Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ne zaman stratta baron u öldürsem herkes "give me epic mount u bastard" diye bağırıyo baronu kestikten sora. anlamış değilim varmı böle bişi?[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Evet ama herseferind bu oluyor olamaz çünkü bir realm'da bir kaç kişide oluyor sadece genelde..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yani binde 1 şans falan peki böle bi durumda ninjalamak caizmidir? :)[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Eh herkes binebiliyorsa ninja sayilmaz zaten? Rollarsin kazanirsan senindir?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 start da genelde master looter oluo oda ninjalar yani :D[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hmm bknz : niffer[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lol nifferi en son ABde gordugumuzde oh look who is here , niffer ninja turtle, dedigimizde iplemedi, en son da birileri yazmıstı burda, sana hareket cekerdim ama parmagımı nıjlayama kalkarsan herif alıstı resmen ya dalga gecılmeye haua[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Insanlarin guvenini kaybetmektense epic kaybetmeyi tercih ederim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 "teddy bosch" :P[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: -Wissy, 28 Kasım 2005 23:26 tarihinde demiş ki: Eh herkes binebiliyorsa ninja sayilmaz zaten? Rollarsin kazanirsan senindir? master looter modedan bahsediyor sanırım arkadas. :) %1 die biliyorum drop ratei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bir rivayete göre drop chance in %3 olduğu ama grupta argent dawn la exalted olmuş birisinin bulunması gerekiyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama asparagas olabilir. [Bu mesaj Gallant tarafından 29 Kasım 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 niffera sorun exalteddır kendısı ve ayrıyetten alpha galaxy de 2, 3 kişi exalteddır ve 1nde bulunmaktadır (ama undead oldugu ıcın kımse bakmamıstır atın deathcharger olduguna) realm bl[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Selamlar. Benim bildigim kadarıyla 5 kişilik run larda ve herkesin exalted oldugu zamanda düşme şansı yükseliyomus.tabi o da ne kadar farkeder %0,5 belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 %1'se drop rate, kolaymis cikarmak.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 o sadece bi rivayet cünkjü exelted hiç bi drop rate i degiştirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bizim bl de scenic 78 e 79 mu ne kacırmıstı... bu mereti... birde yine turklerden turksword diye bir hunterde bu epic mount un bulundugunu işittim.. evet ninjalamak caizdir ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 1/1000 mi ne sans war toplam da sanırım horde tarafinda 2 3 kiside mi ne wardi en son[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Deathcharger hiç kimse normal yollarla almamıştır, kesin bir ninjalık olur. :) Duyduğum müthiş bir söz.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 lol o zaman ne yapıyoruuuzz baron kesmeye giderkene party lideri olmaya bakıyoruuuz[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 antı nınja sılahı olamsada teshır yontemı buldum bırı nınjalık yaparsa holloween den kalma nınja wandımla herıfı nınja yapıyorum baya komık oluyo[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 adam atı aldıkdan sora degil ninja istersen kurbaga yap muhaha adam kapmis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 abi taurende iğrenç durur bu.Black war kodo varken[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: scorch, 29 Kasım 2005 10:23 tarihinde demiş ki: adam atı aldıkdan sora degil ninja istersen kurbaga yap muhaha adam kapmis :p lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 grupta bir tek niffer exalted dı, o yüzden düşünce direk alıp teşekkür etmişti... ne kadar doğru bilinmez ama o kadar da ninjalık gelmedi bana... sonuçta adam kasmış exalted olmuş :P.. ama demin başka bir topic te gördüm resmi bırak war kodo yu, görünüş olarak en dandik kodoyu bile tercih ederim tauren isem :P...[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Suark, 29 Kasım 2005 11:44 tarihinde demiş ki: abi taurende iğrenç durur bu.Black war kodo varken oyunda taurene yakışan tek mount kodo zaten. olmadı orcların epic kurdu. diğerleri leş duruyor.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar