Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal half-life 4 yıldan sonra geldi ... (türkçe kılavuz ile)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen bende gördüm onu.Bu arada burada(balıeksir)warcraftın falan orjinalelri var ne iş.Kima ldı blizzardın sponsorluğunu?[hline]And then there was silence
Just a voice from the otherworld
Like a leaf in an icy world
Memories will fade

• 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Büyük alışveriş merkezleri ve megamarketlerde bulunur..
Ayrıca size Ersan Games'in yeni getirdiği Diablo II+LoD'u almanızı da tavsiye ederim.Ankara'da Real vardı galiba onda vardı kesin..[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Mesaj tarihi:
kuğulu parkın ordaki
nilüfer sokağı (nilüferdi di mi, konurun bir altı) ankaray çıkışı
dostlarda var..

ayrıca teknosa da da gördüm. Carefour, izmir caddesi, mithatpaşada teknosa var...[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez.
Mesaj tarihi:
said:
senko, 12 August 2003 23:38 tarihinde demiş ki:
kaç para ki d2 +LOD[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

40 milyon + Kitap Hediyeli
*Ben 37.5 a aldım ama ;)
[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 13 August 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sız sımdı stream den cs 1.6 yı falan ındırıp oynarsınız bıle ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Mesaj tarihi:
Bu arada bu konuyu 1 sene önce eski nickimle açmışım hehe. Görünce şaşırdım :)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
  • Yeni Oluştur...