MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ikinci Susurluk.. said: Semdinli'de patlama: 23 yarali Hakkari'nin Semdinli ilçesinde bir araçta meydana gelen patlamada, polis ve askerlerin de aralarina bulundugu 23 kisi yaralandi. Patlamada 67 ev ve isyerinde de hasar meydana geldi. NTV-MSNBC VE AJANSLAR Güncelleme: 13:44 03 Kasim 2005 Persembe SEMDINLI - Ilçe merkezindeki Jandarma Komutanligi yakininda, park halindeki bir araçta, saat dün 23.30 siralarinda patlama meydana geldi. reklam ntv greencard Patlamada, 4 asker, 3 polis ve 16 vatandas yaralandi. Yaralilar, Semdinli Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. NTV'nin sorularini yanitlayan Hakkari Valisi Erdogan Gürbüz, yaralilarin çogunun ayakta tedavi edildigini, sadece yüzünden yaralanan iki askerin tedavisinin sürdügünü söyledi. Vali Gürbüz patlama nedeniyle 67 ev ve isyerinin de kullanilamaz hale geldigini açikladi. Basbakan'i konuyla ilgili olarak bilgilendirdigini söyleyen Vali, Yapilan hasar tespit çalismalarinin ardindan vatandaslarin zararlari karsilanacaktir dedi. Patlamada ayrica çok sayida ev ve isyerinin camlari kirilirken, ilçede elektriklerin kesildigi ve olayla ilgili sorusturmanin sürdürüldügü bildirildi. Vali Gürbüz patlamaya PKK'lilar tarafindan bir araca yerlestirilen bombanin neden oldugunu da açikladi. said: SEMDINLI - Hakkari'nin Semdinli Ilçesi'nde, Özipek Pasaji'nda bir kitapçiya bomba atilmasi ve iki kisinin ölümüyle baslayan olaylar önceki gün de sürdü. CHP Hakkari Milletvekili Esat Canan. CHP Hakkari Milletvekili Esat Canan, olaylarin basindan bu yana Semdinli'de oldugunu belirterek, Aracin içinde MKE menseili 2 bomba bulunmustur. Araçta yapilan incelemede 4 dosyada çikti. Dosyalardan biri aracin kimlik bilgileri ile ilgili. Aracin Jandarma'ya ait oldugu da bu bilgilerde vardir. Ancak yakalanan kisilerin kimlik bilgileri yok. Aracin içinde pasajin ve bombalanan dükkanin sahibi yaziyor dedi. Canan, Dükkan sahibi PKK suçundan 15 yil cezaevinde yatmis bir kisi. Bomba atildigi sirada dükkandan kaçarak kurtulmustur. Dükkanda hayatini kaybeden kisi ise o sirada dükkanda bulunan bir sahis. Benim de bulundugum inceleme sirasinda incelemeyi engelleme amaciyla ates açildi diye konustu. CHP'den Semdinli'ye heyet Bu arada, Hakkari Valisi Erdogan Gürbüz, güvenlik güçlerinin rolü oldugu iddialariyla ilgili NTV'ye degerlendirmelerde bulundu. Vali Gürbüz, Kim ne biliyorsa, elinde ne bilgi belge varsa Cumhuriyet Savciligi'na basvursun dedi. GENELKURMAY: YARGI SÜRECI DEVAM EDIYOR Genelkurmay Baskanligi Genel Sekreterligi'nden yapilan açiklamada, Bu üzücü olaya bazi askeri sahislarin da karismis olabilecegine dair iddialar ortaya atilmaktadir. Söz konusu olay her yönüyle adli makamlara intikal etmis olup gerekli yasal islemler yapilmaktadir. Sorusturma safhasinin gizliligi dolayisiyla gelismeler hakkinda yapilacak müteakip açiklamalar adli makamlarin takdirinde olacaktir denildi. ELKATMIS: BÖLGEYE HEYET YOLLAYACAGIZ TBMM Insan Haklarini Inceleme Komisyonu Baskani Mehmet Elkatmis, Hakkari'nin Semdinli Ilçesi'nde yasanan olaylarla ilgili olarak, bölgeye heyet göndereceklerini söyledi. ‘ERDOGAN, OLAYLARIN AYDINLATILMASI IÇIN TALIMAT VERDI' Basbakanlik Sözcüsü Akif Beki, Basbakan Erdogan'in, Adalet Bakani Cemil Çiçek ile görüstügünü belirterek, olaylarin mutlaka aydinliga kavusturulmasi, sorumlularin ortaya çikarilmasi için Içisleri Bakanligi ve ilgili tüm birimlere ne gerekiyorsa yapilmasi talimati verdigini