Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara İçiyor musunuz? [Anket]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

said:
hergele, 29 Kasım 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
İçiyorum 3 sene önce yaptığım bütün sporları bıraktım ama şimdi yeniden başladım demek içerkende spor yapılıyomuş :)
Sigara içmemin sebeplerine gelince
İradesizim kabul ediyorum
Ama
Sahiden sıkılınca sarılcak bi dost oluyor yada sabah kahvelerimin hoş keyfi veya yalnız gecelerin dostu yada bir mekandaki aksesuarım yada sinirimi dağıtan cisim
Ama dezavantajlarını saysam burası yetmez
En iyisi içmemek
Ama kötüler hep kaybeder :)
Bizde kötü rolündeyiz
[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Sosyal ağlarda paylaş

sigaranın kötü bir şey olduğunu anlamak için içmeye gerek yok ki.biraz çevreme bakınca anlıyorum kötü bir şey olduğunu.bilimsel olrak zararlı olduğu zaten ispatlanmış.sigara içenlerin sabah yaşadığı öksürük krizleri zaten ortada.hasta olduğumda yaşadığım öksürükten nefret ediyorum bunu her sabah yaşamak ne iğrenç bir durumdur.hiç bir şey için o öksürükleri çekmem.maddi oalrak masrafı zaten ayrı bir dert.3 ytllik bi bi sigara içsem ayda 90 ytl bu beni etkiler diğerlerinin maddi durumunu bilmem ama.ayrıca onu leş gibi kokusu her yere siniyor içenlerin leş gibi ağzı kokuyo eşyalara bile siniyor koku yaw.yolculuklarda görüyorum adamlar 15 dklık mola olduğunda daha araba durmadan sigarayı ağızlarına tıkıyolar buz gibi soğukta 15 dkkada iki sigara içiyolar.yaw yanlış anlamayın ama bu ne biçim bir şeydir(içmediğim için bilmiyoruım)3 saat içmeyince insanlar kafayı yiyor.sigara içen insanalra bi garezim yok ama uyarıma rağmen inatla benim yanımda sigara içiyorsa sırf kendi keyfi için beni zehirliyip keyfimi kaçırıyorsa ortamına göre ya onun orayı terketmesini isterim ya da kendim ordan uzaklaşırım.bir de çoğu sigara içene anlatamıyorum derdimi içme abi diyorum adam camı açarım geçer kokmaz bi şey olmaz diyo.yaw vallahi kokuyor üstüme siniyor kokusu diyorum anlatamıyorum.herkes öyle değil belki ama çoğu sigara içen insanın karşısındakine saygısı olmadığını düşünüyorum.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...