Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir film arıyorum

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

İsmi bir türlü aklıma gelmiyor. Yine Vizyonda bir konu altında konuşmuştuk da yanlış hatırlamıyorsam kimse hatırlayamamıştı yine. Bir komedi filmi. Konusu ünlü bir tv muhabiri olan ama aynı zamanda da son derece asabi ve çevresinde antipati uyandıran, bencil, sinirli bir adamın içten içe aşık olduğu yardımcısı ve tv ekibiyle bir küçük kasabaya çekime gitmesi. Daha sonra bu kasabada bir şey oluyo ve adamın her sabah uyanışında aynı güne uyanıyor. Yani bir sonraki gün hiç gelmiyor, adam hep yaşadığı günü tekrar yaşıyor, kurtulmak için herşeyi deniyor, hatta kaç kez intihar da ediyor ama ertesi gün yine uyanıyor aynı gün olarak aynı saatte. Sonunda da, şey söylemiyip spoiler olmasın da hani bu kadarı yeter filmi bilen varsa anımsatmaya...

Teşekkürler.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Tom Hanks yoktu sanki dicektim ki baktım tekrar imdb ye, yokmuış hakkaten..

Bill Murray .... Phil Connors
Andie MacDowell .... Rita
Chris Elliott .... Larry
Stephen Tobolowsky .... Ned Ryerson
Brian Doyle-Murray .... Buster Green
Marita Geraghty .... Nancy Taylor
Angela Paton .... Mrs. Lancaster
Rick Ducommun .... Gus
Rick Overton .... Ralph
Robin Duke .... Doris, the Waitress
Carol Bivins .... Anchorwoman
Willie Garson .... Kenny
Ken Hudson Campbell .... Man in Hallway
Les Podewell .... Old Man
Rod Sell .... Groundhog Official[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Yine bir sabahlama sırasında izlemiştim bu filmi...

Eleman artık ölmekten dahi yoksun bırakıldığını anladığında, gidip bir zırhlı araç soyuyodu ki, o sahnedeki umursamazlığını hala unutamam :)

Tabii hatun kişiye yaklaşıp hakkındaki bütün bilgileri edinip, ertesi günü yatağa atması da ayrıca güzel sahnelerden biriydi. Sanırım sonu oldukça duygusal bir şekilde bitiyodu filmin, gölgede kalmış olduğunu düşünsem de, çok sağlam bir filmdir :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

muhteşem bi filmdir hakikaten.
benim filmde hoşuma giden, adam banka soyuyor, o şehrin maskotunu kaçırıp intihar ediyor vs, ama sonunda sıkılıyo bu tür pis işlerden ve imana geliyo :P[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...