Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bence biraz daha dikkatli olunmalı...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,
Buraya konu açarken, birşeyler yazarken düşünmeden yazmamanızı, yazmadan önce ölçüp biçip tartmanızı, özel hayatınızı fazlasıyla public yapmamanızın sizin yararınıza olcağını,problemlerinizi buraya yazmadan önce başka çözüm yolları aramanızı. Daha çok paylaşmak istediklerinizi, hissettiklerinizi ve daha çok ilişkilerinize değil de size yönelik yazılar yazmanızı rica etsem çok şey istememiş olurum.

Neden kardeşim burası public forumdur istediğimi yazarım diye bir savunmaya girmek gereksiz bence.Burda yazılan konulara baktığımda sürekli özel hayatlar buraya açılıyor, anlatılıyor. Arkadaşlar ilerisini de düşünelim, hem kendimizi hem sevdiklerimizi hem de okuyanları düşünelim.Tabii ki dertler sorunlar paylaşılır burada. Bunun içine özel hayatınız da girebilir. Çok doğaldır bu. Kişiselinize girer çünkü bu konular da.

Ama gelip te "Ahmet'le biz çıkarken ona şöyle bir mesaj attım.Beni böyle yıprattı,şunları şunları yaptık, süper french kiss yapıyor, kızlığımı bozdu domuz herif, ya ben ona şu kadar değer verdim şunları yaptım o karşılık vermedi" diye mesajlar atmak. Hem zaten iyice laçkalaşan ortamın kalitesini daha da düşürür,hem de tek işi milletin özel hayatını ağzında sakız yapmak olan asalaklara malzeme vermiş olursunuz. Bunları burada paylaşmanın hiçbir anlamı yok gerçekten. Gerçekten yardıma ihtiyacınız olduğunda, çevrenizden yeterli desteği alamadığınızı düşündüğünüzde buraya gelip paylaşın derim ben.

Şimdi bunların tamamı benim düşüncelerim. Katılan olur katılmayan olur.Aman neyse gene dellendim. İsteyen istediğini yazsın. Bir şekilde daha sonra canınızı sıkar diye söylüyorum başka birşey değil yani.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

[Bu mesaj Prawler tarafından 27 Kasım 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

katiliyorum . bazen abartiliyor acilan konu basliklari ..
Bir de ota boka dopic acma adeti yeni basladi . Yok circir oldum ne yapmaliyim seklinde topicler falan. Bana sacma geliyor ask veya teklif etme , hoslanma vs. konularinda acilan topicler . Hadi isin icinden gercekten cikamazsin , acarsin topic kimse birsey söylemez ama , acilamiyorum ne yapmaliyim gibisinden bir soru ile karsilastigin zaman , ''Acilmak istiyorsan acilmaktan baska caren yok'' cevabindan baska secenek kalmiyor yorum yapacaklara.
Tekrar tekrar düsünülüp öyle karar vermeli topic acmaya . Laf olsun diye acilmamali.[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

"Dilim yandı" diye topic açmıştı birisi geçen gün...
Daha ne diyeyim ben...

Ha bi de paticik'tan sevgili edinip, ayrılınca konu açanlar oluyo, hepsine ayrı hastayım...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

destekliyorum, bazı arkadaşlar öyle ince detaylarla özel hayatlarını paylaşıyolar ki, ben onların adına utanıyorum artık öeh yani..boğaz 9 boğum derler. 9 düşünüp 1 konuşucan.[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 27 Kasım 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
Ama gelip te "Ahmet'le biz çıkarken ona şöyle bir mesaj attım.Beni böyle yıprattı,şunları şunları yaptık, süper french kiss yapıyor, kızlığımı bozdu domuz herif, ya ben ona şu kadar değer verdim şunları yaptım o karşılık vermedi" diye mesajlar atmak.

Buraya kesinlikle katılıorum.[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kişiselde insanlara birşey kazandırmak ve aynı insanlarla birşey paylaşıp dertlere çözüm bulmak amacında olsa herkez sorun doğmadan çözülür.Ama şunuda kabul etmek gerekli insan bazen öyle ruh durumlarına düşerki sorunun tek çözümü kendini evinde gibi hissettiği yerde,yada dostlarının veya kendini bir kardeşi,benzeri olarak gördüğü insanların yanındadır.Tamam anlıyorum basit gibi görünen tek cevabı olan benzer sorunları biraz garipçe sunuyorlar,anlatıyorlar..Ama neticede kişiselin amacı bu...Abartılan-ki benimde saçma bulduğum- konular var.Bunun önüne geçmek için belli bir uyarı yapar ondan sonrada bu kuralın dışına çıkanları işleme tabi tutarsınız o sizin bileceğiniz iş.