bildirdi. Erdogan Hakkari olayinda devrede Beki, Erdogan'in talimati dogrultusunda bölgeye mülkiye müfettislerinin gönderildigini, müfettislerin bölgede idari tahkikati yürüteceklerini ve adli sürecin basladigini bildirdi. Erdogan'in bölge milletvekilleriyle de görüstügünü belirten Beki, milletvekillerinin gelismeleri yerinde görmek ve degerlendirmek için bölgeye gidebileceklerini söylediklerini dile getirdi. ITIDAL ÇAGRISI Kalabalik, Semdinli Belediye Baskani Hursit Tekin'in ve Yüksekova Belediye Baskani Salih Yildiz'in konusmalari üzerine gösterilerine son verdi. Tekin, DEHAP Ilçe Teskilati balkonundan vatandaslara yaptigi Kürtçe konusmada, halki sagduyuya davet etti. Olaylarda ölenlerin cenazesinin Diyarbakir'a gönderildigini, cenazelerin gelmesine kadar ilçe halkinin sagduyulu olmasi gerektigini dile getiren Tekin, Sizlerden rica ediyorum. Sagduyulu olalim. Vali Bey ile bir görüsme yaptim. Benden halki sakinlestirmemi istedi. Olay yargiya intikal etti. Savcilikça gözaltina alinan kisilerle görüstük. Ayrica olayin oldugu araçta inceleme yaptik diye konustu. Yüksekova Belediye Baskani, Kürtçe yaptigi konusmasinda Biz su anda hakli konumdayiz. Taskinlik çikarmayin. Camlari kirmayin. Bu vatandaslar, bizim vatandasimiz. biz Susurluk gibi, Yüksekova Çetesi gibi bir olayi ortaya çikarmak üzereyiz dedi.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : [url=http://www.pexu.com/mp3/Ace Of Base - All That She Wants.mp3]Ace Of Base - Al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bi özet alabilirmiyiz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Türkiyeyi karıştırmak ne kadar kolay.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Her zaman öyle olmadımı zaten Abso abiş.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: fede, 11 Kasım 2005 12:28 tarihinde demiş ki: bi özet alabilirmiyiz peki Şemdinli'de bir kitapçıya bomba atılıyor. İlk olarak PKK tarafından düzenlenmiş diyorlar. Ama halk orada bomba atılan araca saldırıyor. Saldıranların asker olduğu çıkıyor. Yani asker terör eylemleri yapıyor halkın üstüne.. Askeri kimlikler falan çıkıyor.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ve bugün gazetede yazan haber.. http://www.milliyet.com.tr/2005/11/11/guncel/agun.html[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kahramandır o aractaki askerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 once oldurduklerı bınlerce ınsanın hesabını versınler sonra devletı sorgulasınlar.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Araçta sadece askeri belgeler var diyordu haberlerde yani aracın askeriyeye ait olduğu ve içindekilerinde asker olduğu henüz teyitlenmedi bildiğim kadarı ile.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bunun askerler tarafından yapıldığna inanmıyorum bu kadar mantıksız bir şey olamaz zaten[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 memlekette kim asker kim polis kim terorist kim hırsız kim katil kim suclu kim masum kim sagcı kim solcu kim dinci kim laik kimin eli kimin cebinde bi anlasam...(hadi ben salagım anlamıyorum bari anlayan birileride mi yok??) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 başkanın dediği''biz şu anda haklı konumdayız'' ne demek ya!!!![signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 benim de jitemde tanıdığım biri var çok yakın biri. bazı şeyler çok karışık arkadaşlar, ülkenin menfaati için derin devletin neler yaptığına asla inanamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: nba, 11 Kasım 2005 14:56 tarihinde demiş ki: bunun askerler tarafından yapıldığna inanmıyorum bu kadar mantıksız bir şey olamaz zaten neden olamazmış burası türkiye abi herşey olur burda ki ben ordunun parmağı olabileceğini düşünüyorum.bazıları turk ordusunu sütten çıkmış ak kaşık olarak görüyolardır eminim ama sunlarıda unutmayınki Kenan Evren canı istedi diye darbe yapıp türkiyeyi 20 yıl geriye götüren adamdır.turk ordusu hakkında bilinmeyen bircok sey var ama bunlarıda burda tartışmak doğru olmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kenan Evren'in "ben sizi sallandırtmışmıydım" esprisine dönmesin o zmn için lazımdı o devrim canı sıkıldı diye değil Kenan Evren'e yönetime el koyması yüzünden kızmazlar zaten neden sağcılar değilde solcular sürüldü diye kızarlar vs...[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 halkı pkk ya karşı provoke etmek için boyle saçma sapan işler yapıyorlar ha amaç haklı ama etik olarak yanlış geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 öyle olsaydı pkk nın ilk eylemini düzenleyen kişiye yapmazlardı bunu,yani o kadar da kolay değil bence konu.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: zarek, 11 Kasım 2005 17:19 tarihinde demiş ki: benim de jitemde tanıdığım biri var çok yakın biri. bazı şeyler çok karışık arkadaşlar, ülkenin menfaati için derin devletin neler yaptığına asla inanamazsınız. Şimdi reklamlar.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 özetlersek.. said: Absolut, 11 Kasım 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Türkiyeyi karıştırmak ne kadar kolay. [signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 derin devlet sığ devlet hepsini sitret önemli olan Cumhuriyet... aaa noluyo la bana mani yazdım istemeden:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Askerin bu bölgeye müdahele edilmesi isteniyor. Böylece insan haklarının ihlali gereği AB ile tokuşucaz yine kafa kafaya. İşlerine gelicek bu tabi. Bazı gazetelerde neden harekete geçilmiyor falan deniliyor. Amaç o kadar bariz ki, salak olmak lazım bu tuzağa düşmek için.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bazı arkadaşların sölediği gibi olayın derindevletle ilgisi olabilir bilemem. ama olay ayaşandığı anda benim ilk aklıma gelen pkk'nın askerin ne kadar içinde olduğuydu. 3 küsür milyon akerimiz var. bu askerlerin Hepsi öz türk deil elbette. Kimliğinde T.C. vatandaşı yazan herkes asker. Bu durumda çocukluğundan beri PKK sempatisiyle büyümüş bi asker PKK'dan görev verildiğinde eline ilk geçen fırsatta bu görevini yerine getirir. Sanırım bi komplo teorisi... Tabi bir de PKK'nın olayı gerçekleştirip sora işi iyice karıştırmak için ya parayla bi er satın alması yada olayın gerçekleştiği arabaya bahsi geçen belgeleri koyması durumu var.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 savaştan çıkar sağlayan bir grup(konserve üreticisi? uyuşturucu kaçakçısı? silah kaçakçısı?) belki buna bi grup asker de dahil (tüm türk ordusu dahil diyeni vururum) olayların dinmesini istemiyor. olay bu bence.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gene cozurttular :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ok alin size gercek bilgi o gordugunuz astsubayin gercekten olaylarla alakasi yok. Hatta bilinenin aksine hemen yakinda bir yerde aileside bekliyor. Olayda devlet eli var mi? var ama o astsubay tamamen sucsuz. Ha kaynak kimmi emin olun oradaki ust duzey biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar