Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İsmi bir türlü aklıma gelmiyor. Yine Vizyonda bir konu altında konuşmuştuk da yanlış hatırlamıyorsam kimse hatırlayamamıştı yine. Bir komedi filmi. Konusu ünlü bir tv muhabiri olan ama aynı zamanda da son derece asabi ve çevresinde antipati uyandıran, bencil, sinirli bir adamın içten içe aşık olduğu yardımcısı ve tv ekibiyle bir küçük kasabaya çekime gitmesi. Daha sonra bu kasabada bir şey oluyo ve adamın her sabah uyanışında aynı güne uyanıyor. Yani bir sonraki gün hiç gelmiyor, adam hep yaşadığı günü tekrar yaşıyor, kurtulmak için herşeyi deniyor, hatta kaç kez intihar da ediyor ama ertesi gün yine uyanıyor aynı gün olarak aynı saatte. Sonunda da, şey söylemiyip spoiler olmasın da hani bu kadarı yeter filmi bilen varsa anımsatmaya... Teşekkürler.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 The Game olabilir mi?[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 The Game? Yok ya o David Fincher'in Sürükleyici bir filmidir,baş rolünde ise Michael Douglas oynamaktadır.. (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 The Game değil ama çok severim onu da, yanlız o filmde bir oyuna giriyordu adam ve oyunun gerilimi anlatılıyordu buysa komedi filmi ve dediğim gibi "doğaüstü bir şekilde" adam aynı günü tekrar tekrar yaşıyor[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yarın Aslında Dündü orjinal ismi- Groundhog Day[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Sabrina, 04 Kasım 2005 15:26 tarihinde demiş ki: The Game olabilir mi? alakası yok...the game ile..[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: NuKe, 04 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: Yarın Aslında Dündü orjinal ismi- Groundhog Day Evvet, bu galiba, çok teşekkürler gerçekten![signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 50 first dates ? buda olabilir izlemedim ama öle birşeydi[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yok onu izledim ben daha farklı bir konu var onda.. Zaten eski filmdi şimdi imdb den Groundhog Day'a da baktım afişindeki adamın yüzü falan da tanıdık geld, o olması lazım[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eflatun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ewt filmin adı Groundhog Day...hep aynı sahneleri tekrar tekrar seyrediyosun ama olsun genel olarak gzl bi film. Başrolde Tom Hanks var...[signature][hline]senle ben batı doğuuu, ama dünya yuvarlaaaakkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Tom Hanks..Hmm, bence şu an varolan en iyi aktörü olduğu için kısa zamanda deniyoruz filmi.[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla Tom Hanks yoktu sanki dicektim ki baktım tekrar imdb ye, yokmuış hakkaten.. Bill Murray .... Phil Connors Andie MacDowell .... Rita Chris Elliott .... Larry Stephen Tobolowsky .... Ned Ryerson Brian Doyle-Murray .... Buster Green Marita Geraghty .... Nancy Taylor Angela Paton .... Mrs. Lancaster Rick Ducommun .... Gus Rick Overton .... Ralph Robin Duke .... Doris, the Waitress Carol Bivins .... Anchorwoman Willie Garson .... Kenny Ken Hudson Campbell .... Man in Hallway Les Podewell .... Old Man Rod Sell .... Groundhog Official[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Sabrina, 04 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Tom Hanks..Hmm, bence şu an varolan en iyi aktörü olduğu için kısa zamanda deniyoruz filmi. al pacino her zaman 1 numaradır :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yok bu film de tom hanks de iyidir:D[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tom hanks deil bill murray filmi izlediğim tarih filmdeki tekrar eden tarihle aynıydı. ilginç di mi[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 TV de izlediysen bilerek koymuşlardır muziplik olsun diye :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehe ii fikir aslında ama bilgisayarda izlemiştim öyle denk gelmiş.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eflatun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tamam cnm kızmayın yanlış hatırlamışım işte...[signature][hline]senle ben batı doğuuu, ama dünya yuvarlaaaakkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 çok güzel filmdi ya intihar kalemi kırıyodu sabah yıne duzgun intihar ediyodu filan hep öyle hergun kızı baştan tavlıyordu bak aklıma geldi bende indiriyim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Yine bir sabahlama sırasında izlemiştim bu filmi... Eleman artık ölmekten dahi yoksun bırakıldığını anladığında, gidip bir zırhlı araç soyuyodu ki, o sahnedeki umursamazlığını hala unutamam :) Tabii hatun kişiye yaklaşıp hakkındaki bütün bilgileri edinip, ertesi günü yatağa atması da ayrıca güzel sahnelerden biriydi. Sanırım sonu oldukça duygusal bir şekilde bitiyodu filmin, gölgede kalmış olduğunu düşünsem de, çok sağlam bir filmdir :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSeSiF Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hayatımda izledigim en iyi komedi filmiydi..kablo aldıgımda ilk yaptıgım işti cekmek bu filmi..manyak guzeldir herkese tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 muhteşem bi filmdir hakikaten. benim filmde hoşuma giden, adam banka soyuyor, o şehrin maskotunu kaçırıp intihar ediyor vs, ama sonunda sıkılıyo bu tür pis işlerden ve imana geliyo :P[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 seven dıye bırsey avrdı crak davıd sarkısı ona benzı yo[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 "Yarın aslında dündü" güzel filmdir,defalarca TV'de verdi[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar