Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horas yeni bişiler yapıyo

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Sonuncuda Sol tarafta fazla ağırlık kalabalık var dengesiz olmuş rahatsıız ediyor, belki daha fazla yatar vektör olsaydı daha makul gelebilirdi resim.

diğerleri cok büyük benim monitörde 15 inch o yuzden cekicem küçültücem bakıcam böle aglıyılamıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

harf : )
degildir herhal

ama lakin demek istedigim
degerlendiremiyorum ben.

Gim,
eger ki eser sahiibi
senin güzel bulmani degil de
nefret etmeni amacladiysa
o eser "hos" degil
basarisiz bir eserdir.

Ha senin icin icin hostur,
o da pek bir sey degildir.

Sanirim burada bir horace'i iten gücü bilmedigiimizden degerlendiremiyoruz. bunu tahmin etmek/cikarimda bulunmak elestirene düsüyor.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 17 Şubat 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
eseri yapan rahatsız olmanı istemiş ve bunu başarmışsa hangi kritere göre başarısız oluyor ki?

zaten olmuyor diyorum ben de ?
Sonuçta eser yapmasının bir nedeni var, ve o "neden" yerine getirildikten sonra başarılıdır.

İşte bu ilk adımı atladıktandan sonra nasıl yerine getirdiği önem kazanıyor.

reklam gibi, bir fikir var; siz bu fikri bir şekilde yansıtıyorsunuz; bunu zekice yapabilirsiniz ya da hantalca. Gerçi bu sıfatlarda yerine göre kıymeti değişebilen şeyler, bazen bir fikri hantalca anlatınca daha vurucu olabilir.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece eleştirenleri eleştirmece oynuyorum, köşede kalemde saklanıyorum, bir iki tıkırdatıyım.

Şimdi öncelikle, tek fil, karaklık o da, biri hortumu tutup fil diyor; diygeri kuyrugu hikayesindeki gibi saçmalayabilirim. çünkü öyle bi 10 dakika bakarak yorum yapılmaz, araştırmadan önce ki işlerine bakılmadan birşey söylenemez.

Ama biraz baktım aklımda birşey oluştu,

ilk verdiğin 3 kare, bir üçleme.

Ve belki gözüm onu aradığından (mesleki alışkanlık) ya da kolay geldiğinden alttakine bakınca binalar gördüm ben. Zaten en üsttekine nazaran çok daha keskin çizgilerden oluşmuş, tarnsparan binalardan başka binalara bakıyormuş gibi hissettim.

Ortada yer olan çemberlerden oluşan çalışma ise belki "organiği" temsil ediyor olabilir.

Ve üstte yani ilk verdiğin çalışmada bu sefer yapının içine insan faktörünün girmesiyle oluşan kaos var. Aynılar ama farklılar.

böylece bir geçişi temsil ediyor ??

*Çok deneysel bir yorum bu tabii, çünkü neden bu tip çalışma yapasın geldi hiç bir fikrim yok. (tamam minimalism modası geçti ama : P ) Zaten üstteki yorum aslında senin çalışmalarından çok bana ait, hatta çok daha çok benimle ilgili. Çünkü yazarken benim aklımda "ben" varım, sen değil, çalışmalarına dair tek referansımda yine çalışmaların. Belki de yetmeli, zaten hiç bir zaman sanat eleştirmenliği yapmayı düşünmüyorum. İddialı olduğum bir konu değil.

**Gerçi bu tarz gizemli bir iş olduç Evet arada kaldım.
istediğin o muydu bilmiyorum.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:

haklıdır anlamam.

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 17 Şubat 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla... şaşırttın beni gölge. :) hakkaten. tam da dediğin şeyler maksatlandı zaten. helal lan. benim için yeni olan bi malzeme ve yöntemle farklı bi biçimde konstruktivizm ve organikliğin medyanını alıyorum bu aralar :)

cuce, üstüne alınma. sadece lafı geçti söyledim. teşekkür de ediyorum ayrıca yorumundan sebeb.

valla da bravo.[signature][hline]Ars longa, vita brevis.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 17 Şubat 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kih kih artık ben de bir iki mesaj atiim dedim foruma. Sadece bakmakla olmaz bu iş :) Hazır sürekli bağlantımı da almışım....

Şunu diyerek başlıyorum... horace hakkaten manyaktır ve burada gördüğünüz resimlerin hepsi en fazla (EN FAZLA) 10 dakkada yapılmamışsa ben de nooliiim..

e... yannış anlamayın 10 dakkada yapılır demiyorum. Ama horace yapar... ben bilirim... hakkel yakin mertebesindeyim netekim...

*!saygılarını sunar ve "horace canlı yayında" konusuna ilgi ve aşkla yönelir*[signature][hline]Once upon a time in America
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...