kanix Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Lafım düelistedir, kapağı oturtsaydın demiş ateist öğretmen için.İsteyen istediğine inanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Einstein der.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 La brayn...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: kanix, 29 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Lafım düelistedir, kapağı oturtsaydın demiş ateist öğretmen için.İsteyen istediğine inanır. sana uygun kapak bulamadim[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 + benim babam senin babani döver[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bulamayacağın bi cvp yazdım ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Kasım 2005 21:37 tarihinde demiş ki: + benim babam senin babani döver benim babam senin babanın .. :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: kanix, 29 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: bulamayacağın bi cvp yazdım ondan :P aslında 35456 karakterden oluşan bir yazı yazabilirdim o sozlere ama fikrin değişmeyeceği ve önceden edindiğin bilgilerin objektif bakışına bir açı düşürmesi yüzünden , manasiz olacak gerek yok. Ama şöyle bi sey var yoksa benim bi kaybım yok varsa senin kaybın buyuk olur. Riske girmemek lazım sonucta olucez :) babaları karıstırmayın araya lan[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hasta oluyorum bu "inanırsam karlıyım" mantalitesine, cennetten arsa da istiyonuz mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yaparsan bi guzellik kardesine[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tanrı falan yok hadi daılın...[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 *!dağılır*[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 *!topiğin uzunluğuna şaşar*[signature][hline]supersound/Şazz/oylama mevsimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 *!sir'e bi tokat atar ve kendine getirir*[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 nerdeyim benn??[signature][hline]supersound/Şazz/oylama mevsimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 mantalite[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: DueLisT, 29 Kasım 2005 21:52 tarihinde demiş ki: said: kanix, 29 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: bulamayacağın bi cvp yazdım ondan :P aslında 35456 karakterden oluşan bir yazı yazabilirdim o sozlere ama fikrin değişmeyeceği ve önceden edindiğin bilgilerin objektif bakışına bir açı düşürmesi yüzünden , manasiz olacak gerek yok. Ama şöyle bi sey var yoksa benim bi kaybım yok varsa senin kaybın buyuk olur. Riske girmemek lazım sonucta olucez :) babaları karıstırmayın araya lan cevap olsun diye değilde öylesine söyliyim dedim kardeşçe patice bi cevap yazayım tartışma salonuna çevirmeden , kızma bak normal yazayım dedim tutamadım kendimi :) - Önceden edindiğim bilgilerle konuşmuyorum herkesin bildiği bilgiyi mantık yürüterek geliştiriyorum ve daha basit hale getirip herkesin anlayamadığı şeyi anlaması gerektiğini söylüyorum -Ben ateist değilim, yani yaratıcı vardır buna inanırım ama müslümanlığa inanmam, allah da varsa inananı affeder, dinine inanmasa da. Zaten varsa bu kadar güvensiz bir ortamda, pis bir millet içinde varolmazdı bir din. Ateistlik size mantıksızmı geliyo yani, o zaman müslümanlık hristiyanlıktan da saçmadır.Kaç tane din var, bütün bunların hepsini öğrendikten sonra dininizde şüpheye düşeceğinizden o kadar eminim ki , bütün bunlar derken acı gerçeklerden bahsediyorum.Bilimin söyledikleri ve geçmişte olan şeylerin, olmama ihtimalleri, veya o kişilerin tiyatro oynama ihtimallerinden bahsediyorum. Hiç mi düşünülmez, 5 kişiyi kandırıp bu 5 kişiyi şahit olarak kullanarak güzel bi konuşma yaparak bir dinin yayılması arabistanda 1000 yıl önce kolaydı... [Bu mesaj kanix tarafından 30 Kasım 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Merhaba , ben sana kızmadım zate , kızacak ta bisey goremedim , simdi olaya gelirsek , buyuk dinlerin kitaplarını inceledigimizde aralarında benzerlikler oldugunu goruyoruz , ortaya cıkma tarihleri tamamiyle farklı bunu aklımızda tutuyoruz ve soyle bir muslumanlıga geciyoruz. Muhammed okuma yazma bilmeyen biriydi ve eğer bunları o yazdıysa birden entellektuel bir yapıya burunmus olması lazım zamanına gore , cunku o yıllarda egitim alan kisilerin sayisi zaten bir elin parmaklarını gecmiyordu vede Kur'an-ı KErim in anlatim tarzi arapcada cok guzeldir yani kurallarına falan filan uyar , bizdeki cevirisi oyle degil ama orjinal hali bizdeki en guzel edebi eserlerle es deger dil bilgisi ve guzelligine sahip varsayarsak boyle bir seyi nasil yazdi , tek basına gunlerce magarada cikageldi , o zamanda insanlar inanmadi felan neyse , simdi peki Muhammed'in basta kazanci varmiydi bunu bi aklımıza koyuyoruz ilkini bitirdik , zamanında taslandi yuhalandi 12312 kere suikast tehlikesi atlatti , hmm madem niye cikari yok bu kadar tiyatroyu neden oynadi die dusunmek lazım , para? aa ne parasi amcasi en unlu tuccarlarından di zamanında ayrıca karısıda en buyuk tuccarın kızıydı felanda filan , seceneklerde cok az bilemiyorum ben dusundum ama sen bunları dusunmemissin gibime geldi. Bunları tamamladıktan sonra her buyuk Peygamber in bir takım mucizeleri olur , bu mucizelere bazen binlerce kisi sahitlik etmiştir ve bunları okuyabilirsin , tabi mucizelere inanmak zordur kabul ediyorum kendi gozuyle goren o zamanki inancsiz kisiler de her seye ragmen inanmiyordu , ha burda sana gonderme yok ornek :) muslumanlık gibi bir dinin senaryodan olmasıda biraz sacma cunku ilk inen ayetler insanların yasantilarindaki yanlıslar uzerindeydi ve soyle soyliyim mesela koleler de normal insan onlara iyi davranılmalı falan o zmnlar kolelere cok kotu davranılıyordu kız cocukları gomuluyordu canlı canlı bunların yanlıs oldugunu anlatti insanlara,bunlardan bir cikari yok Hz Muhammed 'in dedigim gibi kendisi Ebu Talib in himayesi altindaydi parasi ve her turlu borusu oten bir arkaya sahipti , bunun kadar daha yuazardim da vize var hoca calismam lazım 10 dk dır yazıyorum. hadi selametle mantalite lafıda cok garipmis lan , manta... mantali... lite .. lit mantalit. .. mandalin ... ince kapçıklı... oo sulu oluyo bide... mantalite.. bakkalda pahalıya satiyo lan yiyemiyoz.[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 .[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sorun tanrının olması ya da olmaması değil.Sorun tapmak ya da tapmamak. Bence bir yerlerde bir ya da daha fazla tanrı var ; sadece hiç birini tapmaya değer bulmuyorum:bana sadece doğruluklarınden emin olamayacağım sözler veriyorlar.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arkadaşlar walla görmeden aynı konuyu açtımm özür affedin beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 garip ama güzel[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hatta prof da zekariya beyaz mış[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hatta peygamberler Role play yapan D&D öncülerindenmiş bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kanix sana dunyayı yazdım be ojaaa[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar