Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olympia icin n00bz clanini actim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haaa MAddafacca
aga senı unutmadım nıckın zor yazılıo.. bide alan yetkılısı banlar falan die yazmak ıstemedım :D:D:D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
BlackJack'in başkanlıgında ;
.. Dionysos
.. _ZeLtEr_
.. zeus::

Adlı arkadasların iştiraki ile mükemmel bir parti kurulmustur..
TESEKKURLER n00bz
:D:D:D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
29 OLDUM :D
Saat 24:00 Bıraktıgımda clan hala kasıoyrdu :D bakalım yarına kac olacaklar :D[signature][hline]
Nick : Dionysos
Server : Olympia
Clan : n00bz
Job : Berserker
LvL : 28
Np : Yuhh artık tabiki 0

Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
boşuna yırtınmayın aresde oynayan hiç kimse başka serverde oynayamaz ares bam başkadır level 40 olur gene döner arese boşuna kendinizi kandırmayın huylu huyundan vaz geçmeç
Mesaj tarihi:
biri moradonda kastırsın ya :D öldürcek solucan yok piyasada çok kalabalık[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
BANNED :(
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
Mesaj tarihi:
40 oldum güneş gibi dogdum :P

BlackJack[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
noobz a katildim bende herkesi beklioruz ii isler yapcaz bu arada dc yedim hepberabermi yedik ?[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D
olympia
nick: noma
class : ASLAN GİBİ WARRIOR
clan: n00bz
lvl : ne sen sor ne ben söleyim
Mesaj tarihi:
Alper mage açığı hala varsa ben mage açıyorum o zaman bi tane...girebilirsem servere tabii :) biri beni eğitsin mage başıma kalmıyayım moradonun kurtlu sokaklarında...[signature][hline]-Haaaapşuuuuu!
Sorry i'm alergic to bullshit...
  • Yeni Oluştur...