Şahsi fikirlerim...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen kotu bi ruh halindeyken insanlar abartiya kacabiliolar..ama o an mantikli dusunulmedigi icin oluyo bu..
yoksa kisiselin amaci tabiki kisisel olaylari paylasmak..ama her zmn oldugu gibi abartiya kacmamak lazm..kacan olursa bi turlu uyarilsn..ve bundan sonra herkes dkkat etsn..ve ozellikle bazen garbage a acilabilicek seyleri kisisel e acmiyalim..
derim ben..

edit: dilim yandi nedr kardesm konu mu bu..ne yani..
[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

[Bu mesaj oZeNc tarafından 27 Kasım 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Antimodes53, Kimse kişisele yazı yazmasın demiyoruz, bi daha oku yazıyı, sindir içine sonra bir daha düşün bakalım ne demek istemiş bu herif diye.

Kimse konu açmasın demedik, isteyen istediğini de yazarsa burası dingonun ahırına döner.
Nazikçe daha dikkatli olmamız gerektiğini söylüyoruz, yoksa burası tam anlamıyla Paticiğin Televole sahasına dönecek. Bazılarının istediği de bu gerçi ama neyse.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

tamamen katılıyorum.zaten boku çıkmaya basladı suramda sivilce çıktı sıksammı diyes veya sevgilimi aldattım çok mutluyum bide onla sevişçem gibi topicler basladı hakkaten hos durmuyor.kaliteyi dusuruyor dedigin gibi.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben açıyorum mesela böyle şeyler ama insanlar olayların iç yüzünü bilmediğinden yanlış yorum getiriyolar. o yüzden bida bişey açmıcam buraya[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik'in neresinin neye dönüşeceğine karar veren kişiler genel yöneticiler ve ana hatlarıyla maksadı insanların özel hayatlarını anlatarak dertleştikleri ve tavsiye aldıkları bir bölüm açarak Paticik'in böyle bir mekan olmasına karar verdilerse kimsenin diyecek bir lafı yoktur diye düşünüyorum.
Bölümün yanındaki + linkine tıklayıp hiç yokmuş gibi davranabilirsin, o ayrı.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbişeyin hiçbişeye dönüştüğü, hatta bişeylerin değiştiği falan da yok.

Tek sorun moderatörlerin veya yöneticilerin biraz fazla "hoşgörülü" olması arkadaşlar. Farkettiyseniz aşırıya kaçmadıkça, insanları ellemiyor kimse? Kurallar çerçevesinde üyeye verilmiş bi özgürlük var.

Kendi özel hayatını az ya da çok açmak onun elinde. Çok gözler önüne serme hayatını derken bi kişiye düşünün ama: Benim için çok ama ya onun için normal bişiyse?

Değer yargıları aynı değil her insanın burda
. O yüzden her zaman bu ne be! saçmalamış bu kişi! diyeceksiniz sürekli. Beğenmediğinizde, o linke bir daha tıklamamanız, rahatlamanıza yeterli olacaktır.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sadece önerilerimi sundum, sizin bahsettiğiniz gibi bir özgürlük var burada.Buraya ne yazılıp yazılmamasını istediğimi belirtmek te benim özgürlüğüm. Ve buranın bozulduğu, açılan konuların seviyesinin düştüğü de benim düşüncem.

Beni dinlersiniz ya da dinlemezsiniz, bu da sizin tercihiniz. İsterseniz böyle konular açmaya devam edersiniz, hayatınızın her evresini her anını anlatırsınız.Özel yaşamınızın her evresini burada paylaşmanız size her ne kadar normal de gelse bana saçma geliyor. Sizin nasıl kurallar çerçevesinde bunları yazma özgürlüğünüz varsa sanırım benim de bu konu hakkında düşüncelerimi belirtme özgürlüğüm var.

Benim ve benle aynı fikri paylaşan insanların yazdıklarını okuyan bazı arkadaşlarımız umarım bizim gibi düşünürler ve biraz olsun böyle konular açmazlar.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

[Bu mesaj Prawler tarafından 29 Kasım 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de insan dwertleşmeye ihtiyaç duyuyor sonuçta. Arkadaş ortamınız aynıysa benim gibi eski sevgiliniz hakkında hiç konuşmamayı tercih ediyorsunuz e insanız karedeşim sonuçta açılmaya, anlatmaya rahatlamaya ihtiyacımız var.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...