Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk'e 'Scifi' kanalini ekletmek mumkun mu?


_Mordrac_

Öne çıkan mesajlar

Amerikada 'Scifi' adinda sadece bilimkurgu programlari (dizi vs.) bi kanal varmis. En son bildigim kadariyla Dune'un dizisini yapmisti bikac ay sonra da Pro7'de yayinlanmisti 3 bolum olarak. Cok guzeldi ve simdi devami olan 'Children of Dune' u yayinlaycaklarmis. Digiturk'u olanlar ne yapip edip bu kanali yayinlatmamiz lazim, ama nerden ulasabilecegimi bilen var mi?
[email protected] 'ye mail atabiliriz ama ise yarar mi acaba?[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 23 Şubat 2003 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet o filmin bir eski bir de yeni versiyonu var, yenisi dizi olarak verilmiş hatta nerede gösterildiyse artık, büyük ihtimalle ingilterededir çünkü oyuncular ve aksanlar biraz kayıktı

ikisi de dvd olarak var ve almayı düşünenlere eskisini daha fazla tavsiye ederim, yenisi de fena deil ama eski çekimin kendine has bir orjinalliği var, fazla efekt yok onda =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz eve ilk digiturk aldığımız sıralarda .tv diye bişi vardı 51. kanalda hastasıydım yeni çıkan konsolları oyunları donanımları teknolojik gelişmeleri her bi haltı anlatıyordu. ama sonra çıkardılar onu üzülmüştüm.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...