jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ee cuma ızledın bız fener gıbımı oynadık ya senın futbol bılgın 0 herhalde adamlar hıc oynamadı delı etme benı sımdı tmm bjk ılkyarı ıyı oynıyamadı ama hıc deılse bız mucadele edıyoruz ko$uyoruz edıyoruz hıc deılse yenmek ıcın bıseyler yapıyoruz alla alla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 jacoba bu sekılde senınle tartısmamız olanaksız, once bır konuyu nasıl tartısılacagını ve karsı tarafla nasıl dıalog ıcınde olunacagını bır ogren arkadasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 tmm ya ben dengesız ım salla tartı$ sen bı fener ın adam gıbı oynadıgını savunan sensın nese[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ben fenerın nerde ve ne zaman ıyı oynadıgını yazmısım arkadasım? bıraz daha dıkkat edın lutfen okuduklarınıza, tam tersıne kotu oynadı dedım,ama bu demek degıldırkı penaltılarının verılmemesı gerektıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya hakemlerı kotuluyen hemen taraf olduklarını belırten sen deılmısın?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sabo konudan konuya atlamayın, ben ustte fener ıyı top oynadı demısım ıddasında bulunan arkadasa cvp verdım, hakemden bahsederım dogal olarak cunku penaltı verılmıor,bunu soyleyıncede bır adam ordan cıkıyor zaten durum 0-3 du ne farkeder derse bu komık kacar, bu mazeretmıdır sen soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sonuçta istanbul şaibeyle kazandı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hayır asla oyle bırsey demedım, ıstanbul bılegının hakkıyla bızı yendı ve 3 puanı aldı, ama sız hala nedemek ıstedıgımı anladıgınız halde sırf laf atmak ıcın uzerıme gelıyorsunuz, ama herkese cevabım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Pennywise, 10 August 2003 23:37 tarihinde demiş ki: sabo konudan konuya atlamayın, ben ustte fener ıyı top oynadı demısım ıddasında bulunan arkadasa cvp verdım, hakemden bahsederım dogal olarak cunku penaltı verılmıor,bunu soyleyıncede bır adam ordan cıkıyor zaten durum 0-3 du ne farkeder derse bu komık kacar, bu mazeretmıdır sen soyle. aha sapıttı, herkese sabo demeye başladı[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 1. sı sapıtmadım, kelımelere bıraz dıkkat edelım, 2. sı sana hıtaben yazılmıs bır yazıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 benim bu topicte mesajım yok güzelim :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: LvL_Sabo, 10 August 2003 23:49 tarihinde demiş ki: benim bu topicte mesajım yok güzelim :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza ahahah haklıymıssın valla sorry, :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eahueah adam sabo demiş ona yarıldım ardından da penaltı olsa ne olur diyen beşiktaşlı arkadaşıma "tarih tekerrürden ibarettir" diyip, 3-0 dan son 3 dk de 3-3 berabere kalan bjk yı da bilioz 5 dakikada beşiktaş olayını da bilioz kasmayın[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 tamam istanbul şike yaptı şaibe yaptı adnan sezgin hakeme bi ton para verdi aldı maçı.. oldu mu şimdi?[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Azmodai, 10 August 2003 23:54 tarihinde demiş ki: eger bu topic kisisel satasma alanina donecekse bende satasacam. heyt. kizdirmayin adami gece gece.[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG şşş hoca geldi susun disipline vericek :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Abi penaltınız verilmemiş olabilir hakem orda kasıt yok diye yorumladı.Bu her zaman oluyor. (Gerçi bize pek olmuyo ama:P:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Diablo, 10 August 2003 23:40 tarihinde demiş ki: sonuçta istanbul şaibeyle kazandı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard +1 $aibespor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 lol abi be fenerin kaybettigi tek macta da "saibe sike vardi ondan kaybettik" demeyin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 aa fenerliler dikkat edin bu yil bjk gs anlasmali beraber halemlere para yediriyoruz ligin ilk yarisi tum takimlar dibe vurucak ligin ikinci yarisindada herkez kendi yoluna bakicak bjk gs kapisicak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Hade kümeye...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hhe bende dalgamı geçeyim :) 3- 0 muhaha[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 TAKIMLAR O G B M A Y P İstanbulspor 1 1 0 0 3 0 3 Beşiktaş 1 1 0 0 3 1 3 Denizlispor 1 1 0 0 2 0 3 Elazığspor 1 1 0 0 3 2 3 Galatasaray 1 1 0 0 2 1 3 Çaykur Rizespor 1 1 0 0 2 1 3 Malatyaspor 1 1 0 0 1 0 3 Konyaspor 1 0 1 0 3 3 1 Trabzonspor 1 0 1 0 3 3 1 Bursaspor 1 0 1 0 0 0 1 Gaziantepspor 1 0 1 0 0 0 1 Gençlerbirliği 1 0 0 1 2 3 0 Ankaragücü 1 0 0 1 1 2 0 Diyarbakırspor 1 0 0 1 1 2 0 Adanaspor 1 0 0 1 0 1 0 Samsunspor 1 0 0 1 1 3 0 Akçaabat Sebatspor 1 0 0 1 0 2 0 Fenerbahçe 1 0 0 1 0 3 0 yakışır :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya tam ben yazcaktım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ehe bende bir espri yapayım van Hooijdonk değil elevan Hooijdonk gelse kurtaramaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 buyrun şampiyon fenerin hali.. hehe.. simofle'nin burda olmasını isterdim.. dilleri nerelere gitti acaba? fenerliler üzülmeyin küme düşmezsiniz siz.. olsun 14.lük flnda iyi sonuç sizin için.. beşiktaş'a laf etmiş biri.. aferim ona. maçları gözünle izle başka yerinle değil. bu halde karşımıza çıkarsanız bırakın 6yı 15-20 tane yersiniz bizden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar