız bir pala ölü bir paladindir... ve çoğu paladin enazından haumarushta oynamayı bilmediğinden warrior gibi davranıyor ve bir tane bile intellect veren item giymiyor şahsen adamı inspectledim bi prieste mind control ettirip ve bitek intellect veren lightforge belt vardı helm of valor falan vardı... paladini support bir class gibi olursan hem karşı tarafı sinirden gıcık edersin , hem ölmek bilmezsin , hemde tüm savaşları yenebilirsin... böyle birşey işte paladin...

Warrior ise , tam vurduğumu kırarım , dalarım , ya öldürürüm yada ölürüm gibi bişey... warrior çok gear dependant bir class... olabildiğince crit gear ve stamina gear giymen , armorunu bi yandan yüksek tutman , ve en önemlisi düzgün bi silah bulman gerek... mesela şu an en iyi rare weapon ya arcanite reaper , ki alması zor olduğundan ben ice barbed spear aldım ve şu an the unstoppable force kullanıyorum... warriorun amacı hep ön saflarda düşmanı geri püskürtmek , olabildiğince damage koymak , o sırada kendine belli bir hedef seçip o hedefi yoketmek... yada eğer arkanda sağlam bir healer varsa canlı kalırsın bikaç kişiyi birden götürebilirsin kendinle. ben şahsen alterac valley de charge + fear + whirlwind yapıp geri kaçıyordum heal almak için , sonra aynı şeyi tekrarlayarak yavaş yavaş aoe den damage yapıyordum böylece yavaş da olsa indirebiliyordum bikaç kişiyi... warriorun dezavantajı kendine yeşil görünen mobları sanki gri görünen mobmuş gibi kolayca indiriyor , ama turuncu gözüken moblarda 1 taneden fazlayı yoketmesi bayağı zor , yaklaşık 30-20% hp ile çıkıyorsun savaştan eğer mob sana 3 leveldan fazlaysa... bide kaçmak için yöntemleri yok gibi.. ya öldüreceksin ya öleceksin... tanklık olayında ise daktilo yazar gibi kullanman lazım , en az 6-7 tane skilli belli aralıklarla belli bir sıralayla kullacaksınki düşman npc nin aggrosunu kaybetmeyesin... pvpde bukadar tuş gerekmesede heroic strike ve mortal strike spam ile olmuyor.. her classa karşı farklı yöntemler gerekiyor... mesela druid bear formdayken sunder armor ve demoralize shout durumunda tutarken , hunterları ve shamanları hamstringleyip , healer classları heal basarken pummel ile interrupt etmek vs birçok şey kullanmak gerekiyor belli classları yenmeye çalışırken...

amma uzun paragraf oldu ama seni emin etmek istedim bu konuda , warrioru sanki biraz daha uzun yazdım çünkü warrioru daha çok beğendim ben , yaklaşık 1 ay oldu level 60 olalı ve gear ımı tamamladım , ki horde açarsan daha kolay oluyor pally ler warriorun işine yarayacak silah / plate armor gibi şeyleri elimizden götürmüyolar :) ama warriorun bi dezavantajı daha , mortal strike alana kadar birçok classa karşı çok zayıf , özellikle casterlara... oyüzden bence mortal strike alıp arms tree yi bitirene kadar pvpden uzak dur derim... ama warrior açarsan alacağın zevk paladinden 1245141% daha fazladır... bunu garanti ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 27 Kasım 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
aslında silahtan bahsetmiyor :)

(-Wissy'nin 1200dmg'lik vuruşu gücüyle ilgili yorumuna cevap verdiğini düşünerek yazıyorum)

Ben elemental shamanım. Şuan epic setim yok(setim okadarda berbat değil ama) ama shamanın elementalle crit olayını fazla abartmayın. Şuan max 1000dmg gördüm o da 2 kere. Onun dışında şuan earth shock ve lightininglerle ortalama 800-700 görüyorum onuda 20 demedene sonra görürsem dua ediyorum. Hadi epic set topladım 5 denemede 1 göreyim asla manam dayanmaz. Zaten manası bitmiş shaman demek ölü shaman demektir. İyi güzel shamanın çok güçlü yetenekleri var ama bunları okadar uzun sürede kullanamıyor. Shaman düşmanlığını bırakın o yüzden.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 27 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
"senin warriorun 8-9k armoru nasıl dinlemeden dmg verecek sen ona gıdıklar gibi vururken"

it's fine, learn turkish..

1h + kalkan warrior = 8-9k armor (epicleri giysin)
1h + kalkan şaman = 5-5,5k armor (aynen)

warrior 120 vuracak şaman 1200 vuracak. şama healleniyor da. buyrun hesaplayın siz..

Warrior 6 snyde 800 vuracak araya bi kac ateşli ww eklicek her vuruşu şamandan fazla olacak melede
Armor+ap > şaman
Şaman 6 snyde bir 600 10-15 de bi 1k vuracak
warrior iki şok arasinda şamani yarmaya devam edicek
şaman ölcek

alternatif warrior /dance yapicak şaman şok spamlicak
warrior inti shout basip bandaj basicak şaman /oom basicak atlayıp zıplayıp ölcek
Vs vs
Sana kalsa bütün şamanlar 4k wf yapiyor ve o şamanlar her şokda 1200 vuruyor.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

earthfury setli lvl 60 resto+elemental shaman'da 7200 mana var nerde bitiyor manası? 1200 vuruyor critleyince earth shock. zaten +spell dmg/healing eşyaları ekledin mi bütün şaman pve setleri bile onlarla dolu. onun manası bitene kadar kesemeyeceği kimse yok, keseyim desen kesemezsin arka arkaya heallerini interrupt etmezsen..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...