Anathema Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 o profesor intihar felan etmişmidir acaba :D[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Eski bir çin atasözü der ki: Şeytan kötülük omuz omuza, iyilik koyacak iki domuza.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Fistan, 25 Kasım 2005 23:46 tarihinde demiş ki: bırak şimdi... Cuk haricinde boş bi 5 litrelik su şişesine şu zıplayan toplardan atınca çıkan *dommb* seside geldi.(Şişe yerde olmayacak kulpundan tutup havaya kaldırcan atarken yerde olursa ses çıkmaz)[signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Oha Ma[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu ne yaa[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 vay be adam iyi felsefe yapmış[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Absolut, 26 Kasım 2005 02:47 tarihinde demiş ki: Eski bir çin atasözü der ki: Şeytan kötülük omuz omuza, iyilik koyacak iki domuza. ahaha absolut abi koptum ya hehe[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Solkirans, 26 Kasım 2005 02:34 tarihinde demiş ki: ayrıca dünyanın en zeki insanı Einstein değil 210 ( yanılmıyorsam ) IQ su ile Goethe dir Geothe zamanında IQ testi mi varmış?[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 oda güzel :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ayrıca zeka diye birşey de yoktur , tartıştığımız insanların bizi etkileyen yanları derin ,uzun ve kilit noktaları düşünebilen , uzun düşünebilen insanlar, herşey düşünce tarzıyla ilgili ve ben buna zeka demiyorum.Çünkü herkesin zekası aynıdır, düşünen kişi iyi düşünebilir sadece, salaklar televizyon izleyip düşünmezler mesela. biz insanlar tanrıya inanma isteğimiz tanrıya olan sevgimiz yüzünden tanrıyı yaratmışızdır, ve onu yanımızda bulamadığımızda suçu atacak bir zıt güç yaratmışızdır.Bu şeytandır,Aslında ikisi de yoktur çünkü ihityaçlarımız için yarattığımız kelimeler ve anlamsız düşüncelerden ibarettir, ötesi değil ------ KhanX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 EINSTEIN DA BENİM PROF DA!TA!DA![signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Fistan, 25 Kasım 2005 23:46 tarihinde demiş ki: bırak şimdi... demıs[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Einstein 'ı gözünüzde o kadar büyütmüşsünüzki ,zamanında Newton da fazla farklı değildi inanın bana.Zekalar aynı , düşünce tarzları farklı.Salak dediğimiz şey sadece duygularından ve duyularından etkilenen insandır.Mongollar farklı tabi onlar salak, bide sahte mongollar vardır ki bunlar bazen sınıf arkadaşımız olurlar, bazen kız arkadaşımız.Gariptir, embesillik doğuştan olur zannederdim adlı düşüncem bu insanlarla değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Benim adımı kullanarak niye topic açıyosun bakim he?! :hrr:[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gozlemledigim olay 1. lan nerden biliyorsunuz boyle bir konusma oldu adamlar kaydetmis di mi BİRAAAAK bide einstein mis o konusan DE GEEET 2. einsteinin dersleri cok kotuymus bu da baska bir olay boyle bir konusma yaparsa tabiki kotu olur hoca sinirinden notunu kirar :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ne yani şimdi tanrı az yanan kalorifer gibi miymiş? yetmiyor muymuş tüm soğuğu/kötülüğü yok etmeye? pek inandırıcı gelmedi hikaye.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 E tamamda... Şimdi karanlık, bir renk değil. Soğukta bir sıcaklık birimi değil Ama şeytan zamanında melekmiiş... Yani aydınlık, karanlığı yaratmaz; karanlık, aydınlığın yokluğudur Sıcaklık, soğuğu yaratmaz; soğuk, sıcaklığın yokluğudur Ama Tanrı bal gibide melekleri yaratmış dolayısıyla şeytanıda yaratmış olur Buda kendi içinde çelişir Demi Fahrettin? Hıı? (Olmuşmu? Baya uykum var ancak bukadar yazabildim yarın uyanınca bidaha bakarım) Yıldızlı kapaklarda boş yok desem fazlamı olur? ///Edit: said: Rahan, 27 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki: ne yani şimdi tanrı az yanan kalorifer gibi miymiş? yetmiyor muymuş tüm soğuğu/kötülüğü yok etmeye? pek inandırıcı gelmedi hikaye. Bunu yeni gördüm:D komik geldi yaa baya güzel yazmışın:D [signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 27 Kasım 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: kanix, 27 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki: Ayrıca zeka diye birşey de yoktur , tartıştığımız insanların bizi etkileyen yanları derin ,uzun ve kilit noktaları düşünebilen , uzun düşünebilen insanlar, herşey düşünce tarzıyla ilgili ve ben buna zeka demiyorum.Çünkü herkesin zekası aynıdır, düşünen kişi iyi düşünebilir sadece, salaklar televizyon izleyip düşünmezler mesela. biz insanlar tanrıya inanma isteğimiz tanrıya olan sevgimiz yüzünden tanrıyı yaratmışızdır, ve onu yanımızda bulamadığımızda suçu atacak bir zıt güç yaratmışızdır.Bu şeytandır,Aslında ikisi de yoktur çünkü ihityaçlarımız için yarattığımız kelimeler ve anlamsız düşüncelerden ibarettir, ötesi değil ------ KhanX Aferin ya sen olayı çözmüşün. Pek de iddaalısın.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Yalnız hikayedeki izafiyete değinme ironik. Hikayede Einstein var, içinde olmasa bile. ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hah bu kadar sivri dilli bi adamin neden liseden atildigi anlaşildi :P kaldi ki.. düpedüz yaziş bu hikaye... güzel yazmiş kim yazdiysa, imamin vaazi midir nedir artik?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bilim herzaman dinle cakismistir.herturlu filmdede orneklerini goruoruz, kaldi ki gercek hayatta da orneklerini goruoruz.. -klonlanma calismalari, insan dnasini cozmeye calismalari-.. ortacag avrupasinda zaten dini gorusler yuzunden itilip kakilan bilimciler deilmiydi ? en buyuk tarihsel ornektir bu. hikayeye gelince, kulaktan kulaga anlatilan einstein hikayesi gibi geldi abartilabilir.e tabikide kulaktan kulaga gectigi icin her kisinin farkli bisiler eklemesi ile bu hikaye olusabilir. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 KARDEŞİM TANRI ŞEYTANI YARATMIŞTIR KURANDA YAZIYOR SİZ ALLAHIN VARLIĞINI İNKAR MI EDİYORSUNUZ!![signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 buyrun benim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 varsa ne olcakki ? yane bu hic bir seyi deistirmez.. kaldiki adamin Allah'a inanip inanmamasindan sana ne =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Einstein olucağını sanmıyorum ben...[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar