Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 haaa MAddafacca aga senı unutmadım nıckın zor yazılıo.. bide alan yetkılısı banlar falan die yazmak ıstemedım :D:D:D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 rune bende clan istiyorum ya level 27 bi priestim var alsana benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 BlackJack'in başkanlıgında ; .. Dionysos .. _ZeLtEr_ .. zeus:: Adlı arkadasların iştiraki ile mükemmel bir parti kurulmustur.. TESEKKURLER n00bz :D:D:D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 29 OLDUM :D Saat 24:00 Bıraktıgımda clan hala kasıoyrdu :D bakalım yarına kac olacaklar :D[signature][hline] Nick : Dionysos Server : Olympia Clan : n00bz Job : Berserker LvL : 28 Np : Yuhh artık tabiki 0 Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaSimatO Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 boşuna yırtınmayın aresde oynayan hiç kimse başka serverde oynayamaz ares bam başkadır level 40 olur gene döner arese boşuna kendinizi kandırmayın huylu huyundan vaz geçmeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 clan hızlı bir şekilde kasıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lem biri benide alsin o clana...lilith e pm attim ama cvp yazmadi :([signature][hline]Nick:ArchDeviL Server:Olympia Race:Karus Job:Warrior Lwl:7 simdilik Clan:? Np:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 benim grafiklerde sorun var girmekte pek istemiyom[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz [Bu mesaj Marl0_on tarafından 26 Kasım 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu arada lwl im 8 deil o eski imza...suan 20 yim[signature][hline]Nick:ArchDeviL Server:Olympia Race:Karus Job:Warrior Lwl:20 simdilik Clan:? Np:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 walh biz 4 kişi dehşet çatır çatır kasıyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 vee 30 oldumm ... :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende geliyommmmmmm :horace:[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 biri moradonda kastırsın ya :D öldürcek solucan yok piyasada çok kalabalık[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende clan istiyom plss :P name:mad_maxxx[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCAVENGER Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bende clan istiyorum... lvl 37 archerım.... hala da lvl kasmaya devam ediyorum :D Orcum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 40 oldum güneş gibi dogdum :P BlackJack[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tifosie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sessiz ama derinden geliyorum :D FeelThePoweR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ertemgulen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yavaş yavaş TO_U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 noobz a katildim bende herkesi beklioruz ii isler yapcaz bu arada dc yedim hepberabermi yedik ?[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D olympia nick: noma class : ASLAN GİBİ WARRIOR clan: n00bz lvl : ne sen sor ne ben söleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bene oldum server patladı galiba[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Alper mage açığı hala varsa ben mage açıyorum o zaman bi tane...girebilirsem servere tabii :) biri beni eğitsin mage başıma kalmıyayım moradonun kurtlu sokaklarında...[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 server down WarStyle[signature][hline] Her pati okusun Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 gogogogo xp kasma zamani LiLiTH 41 imam[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tifosie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Tamda kasıyoduk :D[signature][hline]Clan: n00bz Nick: FeelThePoweR Server: Olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Acılmaz sanırım server... NFS MW oynayayım biraz.[signature][hline] Her pati okusun Nick:WarStyle Server:Olimpia Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar