loveboy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende 9 kez katladım bıraktım. bi enine bi boyuna katlarsanız 7yi çok rahat geçer.[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 24 np : 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sürekli ortadan katlicaksiniz abi uçlar birbirne değecek. nasi 9 kez katliyorsunuz anlayamadim. bende kasmiştim bi defa geçmiyor 7'i[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 uçları bır olucak olmazsa ben 11 yapdım sen ne dıyon :D[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain. with the fuckin hardcore & nevermore! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 einene boyuna katlamak ne bilmiyorum ama kağıdın boyutnu tam yarıya indiricek şekilde katlamktan söz edilyiro burda. vede kimse salmmasın 7 den falza katlanmyıor.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: horacegoesskiing, 25 Kasım 2005 18:42 tarihinde demiş ki: lakin aynı anda aksırıp hıçkırıp osurunca patlıyomuşuz o iyiymiş. ehehe. ne lan bu. Zaten bunu yapabiliosa patlasın abi adam C: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben dün geğirirken hapşurmuştum. gözlerim hala ağrıyo :S xD[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ·Çin'de Ingilizce konusan kisi sayisi Amerika'dan daha fazladir bu nasil ki ?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma wtf o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Kibrit kutusu büyüklügündeki altin külçesi yufka gibi açilarak bir tenis kortu büyüklügüne kadar yirtilmadan uzatilabilir. -> bu hoşuma gitti baya enteresanmış. Coca-Cola'nin orijinal rengi yesildir. -> orjinal derken? Pisagor sokak dövüsü spor dalinda olimpiyat sampiyonu olmustur. -> "sokak dövüşü spor dalı" nedir ya? ha bi de nereden biliniyor ki? Ünlü Arap sairi Kahire üniversitesi profesörü Seyh Muhammed Abdul Ibrahim 150 yasinda vefat etmistir. 105 sene bekar yasamis. 105 yasinda evlendikten sonra 5 çocugu olmustur. -> tabi tabi, hatta benim büyük büyük büyük dedim olur kendisi.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drama_queen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Divertissement, 25 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: -Sivrisinek kovucu spreyler sinekleri kovmaz, sizi gizler. Sivrisinegin alicilarini bloke ederek sizin orada oldugunuzu anlamalarini engeller. En ilginci bu olsa gerek. harikaymış yazlıktakilerin alıcıları baya açıkmış o zaman şimdi anladım. o diil de...herkes kağıt olayına takılmış o da ayrı enteresan, üzümü mikrodalgada patlatan yok mu ya? :D[signature][hline]words speak and choose make sense and lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oha oldum.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oha falan oldum![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 105 yaşında çocuğu oldu diye sevinen adamı iyi yemişler hehehe[signature][hline]Lorddan çok lordcuyuz bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bazıları o kadar inanılmaz ki 2 kere yazılmış =)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 birbirinden gereksiz ve toplanınca hayatın anlamı çıkacakmış gibi görünen ama bi b*k olmayacak olan bir bilgi silsilesi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 arad doğrlar var ama yalanlarda sıkıştırılmış...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Şu 7 den fazla katladım diye uğraşan arkadaşlar yok mu :D [ 8 olayına bişey demiyorum ilk kez burda okudum belki doğrudur ama 8 den ötesidir olamaz ] Yani olmuyo işte niye kasıyonuzki uçlar birbirine gelicek yoksa katlarsınız 20 kere tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Marl0_on, 26 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: ·Çin'de Ingilizce konusan kisi sayisi Amerika'dan daha fazladir bu nasil ki ? çinin nüfusu kaç? hehe. -Pisagor sokak dövüsü spor dalinda olimpiyat sampiyonu olmustur. işte bunu çok takdir ettim helal olsun aslanım benim. bu arada her seferinde uçlar birbirine değecek şekilde 2 ye katlamayı 7 den fazla yapan varsa gelsin madalya verecem. hiçbir kağıtta mümkün değil.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 güzelll için sıkıldı okurken eheh :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Arkadaşlar gerçekten ilginç şeyler ama oha çüş felan demenin anlamı yok. Bazen öyle şeyler oluyor ki gerçekten oha diyesiniz geliyor, hayır olamaz demek istiyorsunuz ama o olayda özne siz oluyorsunuz... Örnek vermek gerekirse dünyanın en genç annesi 6 yaşında... İstiyen araştırabilir tamamiyle gerçektir.[signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 solaklar neden 9 yıl erken ölüyor yaa :( *tırsar*[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 dünyada sağak ların nüfusu solaklara göre aşırı fazla olduğundan ve bu nüfus içinde çok uzun yaşlara kadar yaşayabilen insan olma şansının çok yüksek olmasından ve dolayısıyla bu yüksek yaşlı insanlarında ortalamayı yükseltmesinden kaynaklanıyordur bence...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: deathcore, 26 Kasım 2005 12:46 tarihinde demiş ki: birde benim en tırstıgım olay yılanın 3 yıl uyuyabılmesı nası yani hocam ne alaka. ooof yarıldım :D[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Dirsek yalayamama olayı vardı bi de onu ben çürüttüm hehe[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 -Bugüne kadar yasamis en agir kisi, 635 kiloya ulasan Washingtonlu Jon Brower Minnoch. bragallasen[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Absolut, 25 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki: KAzların sesi yankı yapıyor kanıtladılar mithbustersda hehe absolut orada efsane dogrudur su sundan dolayı yankı yapmaz bulmuşlardı diye hatırlıorum ben. (yanlışım varsa soyle)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar