Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Bugün tanıştık kendisi ile ;) Oldukca Sevimli Görüntüsü ile kalbimi fethetti gidi...Monitörün üzerinde otururken poz vermekte ilk önce biraz çekindi ama olsun zamanla açılıp ortama alışınca "Lan dur arklara göstericem seni" diye anca bir pozunu alabildim =] Sonra mutfaktan bir kahve-kola karışımı hazırlamak için gittim ve sessizce gelirken birde baktım bu gidi benim cep telin mesajlarını okuyor ;] Biraz hır-gür çıktı aramazda.. Neyse.. Hepinize Selamı var ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 telefondan mi cekiyorsun[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 muahhahahahaha :lol: aleyküm selam.. roduckla tanışmak istiyorum... imzalı resmini istiyorum ayrıca[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 hayır web cam den[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 çok iyi ya çok seviyorum böle fotoraflı hikayelere:) Tv kartım sökülmeseydi kameramla bende çok güzellerini yapacakdim:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ehe Bi daha ki Ankara Gelişimde getiricem onuda Söz ;)))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Eşşek Sıpasına az önce nabıoo bu diye bilg masasının başından kalkıp bi baktım,benim Mor bir lambayı yakmış altına yatmış uzanmış... -Nabıyon lan burda? dedim Meğer Efendi hazretleri SOLARYUM yapıyormuş kendisine! Mor Ördek olup Nirvana ile bütünleşik olacakmıŞ! OLm gel bak alem seni konuşuyor diyince hemen atladı geldi; Beni solaryumdan kaldırdın bakiim bari diyerek.Cıv cıv edio şimdide...Yok efendim hava sıcakmışta banyoya giricekmiş...Küveti doldurucakmışım...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 MAUUAHAHAHAHAHAHAH yerlerdeyim şu an nasıl yazıyorum bilmiyorum :lol:[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 süpermiş :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 o bakışlar nedir ya harika[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 eheuha[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ya yılbaşında sevdiğim bi insan ban kalkıp pshtduck oyuncağı almıştı - pokempndaki slak bişimiş sonra öğrendim - napıyım naıyım koymasam bi yere gelince sorucak o yüzden ebne aldım onu monitörüm üsütne yukardan kafasıı uzatmış bakıyo şekilde koydum çok şirin dirdu meraklı ördek =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Hahaha. Gecenin bu vakti gülümseyeceğimi hiç düşünmüyordum. Harika :) Maceraların devamını ilgi ile izliyoruz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hehe çok tatlı yaw :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 meueheuehueheeuhe[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ehu cok guzel ya bunun ailesinden kimse yokmu birinide bana gondersen amca oglu falan bir sorarsan sevinirim. :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ailecek severek izlioruz,bu kacıncı bölüm?[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bize biraz kendinden bahsetsin daha yakından tanıyalım (eheh sabah sabah baya güldüm saolasın mumi kardeş)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bnm de böle biişiim vrdı buna benzio fotosu yoq ama seninkini görünce cook beğendi dişi di mi sninki tanıştıralım bnmki ile:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar