_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içmiyorum[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 İçmiyorum.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içmiyorum[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hain metboy beni vişneli captain blacke alıştırdı ama daha bir paketi geçmedi içtiğim ama huzursuz oluyorum =// (evet metboya bok atasım geldi ;p aslında o paketi ben almıştım)[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inspration Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içmiyorum fakat sanırım ailem de herkes içtigi icin o kadar da kötü gözle bakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 nein.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: hergele, 29 Kasım 2005 22:41 tarihinde demiş ki: İçiyorum 3 sene önce yaptığım bütün sporları bıraktım ama şimdi yeniden başladım demek içerkende spor yapılıyomuş :) Sigara içmemin sebeplerine gelince İradesizim kabul ediyorum Ama Sahiden sıkılınca sarılcak bi dost oluyor yada sabah kahvelerimin hoş keyfi veya yalnız gecelerin dostu yada bir mekandaki aksesuarım yada sinirimi dağıtan cisim Ama dezavantajlarını saysam burası yetmez En iyisi içmemek Ama kötüler hep kaybeder :) Bizde kötü rolündeyiz [signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Çok oldu bırakalı, hayat daha güzel[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içiyorum.. içenlere kötü bakılmasını da kınıyorum.. içmeyecek olan içmez en nefret ettiğim şey.. bide hayatı boyunca hiç içmeden sigara ne çok kötü ıyy yapanlarda.. için 1 kere öyle söyleyin..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 e lethe kötü bişey degil sanki :) içmeden önce içtikten sonra söylemesi ne fark eder :)[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kesinlikle hayır, hatta nefret bile ediyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noregret Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 pek içiyo sayılmam içmiyo grubuna giriorum heralde :P[signature][hline]live free,die well.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 agzıma hiç sigara sokmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sigaranın kötü bir şey olduğunu anlamak için içmeye gerek yok ki.biraz çevreme bakınca anlıyorum kötü bir şey olduğunu.bilimsel olrak zararlı olduğu zaten ispatlanmış.sigara içenlerin sabah yaşadığı öksürük krizleri zaten ortada.hasta olduğumda yaşadığım öksürükten nefret ediyorum bunu her sabah yaşamak ne iğrenç bir durumdur.hiç bir şey için o öksürükleri çekmem.maddi oalrak masrafı zaten ayrı bir dert.3 ytllik bi bi sigara içsem ayda 90 ytl bu beni etkiler diğerlerinin maddi durumunu bilmem ama.ayrıca onu leş gibi kokusu her yere siniyor içenlerin leş gibi ağzı kokuyo eşyalara bile siniyor koku yaw.yolculuklarda görüyorum adamlar 15 dklık mola olduğunda daha araba durmadan sigarayı ağızlarına tıkıyolar buz gibi soğukta 15 dkkada iki sigara içiyolar.yaw yanlış anlamayın ama bu ne biçim bir şeydir(içmediğim için bilmiyoruım)3 saat içmeyince insanlar kafayı yiyor.sigara içen insanalra bi garezim yok ama uyarıma rağmen inatla benim yanımda sigara içiyorsa sırf kendi keyfi için beni zehirliyip keyfimi kaçırıyorsa ortamına göre ya onun orayı terketmesini isterim ya da kendim ordan uzaklaşırım.bir de çoğu sigara içene anlatamıyorum derdimi içme abi diyorum adam camı açarım geçer kokmaz bi şey olmaz diyo.yaw vallahi kokuyor üstüme siniyor kokusu diyorum anlatamıyorum.herkes öyle değil belki ama çoğu sigara içen insanın karşısındakine saygısı olmadığını düşünüyorum.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içmiyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içiyorum,içerimde.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: forgiver, 30 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: içmiyorum [signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içmiyorum başlamamda inşallah[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içiyorum ama her seferinde bırakacam diyorum sonuc malum tabiii...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 i'm smoking.. ja ich rauche [Bu mesaj bilinc tarafından 30 Kasım 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 iciyorum.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ayda yılda bir, çok sıkılınca bi tane. ama onu da içmessem ölmem yani. içmiyorum diyebiliriz.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içmiyorum[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içmem[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 içiyorum. said: Smoke, 30 Kasım 2005 14:45 tarihinde demiş ki: İçiyorum :D[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar