Dominus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Arkadaşlar bu konuyla ilgili forumlara son yazışım. Canınızı sıktıysam özür dilerim. 5 NCI P. EGT.TUG.K.LIGI SIVAS Yani 5. Piyade eğitim Tugay Komutanlığı Sivas. 6 ay oradayım. Ocakta görüşürüz. Önceki başlıkta bana hayırlı teskereler dileyen herkese çok teşekkürler. Burak Akmenek, Level Dergisi Editör[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sivas cok zor derler kolay gelsin, teyzemin oglu da orda yaptıydı..
Dominus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ben merkezdeyim ama... Şehirdeyim yani[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Canımızın sıkılması ne demek Burak Abi , kolay gele.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 walla yerel halkı falan da cok tutucumuymus neymiş, yaşamak falan da zormus sanırım da, şimdiden gözünü korkutmayalım, umarım hayıırlısı olur :)
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Güle güle git güle güle gel burak abi ;)[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sayılı gün kolay geçer,gülegüle git gülegüle gel :)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Dominus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Aslında Sıvaslılar çok kızıyor buna. Madımak olayından sonra öyle bir izlenim oluştu. Hem tutucu olsalar bile babane :) Ben alışverişimi yapıp geri dönerim. Ben askerim gerisi beni ilgilendirmez.[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ehehe valla askersin yane baska bi gorev için gitsen sivil gitsen zor olurda askerligi yapıp doneceksin :) hayranların yanlız bırakmaz orda haberini alırlar :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kolay gelsin. umarım zorlanmazsın.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 En rahat yer Sinop.Kolay gelsin. [Bu mesaj Apache tarafından 08 August 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
oberto Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 askerlıgın rahatımı olurmus :) berbat bır olay ama vatanı gorevımız yaptık geldık, ama unutmus degılım o kabus gıbı gunlerı
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Apache, 08 August 2003 20:39 tarihinde demiş ki: En rahat yer Sinop.Kolay gelsin. [Bu mesaj Apache tarafından 08 August 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] bodrum da kıyak ama arkadaş sivasa gidiyo yane :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Hayırlı olsun hayırlısıylan git hayırlısıylan gel.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ya rahat geçer merak etme. bi arkın başka yerde sölediği gibi emirleri mantık çerçeveside incelemessen raat geçirirsin. Hade hayırlı teskereler egeyn.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo!
BAZUKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Gule Gule git, Gule Gule Gel BURAK abi.bye[hline]b*a*z*u*k*a
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Kazasız belasız geçer umarım..[hline]KoC
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Babamda orda yapmış askerliğini kolay değilmiş ama boşver hangi askerlik kolayki gelip geçiyo sonuçta[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 İnsan şu lafı unutmadığı sürece askerlik kolaylaşıyor derler : "Askerliğin başladığı yerde, mantık biter!" e hadi kolay gelsin. *!arkasından bir tas su döker*[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Tekrar hayırlı teskereler.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Necromancery Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Tekrar hayırlı teskereler[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Lan adamın kendisinden başa herkes okuyo bea. Ama şimdi o durumda forumu falan düşünecek halmi kalır. Bide bişey sorcam kısa dnemde acemi eğitimi almıyolarmıda sivas geçicidir eğer alıyolarsa.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo!
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 güle güle :) 6 ayda olsa çekilcek şey diil ya neyse sag salim donersin umarım
Öne çıkan mesajlar