Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farmlayarak para kazanmak için en iyi yer

Ringeril

Öne çıkan mesajlar

Oyunun başından beri farmlayarak lvl up yaptım. Hem item hem para hem expi vs. Epic cok kastım hatta topicte açmıştım burda. 2 3 aydır dusmeyen epıcler son 2 gun ıcınde düstü Hammer of the Northern Wind
birtane mail gloves nature resist veren
lifestone
Dragon snew :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest
Sosyal ağlarda paylaş

tanariste en ucta lvl 49-50 elite kaplumbagalar var. genelde sessiz,sakin bir yer. silver dusmuyor ama herbirinden 8-9 silverlik vendor item dusuyor. yesil dusme olasiligi da var.
bir de ferelas mi ne orada devler var, water elementler le birlikte. orada iskelenin yaninda duran amcadan zapp aletini alirsan devlerin elite ozellikleri kayboluyor ama droplari elite olarak duruyor. hem de dusen bazi itemlari toplayip o amcaya verirse kartelden honor kazaniyorsun.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Belki garip bir fikir olabilir ama lvl 25-35 arası mobları farmlamakta bazen iyi olabiliyor..
Özellikle 25-35 arası rare düşürürsen ortalama 10-40g arasına satabilirsin itemın kalitesine göre..
Ilginç ama millet alıyor artık rare diyemi degişiklik olsun diyemi bilemem..
Geçen gün zeolot blade düşmüştü oyle random mobdan ah'ya 22 buyout tan sattım sonra 2 tane daha gördüm ah'da , onlarda birisi 5g digeri 8g ye koymuştu onlarıda alıp 25şer g den sattım..
Yani bazen yüksek lvl kadar düşük lvl da farmlamak iyi olabiliyor çünkü pek tercih edilmiyorlar üstelik kesme süren çok kısa oluyor bu yüzden iyi bişiler düşürme şansımı arttırmış oluyorsun[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...