Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sm cathedral yap abi solo, cok iyi para var o iste, ama cantani bosaltta git o kadar cok item düşüyoki yoksa her boss u kestikten sonra sehre donmek zorunda kalirsin satmak icin...[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 allysan sabah aksam tyrs hand hem xp alırsın hem para duser hemde pvp serverinda bile resmen horde gormeden tertemiz grind yaparsın tyrs hand resmen alliance bolgesi cunku[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 deil bonepart ben gidiom oralara farm felan yapıom biri yamuk yapmaya kalkarsa bi rogue arkadasım war gank manyaa herif lvl 1 görse onu bile ganklar onu çaarıom :D[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır, Druid savaşırken grubu korur, Shaman karşı tarafı engellerken savaşır BY suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Silithus tabiki. Moblar 56-60 lvl biraz zorlar ama çou caster olduğu için rahat alırsın. Günde 50g kazanabilirsin ve bu 50g eğer mavi bir item düşerse 100-150 ye çıkar.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Emin ol ki , burda yazan yerlerin hiç birinde farm yapamazsın. Farm dediğin , sessiz kimsenin fazla gelmedigi yerlerde yapılır.Bu yerleride sen bulacaksın. Eğer başkası sana diyorsa , demek ki orda farmdan cok PvP olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Tabii mesela daha 1 milyona yakin insanin hic kesfetmedigi ve dogal olarak cevresiyle paylasmadigi yerler var aslinda haritada. Tobe tobe...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Oyunun başından beri farmlayarak lvl up yaptım. Hem item hem para hem expi vs. Epic cok kastım hatta topicte açmıştım burda. 2 3 aydır dusmeyen epıcler son 2 gun ıcınde düstü Hammer of the Northern Wind birtane mail gloves nature resist veren lifestone Dragon snew :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 tanariste en ucta lvl 49-50 elite kaplumbagalar var. genelde sessiz,sakin bir yer. silver dusmuyor ama herbirinden 8-9 silverlik vendor item dusuyor. yesil dusme olasiligi da var. bir de ferelas mi ne orada devler var, water elementler le birlikte. orada iskelenin yaninda duran amcadan zapp aletini alirsan devlerin elite ozellikleri kayboluyor ama droplari elite olarak duruyor. hem de dusen bazi itemlari toplayip o amcaya verirse kartelden honor kazaniyorsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 tyrs hand neresiydi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 EPL en guneydogusu ayrica ilk sayfada en iyi farm yerleri verilmis [Bu mesaj zaidral tarafından 01 Aralık 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Belki garip bir fikir olabilir ama lvl 25-35 arası mobları farmlamakta bazen iyi olabiliyor.. Özellikle 25-35 arası rare düşürürsen ortalama 10-40g arasına satabilirsin itemın kalitesine göre.. Ilginç ama millet alıyor artık rare diyemi degişiklik olsun diyemi bilemem.. Geçen gün zeolot blade düşmüştü oyle random mobdan ah'ya 22 buyout tan sattım sonra 2 tane daha gördüm ah'da , onlarda birisi 5g digeri 8g ye koymuştu onlarıda alıp 25şer g den sattım.. Yani bazen yüksek lvl kadar düşük lvl da farmlamak iyi olabiliyor çünkü pek tercih edilmiyorlar üstelik kesme süren çok kısa oluyor bu yüzden iyi bişiler düşürme şansımı arttırmış oluyorsun[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar