Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en zeki insanı

DaraKoma

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, 25 Kasım 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
bırak şimdi...

Cuk haricinde boş bi 5 litrelik su şişesine şu zıplayan toplardan atınca çıkan *dommb* seside geldi.(Şişe yerde olmayacak kulpundan tutup havaya kaldırcan atarken yerde olursa ses çıkmaz)[signature][hline]Marinate the nether rod
In the squish mitten
Power drill the yippee bog
With the dude piston
Pressure wash the quiver bone
In the bitch wrinkle
Cannonball the fiddle cove
Ooh la la

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca zeka diye birşey de yoktur , tartıştığımız insanların bizi etkileyen yanları derin ,uzun ve kilit noktaları düşünebilen , uzun düşünebilen insanlar, herşey düşünce tarzıyla ilgili ve ben buna zeka demiyorum.Çünkü herkesin zekası aynıdır, düşünen kişi iyi düşünebilir sadece, salaklar televizyon izleyip düşünmezler mesela.

biz insanlar tanrıya inanma isteğimiz tanrıya olan sevgimiz yüzünden tanrıyı yaratmışızdır, ve onu yanımızda bulamadığımızda suçu atacak bir zıt güç yaratmışızdır.Bu şeytandır,Aslında ikisi de yoktur çünkü ihityaçlarımız için yarattığımız kelimeler ve anlamsız düşüncelerden ibarettir,

ötesi değil

------
KhanX
Sosyal ağlarda paylaş

Einstein 'ı gözünüzde o kadar büyütmüşsünüzki ,zamanında Newton da fazla farklı değildi inanın bana.Zekalar aynı , düşünce tarzları farklı.Salak dediğimiz şey sadece duygularından ve duyularından etkilenen insandır.Mongollar farklı tabi onlar salak, bide sahte mongollar vardır ki bunlar bazen sınıf arkadaşımız olurlar, bazen kız arkadaşımız.Gariptir, embesillik doğuştan olur zannederdim adlı düşüncem bu insanlarla değişti.
Sosyal ağlarda paylaş

gozlemledigim olay 1. lan nerden biliyorsunuz boyle bir konusma oldu adamlar kaydetmis di mi BİRAAAAK bide einstein mis o konusan DE GEEET

2. einsteinin dersleri cok kotuymus bu da baska bir olay boyle bir konusma yaparsa tabiki kotu olur hoca sinirinden notunu kirar :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

E tamamda...

Şimdi karanlık, bir renk değil.
Soğukta bir sıcaklık birimi değil

Ama şeytan zamanında melekmiiş...

Yani aydınlık, karanlığı yaratmaz; karanlık, aydınlığın yokluğudur
Sıcaklık, soğuğu yaratmaz; soğuk, sıcaklığın yokluğudur

Ama Tanrı bal gibide melekleri yaratmış dolayısıyla şeytanıda yaratmış olur
Buda kendi içinde çelişir

Demi Fahrettin? Hıı?
(Olmuşmu? Baya uykum var ancak bukadar yazabildim yarın uyanınca bidaha bakarım)
Yıldızlı kapaklarda boş yok desem fazlamı olur?

///Edit:
said:
Rahan, 27 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
ne yani şimdi tanrı az yanan kalorifer gibi miymiş? yetmiyor muymuş tüm soğuğu/kötülüğü yok etmeye? pek inandırıcı gelmedi hikaye.

Bunu yeni gördüm:D
komik geldi yaa baya güzel yazmışın:D

[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 27 Kasım 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kanix, 27 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
Ayrıca zeka diye birşey de yoktur , tartıştığımız insanların bizi etkileyen yanları derin ,uzun ve kilit noktaları düşünebilen , uzun düşünebilen insanlar, herşey düşünce tarzıyla ilgili ve ben buna zeka demiyorum.Çünkü herkesin zekası aynıdır, düşünen kişi iyi düşünebilir sadece, salaklar televizyon izleyip düşünmezler mesela.

biz insanlar tanrıya inanma isteğimiz tanrıya olan sevgimiz yüzünden tanrıyı yaratmışızdır, ve onu yanımızda bulamadığımızda suçu atacak bir zıt güç yaratmışızdır.Bu şeytandır,Aslında ikisi de yoktur çünkü ihityaçlarımız için yarattığımız kelimeler ve anlamsız düşüncelerden ibarettir,

ötesi değil

------
KhanX

Aferin ya sen olayı çözmüşün. Pek de iddaalısın.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

bilim herzaman dinle cakismistir.herturlu filmdede orneklerini goruoruz, kaldi ki gercek hayatta da orneklerini goruoruz.. -klonlanma calismalari, insan dnasini cozmeye calismalari-.. ortacag avrupasinda zaten dini gorusler yuzunden itilip kakilan bilimciler deilmiydi ? en buyuk tarihsel ornektir bu.

hikayeye gelince, kulaktan kulaga anlatilan einstein hikayesi gibi geldi abartilabilir.e tabikide kulaktan kulaga gectigi icin her kisinin farkli bisiler eklemesi ile bu hikaye olusabilir. =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...