Ringeril Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Merhaba arkadaşlar. Night Elf Warrior lvl54 karakterim var. Tek başıma para kazanabilmek için yapabileceğim sizce en iyi yer neresi? Nereyi farmlasam iyi para kazanırım. Dungeon ise hangisine gireyim. Yada iyi drop itemları olan mob yeri neresidir sizce? Bu konuda bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler...[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 maraudon 48-52 bitirmemissen buraya devam sunken temple 52-56 su en girmen gereken yer. ama son boss icin biraz dusuk gelebilir levelin guclu bi arkadas kendisi :D blackrock depths 56-60 56 dan sonra girersin arkadas grubunla yada full 60 larin oldugu bir grup lazim. bunun disinda eastern plaguelandsde tyr's hand ve westernda heartglen. veya deadwind passte hem lvl atlayip hem oradaki ogreleri keserek felaket runecloth ve para yapabilirsin.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Açıkcası biraz tuhaf olcak ama :D fazla lvl almak istemiyorum famlarken. Grup olarak değilde tek başıma farmlayabileceğim başka iyi bir yer olarak önerin varmı?[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 grup olarak istemiyorsan bosluktan sonraki yerler senin icin. level almakta istemiyorsan eastern ve western sana gore degil oradakiler elite npc. deadwind pass seni bekler.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Alterac Valley BG'de git Horde kampının hemen sagındaki gnoll magarasını runecloth icin farmla[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 iyi bir sey degil ama o yaptigi :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Darklight1903, 28 Kasım 2005 10:57 tarihinde demiş ki: iyi bir sey degil ama o yaptigi :D oyle olsada su anda blizzin koydugu en iyi farm yeri :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Tyr's Hand senin için uygundur... Lvl53-57 arası elit mobları zaten levelin gereği zorlanarak öldüreceksin... Yavaş öldüreceğinden dolayı alacağın xp'de yavaş olacaktır... Ama mob başına 10-20 silver arası bir bahşiş ve yanında ara sıra güzel yeşim itemler, enderde olsa mavi itemler düşürebilirsin... Daha dün sabah ilk kestiğim mobdan libram of resilience düşürdüm ve gün içinde 140 golda sattım... Chest farmlamak istiyorsan eğer winterspring'i önerebilirim senin için... Belirli bölgelerde (winterfall furbolg yerleşim yerinde...) her 30 dakikada bir chest spawn olur ve içinden güzel yeşil itemler yanısıra enderde olsa mavi itemler düşürebilirsin... Geçen gün assasination blade düşürmüştüm ve gün içinde 125 golda sattım... Winterfall furbolgları öldürerek farmlamakta senin yararına olur... Hem timbermaw kabilesi ile reputation'ın artar hemde para yanısıra güzel itemlerde düşürebilirsin.. Yalnız dikkatli ol, ara sıra horde tarafından da farmlanabiliyor burası... Aynı bölge içinde mazorith'teki dragonlarıda öldürebilirsin... Güzel mavi itemler düşürebiliyor ama levelin gereği kesmen zor olur... Yanında bir healer iyi gider... Yukarıda arkadaşında dediği gidi deadwind pass'ta ki ogre'leri öldürerekte iyi para kazanabilirsin... Epic item düşürme şansında var üstelik... Diğer bir farm yeri ise lvl52-55 arası elit ogre mobların olduğu dire maul girişidir... Güzel mavi itemler yanısıra klaslara özgü kitaplarda düşürebilirsin... AH'ta iyi para ederler... Yalnız grup olarak gezen çakallara yakalanmamaya çalış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 oyundaki en iyi farm yeri tyr's hand ile AVdeki mineler bence eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom,Reeve/Teh Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 UN GOrodaki Tar LOrd ve benzerlerini kes. Hem vendorun hemen yanı, hem hemen ölüyorlar hem de kimse kasmadığından onları spawn sorunu olmuyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 epic dusurmek icin winterspring ve tyrs hand krol blade glowing brightwood staff eye of shadow shadowblade bunlar winter stockade pauldron myrmidon's signet bunlarida tyr dan cikardim. ama cok ugrastim soyliyim ole epic cikaricam diye gidersen oyundan sogursun :) birak kendi dussun hehe[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Aman diyim epic düşecek diye beklersen hayattan bezersin yani oyunun başladığı ilk gunden beri oynuyorum baya farm yaptım daha 1 kere green tower diye uyduruk ni epic düştü o da bana değil 2 kişi iken rastgele kestiklerimizden düştü yani farm ile epic çıkarma amaçlı uğraşmak boş iş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 rogue charımla haftalrca krol blade farmladım sonuc sıfır. gecende warriorla stratholme de iken zart düştü krol blade. roll dede sansım yoktur ama nasıl olduysa ben kazandım[signature][hline]Guild Wars Sardius Dracus-warrior/monk WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende crusader formula formula farmlarken destiny düşürmüştüm >.<[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Xrzug/The Maelstrom,Reeve/Teh Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 tanarisdeki troll moblar ii para düşürüyor yani gümüş cok düşmüyor ama cloth düşüyor bandaj yapıp satıyosun ortalama 15silver ediyor her birinden düşen itemların fiyatı[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 World drop epicleri farmlıyamazsın zaten. Dünyanın her hangi bir yerinde leveli yeten her mobtan düşebilirler.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 para kasıcam diyosan sm de yaparsın[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya onixia lairın onunde ki Dragonlar 44+ onların herbirinden 10s ortama dusuo 10tane 1g :D birde Felwood ta toxic horror var onlardanda %6 yla water essence dusuor dun 2 saatte 10 tene topladım 8g den 80 g ayrıyetten winter sipring oneririm ordan eye of shadow farmladım ama kaca satılır bilmiyorum :D demondan dustu 5. kesisimde :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bu demonlar winterspringin neresnideydi yaw? bende farm yapim biraz sıkıldım sürekli instance den:)[signature][hline]Guild Wars Sardius Dracus-warrior/monk WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 garanti para istiyorsan 45 dk farm ile net 15-20g arasi cikariyorum paladinle.warrior ve diger charlar daha hizli kesebilirler. adres scarlet monastery :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Winterın guneyindeki elite demonlar ise onlar baya zahmetli kesmesi yav :) hehe bi kere ZF farmlıyım dedim ama 3x48elite kesmesi pek uzun ve zahmetli geldi :) [Bu mesaj Absolut tarafından 28 Kasım 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sm en iyi yer bence hem basit hem gir-çık instance reset yiyor hem humanoid sürekli para düşüyor hemde yeşil yeşil eşyalar geliyor[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 walla demonları tek kesmesi cok zor hunterimle bile lvl 60+ ve 22k healtleri var saglam vuruyorlar ama doropları iyi yada ben sanslıydım %0.6 eye of shadow bana 5. kesisimde dustu ole adam dikkati olmak mumkunsa 2 hatta 3 kişiyle varsa 4 bile olur rahat rahat gidersiniz bide en güneyinde winterspring in :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Biz full team ile gitmiştik hehe. Gayet güzel kesiliyorlar ama solo farm için bence fazla riskli drop ortalamasına göre.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hmm arkadaş warrioruda protectiona respec ettim kesemiyor ki hiç bişi pff hehe arms/furye dönmek lasım yine[signature][hline]Guild Wars Sardius Dracus-warrior/monk WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar