LordOfBlood Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Diş Fırçası alacağımda, makineli almak istiyorum ancak ne alacağım konusunda hiç fikrim yok, eczanelerde ise ancak istek ile getirttirilebiliyor amma velakin ben hangi model almalıyım bilmiyorum. Acaba bildiğiniz güzel ve gerçekten işe yarayan modelleri söyleyebilir misiniz? Eğer resimde koyabilirseniz çok iyi olur. (Birde Braun'un siyah bir modeli vardı çok güzeldi bilgisi olan var mı acaba?)[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Signalın makinesizi war bi tane V şeklinde fırcalı güzel o Makineliler paso şarjda kaldıı için kullanışsız biraz[signature][hline]Order Within Chaos....
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hiç alma berbat bi olay o bende var dişine koyuyosun birazcık bastırdın mı duruyor. pilin gücü yetmıyor. saçma bişey işte.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hiç alma bi işe yaramıyor Normal diş fırçası al[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hiç tavsiye etmem. Normali daha iyi...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 işe yaramıyor değil ama bende vardı,pili zayıfladı 1,5 sene sonra,yeni pil takmak meşakkatliydi duruyo hala oyle,pek kullanıslı değil ama işe yaramıyoda değil[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bütün diş hekimleri tavsiye ediyor pilli diş fırçalarını. Herkes kullanma demiş anlamadım gerçekten.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** [Bu mesaj Janitschar tarafından 01 Aralık 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
laverda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 neredeyse bütün süper marketlerde bulabilirsin
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Janitschar, 01 Aralık 2005 20:47 tarihinde demiş ki: Bütün diş hekimleri tavsiye ediyor pilli diş fırçalarını. Herkes kullanma demiş anlamadım gerçekten. o da onların sektörü para girsin ceplerine[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
kickass Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 rezalet bir olay yahu ama o su fışkırtan güzel ya önce makina ile fırcalıyorsun bendeki olayda sonra bi alet takıon su fışkırtıo o etkili diç arasında bişi bırakmıo[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bende 2 tane vardı ben sımdı sıgnalın v yapılı olanından kullanıorum normal pili falan deil cok guzel[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: ShadowFury, 01 Aralık 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Hiç tavsiye etmem. Normali daha iyi... Yalan!! ben Braun- Oral B kullanıyorum ve oldukça memnunum.. 3 seneden beri bende var bu alet. Şarjlı modeli var bende. Ne pili tükendi ne bozuldu. Tıkır tıkır çalışıyor valla, saat gibi. Ayrıca dişleri tek kelime ile harika temizliyor. Aradaki fark hem gözle görülür hem de diş doktoruna gidince uzman gözle farkedilir derecede fazla. Bi kere dişler daha beyaz oluyor, diş eti çekilmem vardı önceleri, gavuristandan envayi çeşit ilaç önerdi doktorum... diş macunları, gargaralar, merhemler falan. Şarjlı fırça ile şimdi ne çekilme var ne de kanama. Normal bir diş macunu kullanıyorum artık. Ve diş eti çekilmesinden kaynaklanan iğrenç ağız kokusu da kayboldu. Ben tavsiye ederim! Hele ki Oral-b professionalcare 8500 dlx isimli bir fırça var ki... İnanılmaz bir şey! Kendisi diş fırçası falan değil diş temizleme üssüdür! Resimleri de şudur...[signature][hline]MONO(b)LOG
bega Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kardeşimin dişi kırıldı makineli ile fırçalarken enteresan bi olay[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 normal diş fırçası alıcaktım (süpermarketten) bi baktım oral-b'nin makineli diş fırçalarının en yenisinden bi önceki modeli normal diş fırçalarından daha ucuz. hemen kaptım. çok memnunum. makineli diş fırçaslarını tavsiye ederim. bide bence herkes oral-b kullanmalı bence.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Evet bana da öyle birşey olmuştu Oral b almıştım memnunum:).Ama pili bitti.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 otomatik?yari otomatik?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 saçmalamayın yaw ... normal diş fırçasından cok daha ıyı temizler cok daha ıyı parlatır ya oldugu yerde tıtrestıgı yapa donme hareketi yaptıgı için diş aralarınıda ıyı temizler ... hele hele agız iç yuzundeki (yani dişlerinizin arka kısmı) kısımları normal dış fırçasıyla spastik şekillere girerek dogru duzgun temızleyemezken motorlu modeller cok rahat yapar... Bence al cok guzel bi olay yanlız "bzzz" sesı rahatsız edıyo o kadar :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ortasında diş beyazlaştırıcı macun olanlar var. Maşallah dişi mermer gibi cilalıyor, bembeyaz. Tavsiye ederim. Markasını bilmiyorum kolay gelsin.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tamam da makineneli ne +=[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları[Bu mesaj hyde tarafından 02 Aralık 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya o diş parlatıcılar dişleri zedelio filan diolardı dorumudur? diş minesine çok zarar veriomuş kullanmayın diolar[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yok diş hekimi en kesin tartarda 39,5 ytl temızleme ucretı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Öne çıkan mesajlar