Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

caddede adam eksilterek yürümek

forgiver

Öne çıkan mesajlar

kendimi kaptırmıs gıdıyorum kaldırım dar ve onunuzde 4 arkadas ( teyze grubu yada amca grubu her neyse) yavas yavas yuruyo sınır krızı gecırıyorum sollamam lazım ve '''''''' PARDON MUSADE EDEBILIRMISINIZ ACABA''''''''''''''''' .....demek zorunda kalmaya sınır oluyorum......
Sosyal ağlarda paylaş

yaşasın bu manyaklık bi tek bende yokmuş.

neyseki esnek bi vücudum var, o yüzden iki kişilik kaldırımda bile ters taraflardan gelen iki kişinin arasından geçebiliyorum çoğu zaman. ama eğer o gün üstümde bir asabiyet, bir agresiflik varsa, dikkatim dağılıyor ve reflekslerim yamuluyor, ÇOT diye koyuyorum bu sefer karşıdan gelene. "pardon" diyorum ve bir sonraki hedefe doğru vın vın diye yürüyorum. hatta kimi zaman gırtlağımdan "ğın ğın" (ğ ile kelime başlamaz, evde denemeyin. zaten ğın diye bi kelime de olamaz yani, yumuşak g ile bi problemim yok, tamamen yansıma şeysi olduğu için. böyle parantez içine koyim, neyse) gibisinden motor sesleri çıkarıyorum gırtlak bölgesinden, sonra sıradan nfsu1 ve nfsu2 soundtracklerini geçiriyorum aklımdan. sonra ver elini kaldırımlar, hop hop. bi de çok hızlı yürüdüğüm için, etrafıma da bakınmam genelde, özellikle yürüdüğüm yer kalabalıksa. karşıdan arkadaşım gelse farketmem yani o seslenmezse. zaten miyop da var bende biraz, onun da etkisiyle "selam vermesek görmüyosun!" ları çok duymuşluğum var yani. hatta (yazının düğüm bölümüne geçiyorum dikkatinizi çekerim, örnek filan veriyorum. ha paragraf paragraf ayırmadım neden çünkü böyle daha bi karışık gözüyo daha eğlenceli biraz da manyaklığın getirisi var evet) geçen gün dersaneden çıkıp konak'a yürümem gerekti, niye yürüyosun di mi, bin otobüse git mal mısın DANGALAK! yürüdüm yürüdüm, bi de hırslıyım, hızlı hızlı yürüdüm o yüzden, geberdim bitti bileklerim böyle çatlıyodu patlıyodu vallahi. ama yakın zamanda modifiye ettiricem az kaldı. neyi derseniz bilmiyorum, demeyin zaten neyi filan. çünkü büyük olasılıkla bu "neyi"yi bile okumicaksınız çünkü işiniz gücünüz var arkadaşım manyak mısınız niye okuyosunuz lan? gidin okumayın lan haha deliler ya. off güldüm akşam akşam. hadi siyu. aa dur lan sonuç bölümü de yazıyim, aslında yazıcaktım da arkadaş msn'den mesaj attı dikkatim dağıldı bi an özür diliyorum çok. ha işte, o yüzden kimi zamanlar sürüden kopma eylimi olarak gördüğüm bu önündekini geçme fobisi, kimi zamanlar "acaip çok işi olan, meşgul, agresif kişi" havasına büründürse de insanı, kimi zaman da insanın bileklerinin sızım sızım sızım sızmzısm sızlamasına neden olabiliyor. o yüzden her zaman hızınızın yarısı kadar (misal, 10km/s ile -oha- yürüyosunuz, 5 m oluyo) açıklık olacak önünüzdekiyle. aksi taktirde CİDDİ (vurguladığım için caps lock yazdım, yoksa şerefsizim ki baarmıyorum, niye baariym manyak mıyım? allahım ya) kazalara sebebiyet verebilirsiniz. ayrıca bilekleriniz fazla çalıştıktan sonra acır. azcık su dökün soğusun bilekleriniz, su bulamazsanız işeyin. ya da işemeyin, öeh. en azından gidin apartman duvarına işeyin, kendi alanınız olsun köpeklerinki gibi. hatta köpeklerin üstüne işeyin. a da işemeyin, iki dakka tutun, gidin evde işeyin arkadaşım. öf be. vallla baydım yani, amma çişliymişsiniz siz de.. (ve üç nokta koyaraktan yazının sonuna geldim, "ama orda iki nokta var?" diyenler için üçüncü noktayı sağ avucumda tutuyorum, isterseniz "sağda mı solda mı?" şeklinde bir soru cevap ile verebilirim üçüncü noktayı, her ne kadar sol avucuma bok yemek düşse de.)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

bugun metrodan ilk çıkan adam olmak için kastım
önümde hile yapan şerefsiz bir kız vardı yolun yarısnı koştu desem yeridir, yürüyen merdiveni bile koşarak çıktı hain kız, ama beni yıldıramazdı
ama en sonunda nefesi tükendi
o anda 50 metre geriden tempoyla yaklaştım,
çıkıştan önceki yürüyen merdivenlerde yakalayıp geçtim, nefes nefese kalmasaydım suratına bakıp nası geçtim ama ahah diyecektim, geçmek için merdivenleri 3 er 3er çıkmak gibi bir hayvanlıkta yapmadım deyil.
dışarıya çıktığımda başım dönüyodu otobüse zor attım kendimi, eve ulaştığımda baya terlediğimi farkettim

ama herşeye değerdi hele o geçiş anındaki, 1 anlık duraksama, gerçek olup olamdığını önemsemden hissetiğim, kızın ulan bu nerden geldi de geçiyo beni tarzı bakışı
arkama bile bakmadan nitro kulllanıp farkı açmam
harika bir duygu, herkese tavsiye eder yaşamalarını dilerim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codename_curse, 25 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
bigün kapışalım ya

ankaradaysan kapışalım abi. hatta pati yürüme yarışması düzenleyelim.. kalabalık bi caddede bi noktadan bi noktaya en kısa zaanda kim gidecek diye :) euheuh[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 25 Kasım 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
pazarın içinde yapmak çok zevkli.

vardı zaten okusaydın ama önemli diil! pazarı sevmem ben! ama en güzeli de orda yapılıyo![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...